Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zodia 23 έως 29/3

zvdia-zwdia-zodia

Κριός

Μοιραστείτε τα οικονομικά σας όνειρα με τον αγαπημένο σας αυτή την εβδομάδα. Θα τα υποστηρίξει, και θα σας βοηθήσει να κάνετε κάποια κίνηση στην προσπάθειά σας να τα κατακτήσετε. Την Παρασκευή, ίσως λάβετε κάποιο πολυτελές δώρο από εκείνον. Ίσως επίσης μπείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε πολλά σε ένα δώρο που ξέρετε πως θα λατρέψει. Κακομάθετε ο ένας τον άλλον! Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 23 έως 29/3.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η κοινωνική σας ζωή και η ερωτική σας ζωή θα ανακατευτούν με τον πιο ωραίο τρόπο αυτή την εβδομάδα. Αν είστε σε σχέση, να περιμένετε ο σύντροφός σας να ακολουθήσει την ομάδα των φίλων σας, και ίσως χρειαστεί να τσιμπήσετε τον εαυτό σας για να σιγουρευτείτε πως δεν ονειρεύεστε. Η στιγμή αυτή θα είναι ιδιαίτερα απολαυστική ειδικά αν στο παρελθόν νιώθατε πως δεν υπάρχει λύση. Απολαύστε την όμορφη αυτή αλλαγή. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 23 έως 29/3.

 

Δίδυμοι

Αφιερώστε χρόνο στα μεγαλύτερα όνειρα της καριέρας σας με τον σύντροφό σας αυτή την εβδομάδα. Όχι μόνο θα νιώσετε ασφάλεια όταν μιλάτε για αυτές σας τις επιθυμίες, αλλά θα ανακαλύψετε πως ο σύντροφος πιστεύει απίστευτα σε εσάς και πως θα υποστηρίξει τα όνειρά σας. Αυτό το επίπεδο οικειότητας θα δώσει ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας. Ίσως ακόμα σας βοηθήσει να καταστρώσετε ένα σχέδιο για να πετύχετε. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 23 έως 29/3.

 

Καρκίνος

Μαζί με τον αγαπημένο σας θα δουλέψετε πάνω σε ένα πρότζεκτ που παίζει σημαντικό ρόλο για εσάς αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να έχει κάποια σχέση με τις εκδόσεις ή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε ένα ιδιαίτερο μήνυμα με πάρα πολλούς ανθρώπους. Ίσως υπάρχει κάποια ανθρωπιστική αποστολή για την οποία και οι δύο παθιάζεστε, και αν συμβεί αυτό να είστε σίγουροι πως θα κάνετε τη διαφορά. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 23 έως 29/3.

 

Λέων

Ο σύντροφός σας θα αποκτήσει μία ιδιαίτερη γλύκα αυτή την εβδομάδα. Στην αρχή θα νιώσετε πως η γενναιοδωρία του είναι απίστευτη –ειδικά αν προσφερθούν χρήματα για κάποια επαγγελματική ιδιότητα. Θα νιώσετε πως μετράτε, επειδή θα πιστεύει σε όλους σας τους στόχους. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ωστόσο, θα αρχίσετε να νιώθετε πως η γενναιοδωρία αυτή είναι υπερβολική. Ερευνήστε μήπως υπάρχει κάποιο βαθύτερο κίνητρο. Μπορεί όμως και να μην συμβαίνει τίποτα. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 23 έως 29/3.

 

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε πως βρίσκεστε πολύ ψηλά μέσα στη σχέση σας. Αν ο σύντροφός σας δείξει απίστευτη υποστήριξη απέναντί σας, εσείς θα νιώσετε πως μεταξύ σας υπάρχει ένας πνευματικός δεσμός που δεν γίνεται να σπάσει. Ίσως αποφασίσετε να κλείσετε ονειρικές διακοπές μαζί αυτή την εβδομάδα –σε ένα εξωτικό μέρος που πάντα θέλατε να επισκεφθείτε. Ο προορισμός θα είναι παραμυθένιος. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 23 έως 29/3.

 

Ζυγός

Ένα ρομάντζο στο γραφείο ίσως ανθίσει αυτή την εβδομάδα. Ενώ νιώθετε πως βρήκατε τον τέλειο άνθρωπο, τουλάχιστον ένας από τους φίλους σας θα έχει αντιρρήσεις. Ίσως σκεφτεί πως έχετε τρελαθεί που κυνηγάτε μία σχέση με αυτό το συνάδελφό σας. Στην πραγματικότητα, ο φίλος σας θα αντιτεθεί τόσο έντονα που ίσως αμφισβητήσετε τα συναισθήματα και τα κίνητρά σας. Προσέξτε την συγκεκριμένη παγίδα. Να θυμάστε πως πρόκειται για τη δική σας καρδιά. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 23 έως 29/3.

 

Σκορπιός

Η αγάπη είναι παντού! Θα συνεχίσετε να νιώθετε πως πετάτε στον έβδομο ουρανό με τον σύντροφό σας, χάρη στην αφροδιτη που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σας. Αυτή την εβδομάδα, η αφροδιτη θα αγκαλιάσει τον ποσειδώνα, τον πλανήτη της ανιδιοτελούς αγάπης. Επειδή ο ποσειδώνας βρίσκεται στον τομέα του έρωτα, δεν θα σας εμποδίσει τίποτα να βιώσετε το παραμύθι που πάντα θέλατε. Το χαρούμενο τέλος είναι δικό σας αν το ζητήσετε. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 23 έως 29/3.

 

Τοξότης

Θα περάσετε χρόνο στην διακόσμηση του σπιτιού σας με τον αγαπημένο σας, και θα ηρεμήσετε πραγματικά με αυτό. Οι δυο σας θα χτίσετε μία γωνία διαλογισμού για να ξεφεύγετε από το άγχος της καθημερινότητας. Θα συμφωνήσετε σχεδόν στα πάντα όσον αφορά το σπίτι και την προώθηση του ζεν που ψάχνετε και οι δύο. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 23 έως 29/3.

 

Αιγόκερως

Οι ρομαντικές συζητήσεις θα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση αυτή την εβδομάδα. Θα είναι εύκολο για εσάς να ψιθυρίσετε ο ένας στον άλλον γλυκόλογα, και η ανταπόκριση θα είναι θεϊκή. Αν μόλις γνωρίσατε κάποιον, θα είναι εύκολο να επικοινωνήσετε για αυτά που χρειάζεστε στη σχέση. Ακόμα και αν δεν θέλετε κάτι σοβαρό, θα δείτε πως ο διάλογος θα είναι απολαυστικός. Οι δυο σας θα έχετε περισσότερα κοινά από όσα φαντάζεστε. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 23 έως 29/3.

 

Υδροχόος

Αν είστε παντρεμένοι ή σε σοβαρή σχέση, τότε μάλλον θα αποφασίσετε με τον σύντροφό σας να αγοράσετε σπίτι. Οι δυο σας ίσως μετακομίσετε μαζί για πρώτη φορά και θα ανακαλύψετε πως χρειάζεται να αγοράσετε πολλά περισσότερα από όσα νομίζατε. Ό, τι και αν αποφασίσετε να αγοράσετε, να ξέρετε πως τα χρήματά σας θα πιάσουν τόπο. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 23 έως 29/3.

 

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα θα είστε απόλυτα ποιητικοί απέναντι στον αγαπημένο σας. το μυαλό σας θα είναι γεμάτο με ευαίσθητες σκέψεις και ρομαντικές ιδέες, και θα είναι καλή περίοδος να τα μοιραστείτε μαζί του. Δεν θα πιστέψει πως χάσατε το μυαλό σας. Στην πραγματικότητα η ομορφιά των ιδεών σας και της πίστης στον έρωτα θα εμπνεύσει τον σύντροφό σας. μαζί θα νιώσετε και θα εκφράσετε την ανιδιοτελή σας αγάπη. Είστε πραγματικά ευλογημένοι. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 23 έως 29/3.

 

zwdia-zodia-tarw