Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zodia 2-8/3

evdomadiaies-3-9314

Κριός

Οι ρομαντικές ευκαιρίες θα είναι συναρπαστικές αυτή την εβδομάδα –ακόμα και αν βγουν λιγάκι εκτός ελέγχου! Την Τρίτη, να περιμένετε μία καταπληκτική ημέρα για εσάς και τον σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι, θα γνωρίσετε κάποιον με τον πιο αναπάντεχο τρόπο την Τρίτη ή την Τετάρτη. Δυστυχώς, η ερωτική αυτή σχέση θα είναι ζόρικη. Μπορεί να αγαπάτε πολύ, αλλά θα τσακώνεστε και πολλοί. Ετοιμαστείτε για έρωτα και πόλεμο! Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 2-8/3.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Το να κρατήσετε πράγματα για τον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα, θα σας δημιουργήσει προβλήματα, ειδικά στην ερωτική σας ζωή. Ο σύντροφος σας θα ερμηνεύσει την μυστικοπάθειά σας με έναν χειρότερο τρόπο από όσο νομίζετε. Φαίνεται πως θα πυροδοτήσει αισθήματα ανασφάλειας και ζητήματα εμπιστοσύνης και στους δύο, αν υπάρχει κάποιο θέμα το οποίο σιγοβράζει κάτω από την επιφάνεια. Μιλήστε για αυτό ή υπομείνετε τις συνέπειες. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 2-8/3.

 

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα ίσως βρεθείτε σε μια δύσκολη κοινωνική κατάσταση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε έξω από τις ερωτικές ζωές των φίλων ή τα δράματά τους. Αν δεν το κάνετε, θα σας τραβήξει κάτι και θα το μετανιώσετε, για αυτό γλιτώστε τον πονοκέφαλο και μην ασχοληθείτε καθόλου εξ αρχής. Επίσης, σκεφτείτε το δύο φορές πριν επιτρέψετε σε έναν φίλο να γίνει σύντροφός σας. Θα υπάρξουν πολλά θέματα που θα έχουν να κάνουν με φίλους και με την ερωτική σας ζωή. Κρατήσετε τα ξεχωριστά. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 2-8/3.

 

Καρκίνος

Είναι πιθανό να βιώσετε μία διαμάχη στα ερωτικά σας, και φαίνεται πως θα έχει σχέση με την καριέρα σας κατά κάποιο τρόπο. Ίσως ο σύντροφος σας ζηλεύει κάτι που πετύχατε πρόσφατα στον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως προσπαθεί να σας κρατήσει πίσω χωρίς να το καταλαβαίνει. Αν ναι, θα αναστατωθείτε από το σαμποτάζ του στην επιτυχία σας. Θα χρειαστεί να λύσετε το πρόβλημα. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 2-8/3.

 

Λέων

Μία ξαφνική εξέλιξη είναι πιθανή στην ερωτική σας ζωή, αλλά αυτό που αρχικά θα δείτε σαν περιπέτεια, ίσως εξελιχθεί γρήγορα σε πεδίο δράσης. Φαίνεται πως ψάχνετε τρόπους για να ενισχύσετε την ερωτική σας ζωή, και δεν είναι κακό. Απλά σιγουρευτείτε πως ο σύντροφός σας νιώθει άνετα με τις ιδέες σας. Είναι πιθανό να κάνει το βήμα για να σας κάνει ευτυχισμένους, αλλά η προσέγγιση αυτή σύντομα θα εξαφανιστεί. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 2-8/3.

 

Παρθένος

Το κουμπί της βαθύτερης οικειότητας πρόκειται να πιεστεί σήμερα. Από την μία μεριά, θέλετε να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας με κάθε πιθανό τρόπο. Η σωματική, συναισθηματική και πνευματική έλξη θα είναι ισχυρές, και ταυτόχρονα δεν θα μπορεί ο ένας να αντισταθεί στον άλλον. Από την άλλη μεριά, η ένταση αυτή ίσως αποδειχθεί υπερβολική για έναν από τους δυο σας. Ρίξτε λίγο το ρυθμό για να μην υπάρξει θέμα. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 2-8/3.

 

Ζυγός

Η ερωτική σας ζωή παίρνει φωτιά αυτή την εβδομάδα, αλλά φροντίστε να μην μετατραπεί από καυτή, σε εκρηκτική. Θα υπάρξει σίγουρα μία δύσκολη κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας, όσον αφορά ένα οικογενειακό θέμα που θέλετε και οι δύο να αποφύγετε. Θα έχετε την ικανότητα να αποφύγετε το ζήτημα, αλλά δεν θα σας εξυπηρετήσει για πολύ. Είναι πιθανή μία ξαφνική αλλαγή στην δυναμική της σχέσης σας. Να είστε έτοιμοι για όλα. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 2-8/3.

 

Σκορπιός

Μείνετε όσο πιο μακριά γίνεται από ένα δύσκολο ρομάντζο στο γραφείο αυτή την εβδομάδα. Ακόμα και αν είστε τρελά ερωτευμένοι με κάποιον συνάδελφο, φαίνεται πως υπάρχει μία δυσκολία που η σχέση σας μόνο ήρεμη δεν θα είναι. Κάποιος μπορεί να πει το λάθος πράγμα στο λάθος άτομο, ή να σας κάνει τσακωτούς. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ άσχημα αν δεν ελέγξετε από τώρα τη ζημιά. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 2-8/3.

 

Τοξότης

Η αγάπη είναι συναρπαστική, όμως πριν το καταλάβετε, μπορείτε να πάτε από τον ένατο ουρανό, σε άσχημη προσγείωση αυτή την εβδομάδα. Πάθος; Ναι, χωρίς αμφιβολία. Όμως όλη αυτή η ένταση θα γίνει υπερβολικά εξαντλητική για να τη διαχειριστείτε. Αν βρεθείτε σε μία ανθυγιεινή κατάσταση με τον σύντροφο σας, όπως να έχετε πάθει εμμονή με την κάθε του κίνηση, καλό θα ήταν να επανέλθετε στην πραγματικότητα. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 2-8/3.

 

Αιγόκερως

Καλό θα ήταν να κρατήσετε την οικογένειά σας μακριά από τον σύντροφο σας αυτή την εβδομάδα αν γίνεται. Ίσως νομίζετε πως όλα είναι μια χαρά, και πριν προλάβετε να πείτε «χαρούμενη οικογένεια» ένας από τους συγγενείς θα κάνει θόρυβο για ην προσωπική σας ζωή. Αυτό θα φέρει εσάς και τον σύντροφό σας σε δύσκολη θέση, τουλάχιστον. Αν βγαίνετε με νέο πρόσωπο, δεν είναι καλή εβδομάδα για να γνωρίσει τους γονείς σας. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 2-8/3.

 

Υδροχόος

Τα λόγια στοργής μπορούν εύκολα να γυρίσουν εναντίον σας αυτή την εβδομάδα. Ίσως δηλώσετε ξαφνικά τα συναισθήματά σας για κάποιον, και θα έχετε πείσει τον εαυτό σας πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Δυστυχώς, φαίνεται πως θα μετανιώσετε τα λόγια που θα βγουν από το στόμα σας. Είτε το αντικείμενο του πόθου σας δεν θα ανταποκριθεί, ή ο τρόπος που θα εκφραστείτε, θα σοκάρει το άλλο πρόσωπο. Μείνετε ψύχραιμοι και μην αποκαλύψετε πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 2-8/3.

 

Ιχθύες

Κάντε ό, τι θέλετε για να κρατήσετε τα οικονομικά σας μακριά από τον σύντροφο σας ή ένα φίλο. Θα ανακαλύψετε πως κάποιος είναι δίπλα σας μόνο για αυτά. Αν σας χειραγωγεί για να τον βοηθήσετε οικονομικά, θα το καταλάβετε γρήγορα και θα του ανοίξετε την πόρτα για να φύγει. Δεν χρειάζεται να αποδείξετε την αγάπη σας για κάποιον βάζοντας χέρι στον τραπεζικό σας λογαριασμό και αν κάποιος προσπαθήσει να σας πείσει για το αντίθετο, σκεφτείτε ξανά αν αξίζει τον κόπο. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 2-8/3.

 

 

zodia-astra-tarot