ζωδια για ελεύθερους 18/02 Κυριακή

sxeseis-prwin-antimetwpisi

ζωδια για ελεύθερους 18/02 Κυριακή

Ζωδια Κριος

Κατευθύνεστε από τις φιλοδοξίες σας τις πιο πολλές φορές, αλλά ο έρωτας απαιτεί μια πιο ελαφριά προσέγγιση. Κρατήστε τις τολμηρές κινήσεις για το περιβάλλον εργασίας σας και αφήστε την προσωπική σας κατάσταση να εξελιχθεί με τον δικό της ρυθμό.

 

Ζωδια Ταυρος

zodia-zvdia-22

Υπάρχει σίγουρα η πιθανότητα να ερωτευτείτε αλλά –το πιο σημαντικό – έχετε μια χρυσή ευκαιρία να ανεβείτε επίπεδο στην αντίληψη των επιθυμιών σας, των πραγμάτων που σας περιβάλλουν και του εαυτού σας.

Ζωδια Διδυμοι

Τα κακά νέα πρώτα: τα ζητήματα που αφορούν στα ερωτικά σας μπορεί να καθυστερήσουν προς το παρόν. Τα καλά νέα είναι ότι όλα γίνονται για καλό λόγο, και ότι όταν όλα θα αρχίσουν πάλι – σύντομα- θα κατανοείτε καλύτερα το πώς θα πρέπει να λειτουργήσουν όλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζωδια Καρκινος

Το πιθανότερο είναι ότι είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι αυτόν τον καιρό με εργασιακά ζητήματα, και μάλιστα μπορεί να είστε και στρεσαρισμένοι εξαιτίας τους. Μην τα αφήσετε να επηρεάσουν τον τρόπο που προσεγγίζετε την ερωτική σας ζωή – ή τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε μια ερωτική προοπτική.

Ζωδια Λεων

Η προσωπικότητα σας είναι ιδιαίτερα δυναμική τώρα – ό,τι πρέπει για έναν καινούργιο έρωτα, έτσι; Ισχύει – αρκεί να καταφέρετε να την ταιριάξετε με την αντίστοιχη δόση ευαισθησίας. Έχετε το νου σας σε καινούργια στοιχεία και όταν τα βρείτε ερευνήστε τα όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

Ζωδια Παρθενος

Το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να μοιάζει το χειρότερο σκηνικό για την εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης, αλλά η ενέργεια σας βοηθάει ώστε να γίνει μια σύνδεση εκεί – πιθανότατα μια απόμακρη και ανορθόδοξη – που μπορεί να φέρει λίγη λάμψη στη ζωή σας!

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ζωδια Ζυγος

Είναι σημαντικό να αντιμετωπίζετε τα συναισθηματικά βάρη αλλά η εμμονή με αυτά που θα πρέπει να σταματήσετε να σκέφτεστε, το μόνο που κάνει είναι να μην σας αφήνει να προχωρήσετε. Αναζητήστε βοήθεια για να τα αναγνωρίσετε, αν θεωρείτε ότι τη χρειάζεστε, και ετοιμαστείτε για την έξαψη που θα φέρει μαζί της η ενέργεια που έρχεται προς το μέρος σας.

Ζωδια Σκορπιος

Να περιμένετε ότι μια θετική δύναμη θα ευλογήσει όλες τις σχέσεις σας σήμερα. Προσθέστε και τη δική σας θετική ενέργεια για καλύτερα αποτελέσματα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, σήμερα το βράδυ καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τους τόνους.

Ζωδια Τοξοτης

Ρίξτε μια ματιά σε κάποια σχέση που θαυμάζετε για να σας βοηθήσει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στην δική σας προσέγγιση για τις ερωτικές σας σχέσεις. Πως γνωρίστηκαν; Πως ήταν το πρώτο τους ραντεβού; Μια ερωτική ιστορία μπορεί να ωθήσει τις ερωτικές σας προσδοκίες προς τη σωστή κατεύθυνση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ζωδια Αιγοκερως

Είστε εξπέρ στην οργάνωση τώρα, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει τις σωστές προτεραιότητες στο κοινωνικό σας πρόγραμμα. Ανακαλύψτε κάποιες επερχόμενες εκδηλώσεις – κοινωνικές, καλλιτεχνικές, οτιδήποτε – στις οποίες είναι σίγουρο ότι θα συρρεύσουν σέξι άτομα!

Ζωδια Υδροχοος

Γιατί δεν έχετε καλύτερη ανταπόκριση στις προσπάθειες που κάνετε για διαδικτυακές γνωριμίες; Μήπως φταίει η φωτογραφία προφίλ σας; Δοκιμάστε να βγάλετε μερικές νέες φωτογραφίες με κάποιο φίλο ή προσπαθήστε μόνοι σας.

Ζωδια Ιχθυες

Παρόλο που λίγη ερωτική δράση μπορεί να μην είναι στο πρόγραμμα σας, είστε σε αρμονία με τα απλά πράγματα. Αδράξτε την ευκαιρία να προσθέσετε αυτές τις περίεργες μικρές λεπτομέρειες στο προφίλ σας και δείτε τις απαντήσεις να έρχονται σωρηδόν!

zwdia-66