ζωδια Μαρτιος κριος μηνιαιες προβλεψεις 2018

ζωδιο-κριος-zwdio-zwdia-ζωδια-zodia

Τον Μάρτιο του 2018 οι Κριοί θα λάβουν πολλά και θα μοιραστούν πολλά με τους ανθρώπους που τους περιβάλλουν.

Η Αφροδίτη και ο Κρόνος, οι οποίοι στην συνηθισμένη θέση τους δεν έχουν ιδιαίτερη απόκριση στα δικά σας θέματα, θα αναλάβουν την κατάσταση (και δεν γίνεται να μην πανηγυρίσουμε γι’ αυτό).

 

Αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να μείνετε σε εγρήγορση: ενώ εσείς θα μπορείτε να δείτε τα πάντα ξεκάθαρα, μπορεί να μην είναι τόσο προφανή για τους άλλους γύρω σας. Θα πρέπει να ορίσετε τον χρόνο σας ανάλογα. Η συνολική δυναμική της περιόδου θα σας κάνει να αντιδράτε ταχύτατα. Η τάση αυτή πρέπει να ληφθεί υπόψη απέναντι στην κύρια δυσκολία (αν και η δυσκολία δεν είναι θέμα) να ελιχτείτε ανάμεσα στην ανάγκη σας να χειριστείτε τις υποχρεώσεις σας με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο (πολλές φορές πολύ πριν την εμφάνιση των ίδιων των υποχρεώσεων) και στην αναγκαιότητα να κόψετε λίγο ταχύτητα για να πάρετε το χρόνο σας και να σκεφτείτε το τι συμβαίνει.

zodia-zvdia-22

Δεν θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα, ειδικά όταν θα καταφέρετε να συντονίσετε τον εαυτό σας με τον ρυθμό της εποχής. Θα είναι λίγο διαφορετικά από τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο, αλλά θα αποτελεί μια λογική συνέχιση του προηγούμενου σταδίου. Και έτσι, δεν θα παρουσιαστεί η ανάγκη για ουσιαστική συγκέντρωση προσπάθειας από την πλευρά σας. Υπάρχουν σαφώς πολλές δυνατότητες. Είναι καιρός να συνειδητοποιήσετε το έπακρο των δυνατοτήτων σας. Αν δεν σας δοθούν φανερές ευκαιρίες για να το κάνετε, αξίζει ο κόπος να τις ψάξετε ενεργά, γιατί μπορεί να μην υπάρξει καλύτερη στιγμή από την τωρινή.

taro-zodia-76

Σε σχέση με την οικονομική ευημερία και τις επιχειρηματικές δραστηριότητές σας, ο Μάρτιος μπορεί να αποδειχθεί αρκετά σημαντικός και λαμπερός μήνας. Αλλά, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για να αντιμετωπίσετε μερικές δυσκολίες στην πορεία. Μην τολμήσετε να ξεστρατίσετε ενώ προσπαθείτε να πετύχετε έναν πολύ σημαντικό στόχο σας. Μπορεί να είναι δύσκολο, καθώς μπορεί να μην σας καταλαβαίνουν οι προϊστάμενοί σας, ή οι συνάδελφοί σας μπορεί να μην μπορούν να σας υποστηρίξουν και να καλύψουν τα νότα σας.

Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είστε οι κατάλληλοι ή ότι δεν έχετε μέσα σας τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Αντιθέτως, προσπαθήστε να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε, γιατί, σύμφωνα με την κοινή λογική, όσο μεγαλύτερη είναι η ενέργεια που εκπέμπεται, τόσο μεγαλύτερη είναι η πίεση που εκβάλλεται ως απάντηση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75
Για τους Κριούς που είναι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, οι παρατηρήσεις που ακολουθούν θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές: Πρώτον, μην παραμελείτε τις απόψεις αυτών που είναι δίπλα σας. Προσπαθήστε να ακούτε προσεκτικά τους πάντες, ακόμα κι αν δεν είστε ιδιαίτερα πρόθυμοι να ακούσετε εκείνη τη στιγμή. Αυτή ακριβώς είναι η στιγμή που κάποια σημαντική πληροφορία μπορεί να φτάσει από κάποιον που δεν φαίνεται καν να κατανοεί την κατάσταση.

Να δίνετε προσοχή και να είστε επικοινωνιακοί. Δεύτερον, μην αγχώνεστε για μικροπράγματα. Ναι, έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα: αυτή η εποχή είναι σημαντική, αλλά δεν πρέπει να σας πειράξει στα νεύρα. Αν δεν έχετε τη δική σας επιχείρηση, πάρτε το χρόνο σας. Επίσης, έχετε κατά νου ότι μπορεί να χρειαστεί να πιέσετε λίγο παραπάνω για να πάρετε την προαγωγή που αξίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66