zodia: οικονομικές προβλέψεις Πέμπτη 26/3

zodia: οικονομικές προβλέψεις Πέμπτη 26/3

 

zodia κριος

όταν το εισόδημα αλλάζει, το ίδιο συμβαίνει και στον τρόπο ζωής. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι το ίδιο διασκεδαστικός. Μην ανησυχείτε για τίποτα, όλα θα πάνε καλά.

 

zodia ταυρος

Όλοι γίνονται ξαφνικά πολύ πρακτικοί. Δηλαδή, εκτός από εσάς. Πώς να είστε πρακτικοί όταν προετοιμάζεστε για ρομάντζο; Οι πιστωτικές κάρτες έχουν εφευρεθεί και καταστάσεις σαν και αυτές, για αυτό αγνοήστε την μεγάλη εικόνα για τώρα.

 

zodia διδυμοι

Το μπλοκ των επιταγών σας δεν καθορίζει τα όριά σας. Στην πραγματικότητα, τώρα αρχίζετε να βρίσκετε τις κρυφές σας δυνάμεις. Για αυτό, μην σπαταλάτε χρόνο αποφεύγοντας τα θέματα, τους λογαριασμούς ή τα αναπάντητα ερωτήματα.

zodia-taro-45

 

zodia καρκινος

Ο οικονομικός τομέας αρχίζει να μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη, και θα χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να προβείτε σε υπερβολές. Μπορείτε όμως να τρώτε στο σπίτι σας από εδώ και πέρα.

 

zodia-astra-tarot

 

zodia λεων

Οι καιροί αλλάζουν. Όμως, αν δεν ακούσετε κάτι διαφορετικό, συνεχίστε αυτά που έχετε ήδη αρχίσει. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσετε την εύνοια του εργοδότη σας. Αξίζει να πάρετε ένα μικρό ρίσκο.

 

zodia παρθενος

Τα ταξίδια με όλες τις ανέσεις ενός σπιτιού –δεν συμβαδίζουν με την σημερινή οικονομία. Μπορείτε να βρείτε τρόπους για να μειώσετε τα έξοδα αν βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει.

 

zodia ζυγος

Όλοι ψάχνουν τρόπους για να παραμείνουν ήρεμοι, και το ίδιο κάνετε και εσείς. Αν το φαγητό είναι η κυριότερή σας πρόκληση, προσέξτε τις υπερβολές. Υγιεινοί τρόποι υπάρχουν παντού γύρω σας, και κανείς από αυτούς δεν περιλαμβάνει υπερβολικά έξοδα.

 

zodia σκορπιος

Το άγχος για τα χρήματα προκαλεί εντάσεις. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο δεμένοι με τα υπάρχοντά σας αρχικά. Είναι το τελευταίο πράγμα για το οποίο αξίζει να χάσετε την ψυχραιμία σας.

 

zwdia-zodia-tarw

 

zodia τοξοτης

Αναγκάζεστε να κοιτάτε την μικρή εικόνα, όσο και την μεγάλη. Αν για να ισορροπήσετε την οικονομική σας κατάσταση πρέπει να κόψετε μικρές λεπτομέρειες, ξεκινήστε με τις υπερβολές στο φαγητό. Θα σας οδηγήσει σε τεράστια βελτίωση με περισσότερους από έναν τρόπους.

 

zodia αιγοκερως

Η πίστη έχει και τα όριά της. Δουλεύετε σκληρά, αλλά καλό θα ήταν να έχετε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Ένας περίπατος μπορεί να μην σας δίνει άμεσα χρήματα, αλλά η ανταμοιβή είναι ακόμα εκεί.

 

zodia υδροχοος

Θυμάστε εκείνους τους εκκεντρικούς συγγενείς που σας κάνουν να βαριέστε με ιστορίες για το πώς άλλαξε η τύχη τους; Γίνεστε όλο και περισσότερο σαν αυτούς μέρα με τη μέρα. Προσέξτε.

 

zodia ιχθυες

Πάρτε το μυαλό σας από το μπλοκάκι των επιταγών. Φτιάξτε ένα όμορφο γεύμα, διαβάστε λίγη ποίηση, βγείτε έξω για να διασκεδάσετε. Η οικονομική ασφάλεια μπορεί να αποτελεί ψευδαίσθηση, όμως η ομορφιάς της ζωής όχι.

 

διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw