Ζωδια Σ/Κ 24-25/02 Γλυκα ποναει η Αγαπη

zwdia-zvdia-787

ζωδια ερωτικό σαββατοκυριακο 

Ενώ ακόμη το ποτάμι κυλάει ορμητικό, αρχίζετε να βρίσκετε σημεία που πατάτε. Μέσα στο σαββατοκύριακο, ο Ήλιος από τους Ιχθύες θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω.

 

Σε αυτή την ευμετάβλητη ατμόσφαιρα, θα προκύψουν πλέον οι δυναμικές και σταθεροποιητικές συγκυρίες!

zodia-zvdia-22

Θα είναι σαν να περπατάτε σε ένα γλιστερό έδαφος – και καταφέρνετε να πορεύεστε πάνω του γιατί είστε εξασκημένοι. Η κίνησή σας είναι αργή αλλά σταθερή. Έχετε ρίξει άγκυρα, όμως πρέπει να το πιστέψετε και να το συνειδητοποιήσετε για να πάψετε να παλεύετε με τα κύματα και να σταθείτε όρθιοι. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, που θα την νιώσετε να διαπερνά όλο το σώμα και να σας καθηλώνει στο έδαφος… Οι ρίζες σας είναι βαθιές!

Η Ήρα θα συναντήσει τον Ήλιο στους Ιχθύες, η πίστη είναι ο απαραίτητος παράγοντας τώρα. Η πίστη έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν χαλαρώνετε λίγο και στηρίζεστε στο δεδομένο ότι όλα εξελίσσονται όπως θα έπρεπε. Πορεύεστε προς το ιδανικό!

taro-zodia-76

Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω διαχέει τη σοφία του στην ατμόσφαιρα, που την έχει σταθεροποιήσει και διευρύνει με την πάροδο του χρόνου. Τώρα ο χρόνος κυλάει προς όφελός σας. Ο Δίας από τον Σκορπιό έχει επιμηκύνει τις βάσεις των θεμελίων σας. Τα θέματα είναι όλα γνωστά, χάρη στην αίσια συμβολή της Ήρας. Ακόμα κι αν δεν βλέπετε τη συμφωνία, δεν έχετε καμία ανάγκη να την δείτε – κατανοείτε ότι εξελίσσεται θετικά στους δικούς της ρυθμούς!

Μέσα στο σαββατοκύριακο, ο Ερμής από τους Ιχθύες θα συναντήσει τον Ποσειδώνα. Αποκτάτε όλο και μεγαλύτερη πρόσβαση στη ροή της πίστης, μέσω της αισθητικής εμπειρίας. Ξέρετε ότι όλα κυλούν σωστά, γιατί το ξέρετε. Και το νιώθετε ότι όλα κυλούν σωστά, γιατί τα περιβάλει η απόλυτη αλήθεια. Αν δεν συμβαίνει αυτό, θα το ξέρετε επίσης!

Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Ιχθύες, έχει ξεπεράσει τον Ποσειδώνα μέσα στην εβδομάδα και τώρα ολοκληρώνει μια όψη τετραγώνου με τον Άρη από τον Τοξότη. Στη συνέχεια θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτή η βαθιά θεμελίωση θα αρχίσει να αποδίδει αργά αλλά σταθερά τα κέρδη της. Είναι το πλεονέκτημα που ωρίμαζε, υπόγεια ή πέρα από την ορατότητά σας.

zodia-098

Θα αρχίσουν να αναδύονται οι ευκαιρίες για να δείτε αυτά τα πλεονεκτήματα και να τα προσεγγίσετε… Με τον Ποσειδώνα να σταλάζει ακόμη τους χυμούς της Αφροδίτης, θα υπάρχει η τάση να γευτείτε όλη αυτή την γλύκα και να αποζητάτε περισσότερη!

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, το περισσότερο δεν είναι ποτέ αρκετό. Γι’ αυτό εκτιμήστε όσα μπορείτε να αποσπάσετε και όσα είναι εμφανώς εφικτά. Όλα αυτά διέπονται από μια ποιότητα «γλυκού πόνου»… Εντοπίστε το ευχάριστο σημείο ανάμεσα στην ικανοποίηση και την μέθη! Ποικιλία και ελευθερία, συχνότητα και κίνηση: αυτές τις γεύσεις αποζητάτε.

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα φύγει από τους Διδύμους που τους κυβερνά ο Ερμής, για να περάσει στον Καρκίνο που τον κυβερνά η ίδια. Αφήνει πίσω της την ένταση και γλιστρά στην ανακούφιση, σχηματίζοντας ένα τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα.

zodia-astra-tarot

Παράλληλα θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Κρόνο, για λίγη γήινη ισορροπία, ένα αντιστάθμισμα. Η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο και με τον Ερμή, ευθυγραμμίζοντας τη σκέψη με την όρεξή σας. Όλα είναι καλά. Ό,τι κι αν συμβαίνει, όλα είναι καλά και όπως θα έπρεπε να είναι. Να το πιστέψετε, θα σας βοηθήσει πολύ. Και όχι μόνο θα σας βοηθήσει, είναι απαραίτητο. Τίποτα δεν πάει στραβά, αν δεν αποφασίσετε εσείς ότι είναι έτσι – όλα πάνε καλά, όταν έτσι αποφασίσετε εσείς!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia