zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 24-26/4

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-16-5

zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 24-26/4

 

zodia: το σαββατοκύριακο ξεκινά με την σεληνη στο ζωδιο του καρκινου την Παρασκευή. Χρησιμοποιήστε την περίοδο αυτή για αγκαλιές με τον αγαπημένο σας και για να απολαύσετε όλες τις ανέσεις του σπιτιού σας μαζί. Στην πραγματικότητα, θα είναι η μοναδική περίοδος που θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε σπίτι μόνοι σας αυτό το σαββατοκύριακο.

 

Το Σάββατο, ης εληνη θα περάσει στο ζωδιο του λεοντα και θα είστε έτοιμοι για πάρτι. Ο λεων είναι ρομαντικός και ψάχνει ευχαρίστηση, αλλά ταυτόχρονα ξέρει πώς να κάνει τους άλλους να νιώσουν ιδιαίτεροι. Μπορείτε να περιμένετε με τον αγαπημένο σας πως το σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο με ψυχαγωγία και αναπάντεχες απολαύσεις. Σε συνδυασμό με την σεληνη στο ζωδιο του λεοντα, την Κυριακή η ερωτική αφροδιτη θα σχηματίσει μία υπέροχη επαφή με τον εκπληκτικό ουρανό. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως γνωρίσετε κάποιον που θα αιχμαλωτίσει την καρδιά σας.

 

Αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο, τα πιο ευνοημένα zodia είναι το ζωδιο του κριου, το ζωδιο του λεοντα και το ζωδιο του τοξοτη. Ευνοημένα επίσης αλλά λιγότερο θα είναι το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του ζυγου και το ζωδιο του υδροχοου. Τα λιγότερο ευνοημένα zodia αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο είναι το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο της παρθενου, το ζωδιο του σκορπιου, το ζωδιο του αιγοκερω και το ζωδιο των ιχθυων.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

 

zwdia-zvdia-taro-00