zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 8-10/5

zwdia-shmera-erwtikes-161014

zodia: ερωτικό σαββατοκύριακο 8-10/5

 

zodia: η σεληνη στο συντηρητικό ζωδιο του αιγοκερω, μπορεί να μην είναι και η πιο συναρπαστική τοποθέτηση για μία βραδιά ραντεβού, αλλά μην την κρίνετε υπερβολικά γρήγορα… Θα σχηματίζει ένα πανέμορφο τρίγωνο με τον ήλιο και θα ακολουθήσει ένα τετράγωνο με τον ουρανό, υποδηλώνοντας πως εσείς και ο σύντροφός σας έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε μία αισιόδοξα, αλλά απρόβλεπτα κύματα.

 

Ύστερα, το Σάββατο βράδυ, η σεληνη περνά στο περίεργο ζωδιο του υδροχοου, όπου θα παραμείνει για το υπόλοιπο σαββατοκύριακο. Ο συναισθηματικός χώρος θα γίνει απαραίτητος, όμως αν έχετε δυνατή φιλία με τον σύντροφό σας, θα απολαύσετε την περίοδο αυτή, δηλαδή το να κρατήσετε τα πράγματα σε ανέμελο επίπεδο. Ακόμα και έτσι, προσπαθήστε να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή –ή για οτιδήποτε άλλο… το δύσκολο τετράγωνο ανάμεσα στον ερμή και τον ποσειδώνα σίγουρα θα σας δυσκολέψει και δεν θα βλέπετε τα πράγματα ξεκάθαρα. Αντί για αυτό, μοιραστείτε τα όνειρά σας.

 

Κανένα από τα δώδεκα zodia του ζωδιακού κύκλου δεν θα λέγαμε πως ευνοείται υπερβολικά το συγκεκριμένο ερωτικό σαββατοκύριακο. Όμως, τα zodia που ευνοούνται σίγουρα περισσότερο είναι το ζωδιο του κριου, των διδυμων, του λεοντα, του ζυγου, του τοξοτη και του υδροχοου. Αντίθετα, τα zodia που δεν θα έχουν τύχη είναι το ζωδιο του ταυρου, του καρκινου, της παρθενου, του σκορπιου, του αιγοκερω και των ιχθυων.

zodia-taro-45

 

zodia διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια