ζωδια: προβλεψεις Σελήνης 1ο Δεκαήμερο Ιανουαριου

nea-selini-zwdio-tayros

ζωδια: προβλεψεις Σελήνης 1ο Δεκαήμερο Ιανουαριου

 

ζωδια 1-3/1: σεληνη στους διδυμους

Η νέα χρονιά ξεκινά με την σεληνη στο περίεργο και ομιλητικό ζωδιο των διδυμων. Θα σας ευλογήσει με νέες ιδέες ή θα απολαύσετε μία συναρπαστική συνάντηση με ένα αρκετά ενδιαφέρον πρόσωπο. Αφήστε την περιέργεια να ορίσει το πρόγραμμά σας.

 

zodia 4-5/1: πανσεληνος στον καρκινο

Η ισορροπία ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα έρχεται στο επίκεντρο κάτω από την πανσεληνο στο ζωδιο του καρκινου. Η ανάμειξη του ισχυρού πλούτωνα, υπόσχεται αλλαγές, ειδικά αν είστε προετοιμασμένοι να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν ή να αντιμετωπίσετε έναν παλιό φόβο.

 

zvdia 6-8/1: σεληνη στον λεοντα

Τα ιδανικά είναι απαραίτητα με την σεληνη στο ζωδιο του λεοντα. Ζητήστε αυτό που θέλετε –και να ξέρετε πως σας αξίζει. Η πολυτέλεια και η ποιότητα μετρούν, ειδικά καθώς η σεληνη θα ενωθεί με τον δια. Ακολουθήστε την αλήθεια σας!

zodia-taro-45

 

zvdia-zwdia-tarw

 

zwdia 9-10/1: σεληνη στην παρθενο

Η διπλή γήινη ενέργεια της σεληνης στο ζωδιο της παρθενου και του ηλίου στο ζωδιο του αιγοκερω, έχει ένα χαρακτηριστικό επαγγελματισμού. Να είστε σοβαροί απέναντι στις υποχρεώσεις σας και οργανώστε σωστά το πρόγραμμά σας, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο. «Σχεδιάστε την δουλειά σας και ύστερα δουλέψτε πάνω στο σχέδιό σας»

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia-3-zodia