zodia: εβδομαδιαίες προβλεψεις σεληνης 16-22/2

nea-selini-ydroxoos

zodia: εβδομαδιαίες προβλεψεις σεληνης 16-22/2

 

zodia-κριος

Θα τραβήξετε την προσοχή από όλες τις κατευθύνσεις αυτή την εβδομάδα, και στην εργασία σας αλλά και στον ερωτικό τομέα. Πάρτε το χρόνο σας για να κατανοήσετε τις προσφορές που θα λάβετε, καθώς κάθε μία απόφαση θα επηρεάσει και άλλους τομείς της ζωής σας. Η Τετάρτη θα είναι καλή ημέρα για να υπογράψετε κάποιο νομικό έγγραφο και να φέρετε πιο κοντά σας ένα κεφάλαιο του παρελθόντος.

 

zwdia-ταυρος

Θα νιώσετε αρκετή φιλοδοξία αυτή την εβδομάδα και θα μπορέσετε να την χρησιμοποιήσετε έτσι ώστε να στοχεύσετε κάποια προαγωγή ή για να δώσετε νέα κατεύθυνση στην καριέρα σας. Αφιερώστε χρόνο σε ένα ιδιαίτερο άτομο αυτή την εβδομάδα και θα νιώσετε ολοκληρωμένοι ύστερα από μία συζήτηση για το που βλέπετε να πηγαίνει η κατάσταση στο μέλλον.

 

ζωδια-διδυμοι

Μία αλλαγή σκηνικού θα κάνει θαύματα αυτή την εβδομάδα –αν δεν γίνεται μεσοβδόμαδα, σχεδιάστε μία απόδραση το σαββατοκύριακο, ή ένα μικρό ημερήσιο διάλειμμα με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Θα υπάρξει κάποια ευκαιρία στην δουλειά σας και θα μπορέσετε να λάμψετε μέσα από αυτή –αρπάξτε την και με τα δύο σας χέρια.

zodia-taro-45

 

zvdia-καρκινος

Με την νεα σεληνη στο ζωδιο του υδροχοου, οι σκέψεις σας θα στραφούν στη μακροχρόνια αγάπη. Θέλετε να μοιραστείτε αγάπη, πάθος και ζωή με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο-ζητάτε πολλά; Μην συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο και θα βρείτε κάποιον που να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

 

zodia-astra-tarot

 

zodia-λεων

Από τα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με τις φιλίες σας και θα ξεκαθαρίσετε ποιες θέλετε να προχωρήσετε και ποιες να σταματήσετε. Στον έρωτα, ένα ιδιαίτερο πρόσωπο θα στοχεύσει σε κάτι πιο μόνιμο μαζί σας- είναι αυτό που θέλετε;

 

zwdia-παρθενος

Τα ερωτικά σας δείχνουν πολλά υποσχόμενα. Μία σχέση –η οποία είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο –θα γίνει καλύτερη και πιο σταθερή. Ωστόσο, δεν είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσετε τα όνειρα για γάμους και μωρά. Μία αλλαγή στην επαγγελματική διαχείριση θα σας ωφελήσει.

 

zvdia-ζυγος

Θα χρειαστεί να θέσετε προτεραιότητες όσον αφορά αυτά που θεωρείτε σημαντικά, αλλιώς τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν πρόκειται να τους δώσουν σημασία. Συμπεριλάβετέ τους στις αποφάσεις σας και φροντίστε να καταλάβουν πως τους εκτιμάτε. Ένα μηχανικό ζήτημα θα επιλυθεί εύκολα μόλις βρείτε το πρόβλημα.

 

ζωδια-σκορπιος

Η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο για εσάς αυτή την εβδομάδα και σίγουρα θα απολαύσετε την παρέα της –ειδικά το σαββατοκύριακο. Μία γνωριμία με ένα άτομο που έχει τα ίδια γούστα με εσάς στη μουσική, ίσως είναι η αρχή ενός νέου ρομάντζου.

 

zwdia-zodia-tarw

 

zodia-τοξοτης

Θα υπάρξει τεράστια κοινωνική ζήτηση για το πρόσωπό σας αυτή την εβδομάδα. Διαλέξτε κάτι για να παρευρεθείτε με τον αγαπημένο σας, αλλιώς θα νιώσει παραμελημένος αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Επίσης, μία από όλες τις προσκλήσεις σίγουρα θα προωθήσει την καριέρα σας.

 

zwdia-αιγοκερως

Τα οικονομικά σας ωφελούνται αυτή την εβδομάδα, χάρη στη νέα σεληνη στο ζωδιο του υδροχοου. Ένα πρότζεκτ που θα ξεκινήσετε δεν θα αποδώσει καρπούς άμεσα αλλά μην χάσετε τον στόχο από τα μάτια σας –αξίζει τον κόπο. Ένας ασυνήθιστος σύμμαχος θα σας γνωστοποιήσει ένα οικογενειακό ζήτημα που αγνοείτε εδώ και καιρό.

 

zvdia-υδροχοος

Το 2015 ήταν δύσκολο για εσάς μέχρι τώρα, αλλά αυτό σταματά αυτή την εβδομάδα, και θα νιώσετε πως το βάρος μειώνεται. Θα υπάρξει μία έκπληξη από ένα αγαπημένο πρόσωπο. Φροντίστε να επισκεφθείτε το γυμναστήριο έτσι ώστε να νιώσετε καλύτερα και να επανέλθετε στον παλιό καλό σας εαυτό.

 

zωδια-ιχθυες

Μερικές φορές δυσκολεύεστε να αφήσετε πράγματα πίσω, ακόμα και αν δεν σας κάνουν καλό. Μία γενναία απόφαση τώρα θα σας οδηγήσει στην μελλοντική επιτυχία. Ένα οικογενειακό μέλος θα βασιστεί πάνω σας για συναισθηματική υποστήριξη, αλλά φροντίστε να μην αμελήσετε τις δικές σας ανάγκες.