Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Μ. Σάββατο 11/4

imerisies-provlepseis-deytera-19-5-2014

Κριός

Γενικά ζωδια: Σήμερα θα περάσετε χρόνο μόνοι σας με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Η κοινωνικότητά σας ήταν έντονη τις προηγούμενες ημέρες και σας έχει φέρει σε επαφή με νέους και παλιούς φίλους. Τώρα ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε στο σπίτι. Ίσως συζητήσετε κάποια μελλοντικά σχέδια που ίσως αφορούν κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Ίσως επίσης σκεφθείτε και την καριέρα σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η επικοινωνία σας ήταν πολύ έντονη τις τελευταίες 3 εβδομάδες αλλα τώρα αυτός ο κύκλος ολοκληρώνεται. Ξεκινώντας από σήμερα θα έχετε ανάγκη από πιο ξεκάθαρη επικοινωνία. Τώρα είναι η ώρα να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Η πιθανότητα να μετακομίσετε μπορεί να έχει προκύψει και στο παρελθόν αλλά σήμερα κάποια γεγονότα μπορεί να σας κάνουν να το αποφασίσετε. Ίσως κάποιοι καλοί γείτονες να έχουν φύγει ή μπορεί η καλή τύχη να σας έχει δώσει την ευκαιρία να πάτε σε ένα μεγαλύτερο μέρος. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφθείτε και να αποφασίσετε πριν γίνει αλλά αν αυτό πραγματικά θέλετε, κάντε το.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Οι αποφάσεις που έχουν παρθεί τις τελευταίες 3 εβδομάδες πρέπει να ελεγχθούν ξανά. Αν ήταν δύσκολο να υλοποιήσετε ή να λειτουργήσουν κάποιες συμφωνίες και συμφωνίες τώρα θα λειτουργήσουν όλα ξανά. Τώρα πρέπει να δείτε ξανά με καθαρή οπτική και ίσως να αναθεωρήσετε.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα καθώς θα αντιληφθείτε ότι είστε σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση απ’ όσο νομίζετε. Μπορεί να βρείτε ένα κρυμμένο ταλέντο για οικονομική διαχείριση που δεν πιστεύατε ότι είχατε. Μπορεί να περιμένετε μια αύξηση ή μια αύξηση εισοδήματος. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας καθοδηγούν σήμερα. Οι ελπίδες σας για το μέλλον είναι πιο προσγειωμένες στην πραγματικότητα από ποτέ.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Οι πλανήτες σας προκαλούν μεγάλη πνευματική σύγχυση τελευταία αλλά τα καλά νέα είναι έρχονται σύντομα αλλαγές. Κάποια πράγματα στην ζωή σας που φαίνονταν να πηγαίνουν προς τα πίσω ή να μένουν στάσιμα επιτέλους αρχίζουν να κινούνται προς τα μπροστά.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να αποφασίσετε να μείνετε στο σπίτι, να χαλαρώσετε, να σκεφθείτε και να θυμηθείτε τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Θα κάνετε σχέδια και για το μέλλον καθώς είστε πολύ αισιόδοξοι και γεμάτοι ενέργεια να κυνηγήσετε ότι στόχους έχετε.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιο σύντομο ταξίδι είναι πολύ πιθανό να γίνει. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει πως απαιτείται περισσότερος χρόνος να φτάσετε στον προορισμό σας εξαιτίας απρόβλεπτων καθυστερήσεων. Μπορείτε τώρα να ξεκουραστείτε καθώς όλα αυτά τώρα πέρασαν.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Κάνοντας δουλειές του σπιτιού μπορεί να προσέξετε κάποια πράγματα που πρέπει να φροντίσετε. Ίσως υπάρχουν κάποιες επισκευές που πρέπει να γίνουν ή μπορεί να χρειάζεστε καινούρια έπιπλα. Πρέπει να είστε αισιόδοξοι για το μέλλον και να έχετε εμπιστοσύνη ώστε να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας χωρίς απογοητεύσεις.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Πολλά χαμένα ραντεβού και τηλεφωνήματα έχουν υπάρξει το τελευταίο διάστημα. Σήμερα τα πράγματα χαλαρώνουν και οργανώνονται ξανά και φαίνεται πως κάποια τέτοια περιστατικά που σχετίζονται με την δουλειά θα αρχίσουν να ομαλοποιούνται ξανά.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε αλλά τώρα τελευταία αγνοείτε είναι στο μυαλό σας σήμερα. Ίσως θέλετε να εκπληρώσετε κάποιες υποχρεώσεις. Ίσως σκέφτεστε να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο το οποίο σας ζήτησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Αν ασχοληθείτε με εκκρεμότητες μπορεί να χρειαστείτε πολύ χρόνο σήμερα. Μην ξεχάσετε να κρατήσετε λίγο χρόνο και για τον εαυτό σας. Εσείς είστε η πρώτη προτεραιότητα.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Τελευταία ήταν δύσκολο για εσάς να έχετε πνευματική διαύγεια. Σήμερα η ενέργεια του σύμπαντος σηκώνει αυτό το βάρος και σας προσφέρει μεγάλη πνευματική καθαρότητα.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Θα έρθουν λεφτά σε εσάς σήμερα μέσα από κάποιο συμβόλαιο. Αυτή είναι μια θετική εξέλιξη. Φροντίστε να διαβάσετε κάθε λέξη του εγγράφου πριν δεσμευτείτε σε κάτι. Τώρα είναι καλή στιγμή να ζητήσετε ένα δάνειο, μια υποτροφία ή κάποιου άλλου είδους οικονομική ενίσχυση. Η διαδικασία θα είναι πιο εύκολη απ’ όσο φαντάζεστε και όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Θα δείτε ότι η ενέργεια γίνεται πιο θετική ξεκινώντας από σήμερα. Αγοράστε άφοβα προϊόντα με μηχανικά μέρη. Δεν θα σπάσουν όπως συμβαίνει τις τελευταίες 3 εβδομάδες.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ίσως μερικές φορές φοβάστε ότι θα φανείτε χαζοί μπροστά σε κόσμο. Ίσως αυτό σας κρατά πίσω σε ότι έχει να κάνει με την πραγματική πρόοδο. Η ενέργεια του σύμπαντος σας ζητά να το σκεφθείτε καλά. Με τις αναλυτικές σας ικανότητες και την σκέψη σας μπορείτε να καταφέρετε πολλά αν έχετε το κουράγιο να πάρετε περισσότερα ρίσκα.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι τελευταίες 3 εβδομάδες ήταν διάστημα ανασυγκρότησης. Τώρα αυτή η περίοδος ολοκληρώθηκε και ήρθε η ώρα να προχωρήσετε με εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Η λογική σας σκέψη είναι πάλι σωστή. Προχωρήστε ελεύθερα.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Σας αρέσει να σκέπτεστε τον εαυτό σας σαν επιστημονικό, λογικό άτομο αλλά σήμερα ίσως σας σκέφτεστε σας άτομα μυστηρίου. Η διαίσθησή σας είναι έντονη. Μπορεί να αισθάνεστε μια ιδιαίτερη ανάγκη να δουλέψετε με έναν καινοτόμο τρόπο. Χρησιμοποιήστε την διαίσθησή σας και προχωρήστε.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Τις τελευταίες εβδομάδες έχετε παραπληροφορηθεί για κάτι που είναι σημαντικό για εσάς και ζωτικής σημασίας για την δουλειά σας. Η ενέργεια του σύμπαντος ξεκαθαρίζει, η αλήθεια εμφανίζεται και μπορείτε να δουλέψετε εποικοδομητικά.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Κάποιες κοινωνικές προσκλήσεις ή ευκαιρίες να συμμετάσχετε σε ομάδες μπορεί να εμφανιστούν. Το τηλέφωνό σας μπορεί να χτυπά ασταμάτητα. Οι σχέσεις με τους άλλους θα είναι θερμές και φιλικές. Ό, τι συναντήσεις κανονίσετε σήμερα θα πάνε καλά και θα αποκομίσετε πολλές πληροφορίες. Το βράδυ κανονίστε μια ρομαντική συνάντηση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σας.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Αισθάνεστε μια ανακούφιση σήμερα. Οι πλανήτες έκαναν την ζωή σας δύσκολη τις τελευταίες 3 εβδομάδες προκαλώντας σύγχυση στις επαφές και την επικοινωνία σας με τους άλλους. Αυτό τελείωσε.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Σκέπτεστε την μελλοντική ανάπτυξη της καριέρας σας και δεν είστε πολύ χαρούμενοι με την κατάσταση τώρα. Η προαγωγή είναι στο μυαλό σας. Ίσως ψάχνετε για προαγωγή, καινούργια δουλειά ή κάποια αλλαγή καριέρας. Τώρα είναι η ώρα να σκεφθείτε και να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας. Η επιτυχία είναι στον δρόμο σας αλλά μόνο αν δουλέψετε προς αυτή την κατεύθυνση.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Η σχέση σας με μηχανικό η ηλεκτρολογικό εξοπλισμό μπορεί να μην ήταν καλή τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Σήμερα τα πράγματα αρχίζουν να φτιάχνουν και θα δείτε ότι ο υπολογιστής σας δεν θα χαλά εύκολα.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι καλή ημέρα να χαρείτε τις μικρές, αισθησιακές απολαύσεις σας. Σήμερα είναι μέρα για γλυκό, ειδικά σοκολάτα. Μην ξεχνάτε για τις απολαύσεις που μπορεί να σας προσφέρει η φύση. Ίσως περάσετε χρόνο σε ένα πάρκο, σε μια λίμνη ή σε ένα δάσος. Μπορεί να χαρείτε και ένα μασάζ.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε σωστή τροχιά. Τις τελευταίες 3 εβδομάδες οι πλανήτες σας άλλαζαν τα σχέδιά σας. Η σύγχυση τελειώνει σήμερα οπότε  μπορείτε ελεύθερα να γιορτάσετε αυτή την στιγμή.

 

zwdia-zvdia-taro-00