Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Δευτέρα 12/1

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Κριός

Ζωδια γενικά: είστε αρκετά λογικά άτομα. Όταν το ένστικτο σας προειδοποιεί για κάτι, τείνετε να αμφιβάλετε για την εγκυρότητά του. Μην το κάνετε αυτό. Αν νιώθετε έντονα κάτι, ακολουθήστε το. Η ζωή δεν είναι πάντα προβλέψιμη. Μην αγνοείτε κάτι επειδή μοιάζει χωρίς λογική. Αν δώσετε στον εαυτό σας την άδεια, τότε θα εμπιστεύεστε το ένστικτό σας σχεδόν για τα πάντα.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: κάποιες ιδέες που νομίζατε πως είναι φανταστικές, καταρρίπτονται από ανθρώπους που έχουν επιρροή. Μην αποθαρρύνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να τα παρατήσετε. Αντί να θυμώσετε, συνεχίστε με αισιοδοξία.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: οι αμφιβολίες για τα κίνητρα ενός φίλου θα σας αναστατώσουν σήμερα. το άτομο αυτό συμπεριφέρεται παράξενα και δεν επικοινωνεί. Όμως, μάλλον η κατάσταση αυτή δεν έχει να κάνει τίποτα με εσάς. το άτομο αυτό έχει θέματα που δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει. Βγείτε με ανθρώπους που θα σας κάνουν να περάσετε όμορφα.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: κάποιος έχει τεράστια ιδέα για τον εαυτό του και δυστυχώς, εμποδίζει τον δρόμο για νέες ιδέες στην εργασία. Βρίσκεστε σε δύσκολη θέση, καθώς δεν μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά αν δεν επιλυθεί η κατάσταση αυτή.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: ένας φίλος ή ένα οικογενειακό μέλος φαίρεται περίεργα. Θα αναρωτηθείτε αν έχει να κάνει με εσάς, αλλά μάλλον όχι. Το άτομο αυτό έχει θέματα που απαιτούν προσοχή. Δώστε του λίγο χώρο. Ο σύντροφος σας ίσως χρειαστεί να ακυρώσει το ραντεβού σας για σήμερα. Περάστε το βράδυ με ένα όμορφο βιβλίο αναμένοντας την επόμενη φορά.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: ένας τσακωμός που είχατε με έναν συνάδελφο πρόκειται να αναζωπυρωθεί σήμερα. Υπάρχει ένα σοβαρό θέμα ανάμεσά σας το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί. Μην το αγνοείτε άλλον.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: το πολύ διάβασμα σας έχει προκαλέσει πόνο στα μάτια και στο κεφάλι. Θα βοηθούσε να ελέγξετε τα μάτια σας, αλλά μάλλον το πρόβλημα είναι το άγχος. Θα δυσκολευτείτε να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας σήμερα, αλλά θα είναι προσωρινό. Τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό την επόμενη ημέρα.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: κάποιος θα φερθεί απότομα στα συναισθήματά σας στην εργασία σας σήμερα. Μην το αφήσετε να σας επηρεάσει. Απλά να χαίρεστε που δεν χρειάζεται να πηγαίνετε μαζί στο σπίτι κάθε βράδυ.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: θα έχετε κάποιες αμφιβολίες σήμερα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Το άγχος σας θα είναι τόσο μεγάλο που θα εισβάλει και στα όνειρά σας. Τα όνειρα είναι απλή αντανάκλαση των ανησυχιών σας –δεν είναι προφητικά. Η κατάσταση είναι καλύτερη από όσο φαίνεται. Η έλλειψη πληροφοριών χειροτερεύει το ζήτημα.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: υπάρχουν απίστευτες επαγγελματικές ευκαιρίες που σας περιμένουν σήμερα. Απλά φροντίστε να μην τις απορρίψετε όλες, εξαιτίας λάθος προοπτικής.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: σήμερα θα προκύψει μία διαμάχη που θα αφορά το πρόγραμμα. Ένα επαγγελματικό γεγονός ίσως συμπίπτει με ένα κοινωνικό γεγονός. Αμφιβάλετε για το αν μπορείτε να παρευρεθείτε και στα δύο, αλλά αν το σχεδιάσετε με προσοχή, θα τα καταφέρετε. Κάποιος στο σπίτι δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας, πράγμα που θα σας ανησυχήσει κάπως. Το άτομο αυτό έχει θέματα που πρέπει να τα λύσει μόνο του.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: προσεγγίζετε ένα πρότζεκτ με ενεργητική και ριψοκίνδυνη συμπεριφορά ή με μία πιο συντηρητική τακτική; Εξερευνήστε και τις δύο επιλογές πριν αποφασίσετε.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: η μπερδεμένη επικοινωνία θα είναι το μόνο σίγουρο για σήμερα. Κάποια έγγραφα που χρειάζεστε πρόκειται να καθυστερήσουν. Θα χρειαστεί να εντοπίσετε κάποια σημαντικά χαρτιά τα οποία έχουν καταχωρηθεί λάθος. Θα υπάρξουν περίεργα μηνύματα, και δεν θα είστε σίγουροι αν πρέπει ή όχι να απαντήσετε.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η διάθεσή σας είναι αρκετά καλή, και η ημέρα θα είναι έντονα παραγωγική. Ζητήστε χάρες από κάποιον που συνήθως αποφεύγετε. Όλοι θα σας υποστηρίξουν όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας.

 

Σκορπιός

Γενικά zodia: σήμερα θα αμφισβητήσετε τα χρήματα που πρόκειται να πάρετε από μία επαγγελματική συναλλαγή. Αν γίνετε, σιγουρευτείτε πρώτα πριν ξεκινήσετε το οτιδήποτε. Κάτι δεν σας λένε. Οι προσωπικές σχέσεις θα είναι σταθερές και απολαυστικές, αν και δεν θα έχετε πολύ χρόνο για να περάσετε μαζί τους.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: σας λείπει ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι του παζλ. Κάποιος σα ζητήσει την γνώμη σας πάνω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Μιλήστε του χωρίς πολλά λόγια. Δεν υπάρχει λόγος να κρύψετε την αλήθεια.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: θα υπάρξουν κάποιες επαγγελματικές συναλλαγές σήμερα που ίσως λάβουν χώρα στο σπίτι σας ή θα περιλαμβάνουν το σπίτι σας με κάποιο τρόπο. Πριν συμφωνήσετε σε οτιδήποτε, διαβάστε προσεκτικά τι υπογράφετε. Χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η γενναία σας συμπεριφορά πρόκειται να γυρίσει εναντίον σας κάποιο πρότζεκτ. Τώρα θα δείτε τα αποτελέσματα της ανώριμης συμπεριφοράς σας. Πάρτε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε την σκληρή πραγματικότητα της κατάστασης.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: σήμερα θα πάρετε αρκετά μπερδεμένα μηνύματα από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Θα σας λένε πράγματα ενώ θα εννοούν άλλα. Πείτε τους να σας μιλήσουν για το πώς νιώθουν. Αυτό θα εμποδίσει την μετέπειτα μνησικακία.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: κάντε μία σημαντική επένδυση σήμερα. Επενδύστε στον εαυτό σας. Αντί να δουλεύετε για να βάλετε χρήματα στην τσέπη κάποιου άλλου, ήρθε η ώρα να κάνετε βήματα και να βάλετε χρήματα στην δική σας τσέπη. Έχετε την ικανότητα να πετύχετε.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: σήμερα θα νιώσετε ανασφάλεια για την οικονομική σας κατάσταση, και ίσως λίγο νευρικοί. Κάποιες πληροφορίες για την κατάστασή σας, πρόκειται να σας ταράξουν. Γενικά όμως πρέπει να είστε σε αρκετά σταθερή κατάσταση. Για αυτό ελέγξτε τα γεγονότα πριν πανικοβληθείτε.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η γέφυρα επικοινωνίας πρόκειται να καταρρεύσει σήμερα με κάποιον που θέλετε να συμφωνήσετε σε κάτι. Προσέξτε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην δική του προοπτική.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: κάποια άσχημα νέα για την επαγγελματική σας κατάσταση πρόκειται να γίνουν γνωστά και να σας ανησυχήσουν. Ίσως αμφισβητήσετε το μέλλον σας στο συγκεκριμένο πεδίο και σκεφτείτε την αλλαγή. Περιμένετε να φτάσετε σε μία πιο ασφαλή κατάσταση μυαλού. Εν τω μεταξύ κάντε μία λίστα με τις επιλογές σας.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: κάποιος στην εργασία σας πρόκειται να σας παράσχει αρκετές πληροφορίες σήμερα. Μην ενθουσιαστείτε υπερβολικά. Οι άλλοι άνθρωποι είναι αυστηρά αντίθετοι με τις απόψεις του. Σκεφτείτε και τις δύο πλευρές του νομίσματος.

 

zwdia-3-zodia