Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Τρίτη 12/5

imerisies-provlepseis-zodia-pempti-5-6

Κριός

Γενικά ζωδια: Θα έχετε πνευματική ώθηση καθώς ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους και θα μείνει εκεί για περίπου 6 εβδομάδες. Αυτή η μετάβαση θα σας κάνει πνευματικά ενεργούς, θα έχετε περισσότερο επισκέπτες και θα αποκτήσετε μια νέα ικανότητα ή προσόν. Μην αδιαφορήσετε για την διαίσθησή σας ακόμα και αν φαίνεται πως είναι αντίθετη με τα γεγονότα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Μην πείθεστε από ανόητα στολίδια. Μείνετε στις θέσεις και παρακολουθήστε την συμπεριφορά των άλλων. Μέσα σας ξέρετε την σωστή κίνηση. Μπορείτε να αμφισβητείτε τον εαυτό σας αλλά από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση πρέπει να προχωρήσετε μπροστά.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Όταν πρόκειται για τα οικονομικά σώζετε τις καταστάσεις και ίσως προκύψει μια ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Η έμφαση που υπάρχει στα οικονομικά ίσως σας κάνει να βρείτε ευκαιρίες για περισσότερα. Απόψε μπορεί επίσης να είναι η ιδανική ημέρα για ένα δείπνο με φίλους ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Μην κάνετε τίποτα αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να περιμένετε ώστε όλα να είναι υπέρ σας. Εν τω μεταξύ συλλέξτε πληροφορίες και όταν είναι σωστή η στιγμή δημιουργήστε κάτι νέο.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Θα έχετε περισσότερη ενέργεια εξαιτίας της εισόδου του Άρη στο ζώδιό σας και θα το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας τις επόμενες ημέρες. Οι λύσεις που αναζητούσατε τώρα θα είναι πιο εύκολες απ’ ότι πριν. Ίσως ένα όνειρο ή μια φιλοδοξία να γίνεται πραγματικότητα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Μπορεί η ζωή σας μερικές φορές να είναι γεμάτη εναλλαγές αλλά εσείς συνεχίζετε να χαμογελάτε. Σήμερα είστε στην κορυφή. Χαρείτε το και χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας. Να θυμάστε ότι δεν έχουν όλοι καλή διάθεση όπως εσείς.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να συμβαίνουν περισσότερα απ όσα νομίζετε και σήμερα θα μπορέσετε να το αντιληφθείτε. Η διαίσθηση σας θα είναι τόσο έντονη που θα είναι αδύνατον για κάποιον να συνεχίσει να σας εξαπατά. Μόλις αντιληφθείτε τι συμβαίνει θα μπορέσετε να πάρετε μια απόφαση.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μιλάτε στον κόσμο και όλοι ακούν αλλά κανείς δεν φαίνεται να καταλαβαίνει. Συνεχίστε να μιλάτε γιατί αυτοί που σας νοιάζονται σας υποστηρίζουν ακόμα και αν μερικές φορές φαίνεται πως έχουν δικά τους κίνητρα. Όταν τους χρειαστείτε θα είναι δίπλα σας

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Οι επαφές σας με τους φίλους ή τους συνεργάτες θα πάνε καλά. Η κοινωνική σας ζωή θα γίνει πιο έντονη και σας δίνει περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση, για νέες γνωριμίες ή για γίνετε μέλη νέων ομάδων. Δεν είναι όμως ιδανική στιγμή για μια νέα αγορά, οπότε υποχωρήστε.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Έχετε κερδίσει. Φροντίστε να το γιορτάσετε με τους συνεργάτες σας. Αναγνωρίστε την πολύτιμη βοήθεια των άλλων. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η επιτυχία είναι ομαδική προσπάθεια.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: η γοητεία σας ωθείται και αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που σημειώνετε πρόοδο σχετικά με ένα στόχο. Η προθυμία σας να μιλήσετε σε κόσμο για τα σχέδιά σας, να ζητήσετε την γνώμη τους θα σας βοηθήσει πολύ. Μην λάβετε υπόψη όμως την γνώμη όλων καθώς ένα πρόσωπο μπορεί να μην είναι ειλικρινές.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Μην εκνευρίζεστε όταν κάτι δεν σας πετυχαίνει. Χαλαρώστε. Βάλτε ένα ωραίο τραγούδι στο μυαλό σας και η ημέρα θα είναι πολύ πιο ομαλή. Υπάρχει πάντα χρόνος να κάνετε ένα διάλειμμα και να χαλαρώσετε.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Ένας φίλος μπορεί να σας πείσει να σκεφθείτε διακοπές μαζί του ή τουλάχιστον ένα μικρό διάλειμμα. Θα περάσετε καλύτερα αν έχετε την ικανότητα να πάτε διακοπές και με ένα πρόσωπο που γνωρίζει την περιοχή και μπορεί να λειτουργήσει ως οδηγός σας. Ίσως το να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και για ένα άλλο ζήτημα μπορεί να φανεί δελεαστικό σήμερα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Τα πράγματα πάνε καλά για εσάς αλλά γιατί να μην πάνε τέλεια; Μην παίρνετε την καλή σας τύχη ως δεδομένη αλλά συνεχίστε να προσπαθείτε. Έχετε δουλέψει για να φτάσετε εκεί που είστε και τώρα πρέπει να δουλέψετε για να προχωρήσετε.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Η διασκέδαση μπορεί να επισκιάσει την σοβαρή πλευρά της ζωής σήμερα. Αν και θα είστε απασχολημένοι μπορεί να εντυπωσιάσετε ένα πρόσωπο εξαιτίας της δημιουργικής σας προσέγγισης. Αργότερα αν κανονίσετε μια συνάντηση με φίλους θα σας κάνει να χαρείτε πολύ.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Μην προσπαθείτε να προχωρήσετε τώρα. Περιμένετε μέχρι όλα να είναι πιο καθαρά. Οι οδηγίες των άλλων θα σας δυσκολέψουν. Περιμένετε λίγο και μετά θα είναι εύκολο για εσάς να αντιληφθείτε το που πρέπει να πάτε.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Τα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή μπορεί να έχουν προτεραιότητα καθώς ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους. Αν αποφασίσετε να κινηθείτε μπορεί να έχετε την ευκαιρία για νέα ειδύλλια. Ίσως κάποιες διακοπές να είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα με την δυνατότητα να χαλαρώσετε.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια:  Ίσως ήρθε η ώρα να πείτε αντίο στις παλιές ιδέες ώστε να μπορέσετε να ενστερνιστείτε τις νέες. Να είστε αποφασιστικοί. Προχωρήστε τώρα ώστε να έχετε πιο γρήγορα αποτελέσματα στο μέλλον.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Οι γύρω σας μπορεί να θαυμάζουν την αυτοπεποίθησή σας σχετικά με μια πρόκληση. Μπορεί όμως να μην είστε τόσο σίγουροι όσο φαίνεται. Η επαφή του Κρόνου με την Σελήνη δείχνει ότι ίσως αυτό που επείγει είναι το να ξεπεράσετε ένα συναισθηματικό φραγμό. Ίσως χρειαστεί πολύ για να καταφέρετε να το ξεπεράσετε και επιτύχετε τον στόχο σας.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Μην πιεστείτε από τις πληροφορίες που δέχεστε σήμερα. Όταν το μυαλό σας ξεκινήσει να τρέχει θα είναι αδύνατο να το σταματήσετε. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε οργανωμένοι.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Μπορεί η ημέρα σήμερα να είναι γεμάτη από μη χρήσιμες συμπεριφορές αλλά εσείς θα βρείτε την ιδανική παρέα για να βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας και θα διώξετε τις αμφιβολίες. Η υποστήριξη ενός φίλου μπορεί να βοηθήσει πολύ ώστε να δείξετε στον κόσμο τι μπορείτε να καταφέρετε.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia:  Σήμερα πρέπει να κάνετε κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει ξανά στο παρελθόν και δεν θα κάνατε υπό κανονικές συνθήκες. Αισθάνεστε πολύ καλά. Προχωρήστε και θα επιτύχετε περισσότερα απ όσα πιστεύατε.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε την διάθεση των άλλων είναι έντονη και αυτό μπορεί να είναι πλεονέκτημα. Η επαφή του Ερμή με τον Δία σας κάνει να μην μπορείτε να χάσετε τις κοινωνικές εκδηλώσεις και συναντήσεις. Αν αποδεχθείτε την πρόσκληση ενός φίλου μπορεί να επωφεληθείτε πολύ.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Η στρατηγική σας σήμερα είναι να παίξετε αμυντικά. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε. Είναι καλύτερα να δείτε τα κίνητρά σας και να είστε προσεκτικοί στην προσέγγισή σας. Μην προχωράτε απερίσκεπτα.

 

zodia-zvdia-75