Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Τρίτη 13/1

imerisies-24314

Κριός

ζωδια γενικά: σήμερα θα είστε σε μία περίεργη φάση χωρίς να ξέρετε το λόγο. Θα τρομάζετε με τους ξαφνικούς θορύβους ή θα βλέπετε ή θα ακούτε πράγματα που δεν υπάρχουν. Δεν αρχίζετε να τρελαίνεστε. Η κατάσταση αυτή οφείλεται στην πλανητική ευθυγράμμιση. Ο καλύτερος τρόπος για να ανακουφιστείτε είναι να γυμναστείτε –ή τουλάχιστον να κάνετε ένα περίπατο. Το απόγευμα χαλαρώστε με ένα βιβλίο.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: αν ψάχνετε για νέα εργασία, σήμερα είναι καλή ημέρα να βγείτε έξω για έρευνα. Ψάξτε μεθοδικά για να βρείτε την ευκαιρία που ψάχνετε. Θα ανταμειφθείτε για αυτό.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: αναρωτιέστε αν έχετε χάσει τη μνήμη σας. Θα έχετε το περίεργο συναίσθημα πως κάτι έπρεπε να κάνετε αλλά δεν θυμάστε τι. Μην ανησυχείτε για αυτό. Αν πιέσετε πολύ τον εαυτό σας θα τρελαθείτε. Η φαντασία σας θα είναι αρκετά ζωντανή σήμερα. Γράψτε τις σκέψεις σας, καθώς θα σας φανούν χρήσιμες.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: σήμερα ίσως βρεθείτε ξανά στην αρχή ενός πρότζεκτ ή ενός στόχο που έχει τεράστια σημασία για εσάς. Εν ολίγοις, μία μη ρεαλιστική ιδέα σας πρόκειται να συναντήσει την πραγματικότητα.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: σήμερα θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με αρκετούς φίλους. Ίσως πρέπει να κάνετε πολλά τηλεφωνήματα ή να ανταποκριθείτε σε άλλα. Είστε έτοιμοι για να κατακτήσετε έναν στόχο σας. Δώστε την τελική ενέργεια που χρειάζεται. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αρκετό χρόνο στο αυτοκίνητο ή στο τηλέφωνο, όμως δεν έχει σημασία. Θα είναι για καλό.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: χρησιμοποιήστε την φαντασία σας. Όσο πιο δημιουργικοί είστε, τόσο το καλύτερο. Οι ιδέες σας μπορεί να μοιάζουν κάπως ανορθόδοξες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν βάση. Η πρωτοποριακή σας προσέγγιση σε ένα παλιό πρόβλημα θα ξεφύγει από κάθε είδους συναγωνισμό.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: σήμερα ίσως αποφασίσετε να ξεκινήσετε το γράψιμο, ειδικά αν έχετε μία ιστορία να πείτε. Σε πιο καθημερινό επίπεδο, θα χρειαστεί να περάσετε αρκετό από το χρόνο σας στο αυτοκίνητο ή στο τηλέφωνο, ενώ θα προτιμούσατε το διάβασμα. Προγραμματίστε λίγο χρόνο για χαλάρωση.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: αν δεν κάνετε τη δουλειά σας με πάθος, τότε για ποιο λόγο την κάνετε; Σήμερα είναι μία από εκείνες τις ημέρες που δεν θα έχετε την έμπνευση να δουλέψετε. Ίσως πρέπει να σκεφτείτε την πιθανότητα να βρείτε διαφορετική εργασία. Η ευτυχία σας εξαρτάται από αυτό.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: θα λάβετε κάποια καλά νέα που θα έχουν να κάνουν με το γράψιμο, την ομιλία ή τις εκδόσεις. Εκεί που νιώθετε απίστευτη βαρεμάρα, ξαφνικά θα έχετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε για λίγο από τα πάντα. Δεν είναι και τόσο κακή ιδέα. Κάντε μερικά τηλεφωνήματα. Προσκαλέστε κάποιον φίλο και συζητήστε το μαζί του. Δουλεύετε αρκετά σκληρά και ένα διάλειμμα επιβάλλεται.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: τα οικονομικά προβλήματα θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα. Τα νούμερα δεν ταιριάζουν με τον τρόπο που θα θέλατε. Ήρθε η ώρα να βάλετε σε σειρά τις ανάγκες σας και να δημιουργήσετε ένα ρεαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα.

 

Παρθένος

Γενικά zvdia: η γραφειοκρατία όσον αφορά ένα μπόνους, έναν διακανονισμό ή κάτι παρόμοιο, θα εκτελεστεί σήμερα και θα είναι βαρετή. Θα τελειώσει όμως. Θα υπάρξουν ξαφνικές αποκαλύψεις που θα σας οδηγήσουν σε δημιουργικές δραστηριότητες, ειδικά όσον αφορά το γράψιμο. Γράψτε κάπου τις σκέψεις σας. Έχετε καλή μνήμη, αλλά καλό θα ήταν να έχετε στη διάθεσή σας την κάθε λεπτομέρεια.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: οι άνθρωποι στην εργασία σας θα έχουν αρκετά νεύρα σήμερα για αυτό να είστε προσεκτικοί. Βρείτε σταθερό έδαφος και μείνετε εκεί. Η παραγωγικότητά σας εξαρτάται από την συναισθηματική σας σταθερότητα. Είναι πιο δύσκολο από όσο νομίζετε, αλλά μην κάνετε πίσω.

 

Ζυγός

Γενικά zodia: σήμερα θα έχετε αρκετά νεύρα εξαιτίας κάποιον δυσάρεστων γεγονότων και θα ξεσπάσετε στα κοντινά σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να το αποφύγετε όσο περισσότερο γίνεται. Κάντε έναν περίπατο. Απελευθερώστε το άγχος σας με την γυμναστική ή το γράψιμο. Επικοινωνήστε τα συναισθήματά σας σε φίλους και επιβεβαιώστε τους πως δεν είστε αναστατωμένοι μαζί τους. Με αυτό τον τρόπο, η ημέρα θα κυλήσει με την λιγότερη δυνατή ζημιά.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: σήμερα θα νιώσετε πως ο λόγος σας δεν μετράει πια στον επαγγελματικό κόσμο. Μην παραδίνεστε. Το συναίσθημα αυτό είναι προσωρινό. Να θυμάστε πως για να πετύχετε στον επαγγελματικό κόσμο πρέπει να είστε δυνατοί.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: σήμερα θα νιώσετε εξαντλημένοι. Η ενέργειά σας θα ελαττώνεται συνεχώς. Ο λόγος που θα συμβεί αυτό είναι το άγχος. Πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο στην πολυάσχολη ζωή σας για να ξεκουραστείτε. Βγειτε μία βόλτα το απόγευμα. Φροντίστε τον εαυτό σας. Κάντε του ένα δώρο. Την επόμενη ημέρα θα νιώσετε καλύτερα.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: κάποιες κατηγορίες πρόκειται να απλωθούν στην εργασία σας, και δεν θα είναι ιδιαίτερα καλές. Προσεγγίστε την πηγή της κάθε φήμης αντί να ακολουθήσετε τον αρνητικό κύκλο της άσχημης συμπεριφοράς.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: σήμερα θα νιώσετε ιδιαίτερα ρομαντικοί. Θα ασχοληθείτε με νουβέλες, με ταινίες ή με ποίηση. Αν είστε σε σχέση, σχεδιάστε ένα ρομαντικό απόγευμα με τον αγαπημένο σας. Αν όχι, ίσως θελήσετε να παρευρεθείτε σε ένα αθλητικό γεγονός. Κάντε κάτι διασκεδαστικό. Ποιος ξέρει; Ίσως γνωρίσετε κάποιο καινούριο και συναρπαστικό πρόσωπο!

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: δεν θα είναι εύκολο να βρείτε θετικά σημεία σε μία αρνητική κατάσταση. Οι άνθρωποι θα είναι πιο δύσκολοι από ότι συνήθως. Οι συνεργάτες θα ξεσπούν χωρίς καμία προειδοποίηση.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: θα έχετε περισσότερους από έναν επισκέπτες στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το μυαλό σας θα τρέχει σε διάφορες κατευθύνσεις ταυτόχρονα, και ίσως εξαντληθείτε από αυτό. Κάντε αρκετά διαλείμματα για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Δεν θα πετύχετε τίποτα αν πανικοβληθείτε.

Ερωτικά zodia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: η επαγγελματική σας ηθική είναι ισχυρή, για αυτό χρησιμοποιήστε την. Έχετε αρκετή ενέργεια για να δουλέψετε με τις ώρες. Κάντε υπερωρίες αν μπορείτε. Οι ανταμοιβές θα είναι πολλές και θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανωτέρων.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: θα βιώσετε αυξημένη σωματική και πνευματική δραστηριότητα σήμερα. Ίσως έχετε να διαβάσετε ή να γράψετε πολύ και με μεγάλο ρυθμό, να κάνετε πολλά τηλεφωνήματα ή περισσότερες δουλειές από ότι συνήθως. Η ημέρα αυτή θα σας κουράσει, αλλά αν την σχεδιάσετε με προσοχή, θα τα πάτε μία χαρά.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι δύσκολη σήμερα. Θα λέτε κάτι και οι άλλοι θα σας κοιτούν σαν να μιλάτε ξένη γλώσσα. Θα χρειαστεί να «συλλαβίσετε» τα πράγματα δύο και τρεις φορές για να περάσετε το μήνυμά σας.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: θα ανακαλύψετε κάποιο κρυφό ταλέντο σας σήμερα, και αν το γνωρίζατε ήδη, τότε θα αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε. Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποια χαρτιά που έχουν να κάνουν χρήματα, αλλά θα το κάνετε γρήγορα και αποτελεσματικά. Κάποια στιγμή της ημέρας θα νιώσετε απίστευτα κουρασμένοι, αλλά θα συνέλθετε.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: αν έχετε να πείτε κάτι, μιλήστε. Μην διστάσετε να πείτε κάτι με δημιουργικό τρόπο. Αν έχετε να κάνετε κάποια παρουσίαση, χρησιμοποιήστε μεταφορές ή φανταστικά παραδείγματα. Η προσέγγιση αυτή θα σας ωφελήσει.

 

zwdia-3-zodia