Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Σάββατο 18/4

imerisies-provlepseis-zwdia-paraskeyi-23-5

Κριός

Γενικά ζωδια:  Μπορεί να μην είστε στα καλύτερά σας σήμερα. Μπορεί να μην είστε πολύ καλά στην υγεία σας, ίσως έχετε τα αρχικά συμπτώματα μιας γρίπης. Σκεφθείτε να πάτε στον γιατρό. Αυτό αναγκαστικά θα σας κρατήσει μακριά από συγκεκριμένες δραστηριότητες. Αν δράσετε γρήγορα, πολύ σύντομα θα είστε καλά. Πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε ώστε να αναρρώσετε και μετά επιστρέψτε στην καθημερινότητά σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η ενέργεια που είχατε τις προηγούμενες ημέρες εξαντλείται. Αποδεχθείτε το και σκεφθείτε πως είναι για καλό. Θα φτάνατε σε σημείο να εξαντληθείτε αν συνεχίζατε με τον ίδιο ρυθμό. Να ξέρετε ότι δεν πειράζει να χαλαρώνετε.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Μπορεί να αισθάνεστε μοναξιά ή ανασφάλεια εξαιτίας την έλλειψης επικοινωνίας με έναν στενό φίλο ή έναν ρομαντικό σύντροφο. Αναρωτιέστε αν το πρόσωπο αυτό σας έχει ξεχάσει ή αν απλά δεν ενδιαφέρεται πια. Προσπαθήστε να επανασυνδεθείτε με αυτό το άτομο. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι η σχέση σας είναι ακόμα στέρεη. Καλύτερα να το αντιμετωπίσετε άμεσα παρά να κάνετε υποθέσεις.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Έχετε φτάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο αλλά είναι ξεκάθαρο ότι μπορεί να υπάρχει και άλλη μεγάλη άνοδος μπροστά σας. Έχετε πολύ αυτοπεποίθηση (ειδικά το απόγευμα) και αυτό είναι καλό για να μπορέσετε να κατακτήσετε και τον νέο σας στόχο.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Ίσως είναι δύσκολο να ασχοληθείτε με την δουλειά και το σπίτι σήμερα. Κάποιες εκκρεμότητες στην δουλειά μπορεί να σας απασχολούν τόσο πολύ ώστε να επηρεάζουν την αρμονία της οικογενειακής σας ζωής. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει εσωτερική διαμάχη. Καλύτερα να βάλετε σε προτεραιότητα τις δουλειές σας και να τις οργανώσετε. Τότε θα μπορέσετε να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας χωρίς να σας απασχολεί κάτι.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Αν και δεν τα πάτε καλά με το πρωινό ξύπνημα, σήμερα πρέπει να προσπαθήσετε. Θα είστε πολύ πιο παραγωγικοί τις πρωινές ώρες και αυτό γιατί τότε οι πλανήτες σας ευνοούν. Τα απόγευμα θα είστε κουρασμένοι.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Αν πρέπει να αντιμετωπίσετε μια απογοήτευση σήμερα προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε. Μπορεί να λάβετε ένα τηλεφώνημα με δυσάρεστα νέα. Ίσως κάποιος που θέλατε να δείτε να μην τα καταφέρει ή κάποιος φίλος να απέρριψε μια πρόσκληση. Μην το αφήσετε να σας χαλάσει την διάθεση. Αυτά συμβαίνουν.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην αφήσετε την επιθετικότητα του πρωινού να σας χαλάσει όλη την ημέρα. Μην τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά. Το απόγευμα θα είστε πολύ πιο προσγειωμένοι και σίγουροι για το που βρίσκεστε αλλά και για το που θέλετε να πάτε.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Ίσως ανησυχείτε για την οικονομική σας κατάσταση σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε πίεση. Μπορεί να έχουν αργήσει κάποια χρήματα που περιμένατε και αυτό να σας αγχώνει περισσότερο. Ίσως θα πρέπει να δείτε απευθείας την κατάσταση. Κάντε ότι είναι απαραίτητο ώστε να δείτε τι συμβαίνει και να εξαλείψετε το άγχος.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Φροντίστε να έχετε κάνει την απαραίτητη έρευνα για μια ιδέα πριν προχωρήσετε με την υλοποίηση. Έχετε την τάση να ενθουσιάζεστε τόσο πολύ που αμέσως προχωράτε χωρίς να έχετε σκεφθεί τις συνέπειες. Καλύτερα να περιμένετε.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Ένα απρόβλεπτο γεγονός μπορεί να σας αναγκάσει να μείνετε προσωρινά μακριά από τον/την σύντροφό σας. Μπορεί να συγχυστείτε και να αμφισβητήσετε τα κίνητρα του/της συντρόφου σας. Καλύτερα να μιλήσετε για να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα. Αν αφήσετε τέτοιες σκέψεις  να δημιουργηθούν μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην σχέση σας. Αντιμετωπίστε άμεσα την κατάσταση.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Αντί να πηγαίνετε για τα πολλά είναι καλύτερα να προστατέψετε και να διαφυλάξετε αυτά που έχετε. Ίσως έχετε ένα συναίσθημα ότι πρέπει να κατακτήσετε περισσότερα αλλά πραγματικά πρέπει να κινηθείτε αμυντικά. Οι λέξεις κλειδιά είναι ασφάλεια και προστασία.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Μπορεί να έχετε κάποια ήπια συμπτώματα γρίπης σήμερα. Μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σας για εργασία. Είστε ένα ενεργητικό άτομο και αν πρέπει να χαλαρώσετε τότε υπάρχει περίπτωση να εκνευριστείτε. Σκεφθείτε να πάτε στον γιατρό και μην αγνοείτε την υγεία σας. Αυτό μπορεί να κάνει την διαφορά για το πόσο καιρό θα αισθάνεστε αδύναμοι και κουρασμένοι.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Η ένταση που υπήρχε στο γραφείο σας εχθές θα είναι ακόμα παρούσα σήμερα. Τα καλά νέα είναι ότι θα χαλαρώσετε το απόγευμα. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι λίγη. Θα χρειαστείτε την βοήθεια των άλλων ώστε να τους δώσετε να καταλάβουν τι εννοείτε.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Μπορεί να αισθάνεται λίγο ζήλεια απέναντι στους φίλους σας ή να αισθάνεται παραμελημένος/η. Ίσως λάβατε κάποιες προσκλήσεις τελευταία που είναι μόνο για εσάς. Είναι καλή ιδέα να απορρίψετε μια ώστε να είστε μαζί. Σχεδιάστε μια ρομαντική βραδιά. Ο ποιοτικός χρόνος θα σας βάλει πάλι στην σωστή σας πορεία.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος αλλάζει την συμπεριφορά του σήμερα και αυτή η συμπεριφορά δεν ταιριάζει καθόλου με την δική σας. Μέχρι το τέλος της ημέρας η ένταση θα έχει κλιμακωθεί τρομερά. Προετοιμαστείτε για μια δύσκολη μάχη.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Μπορεί να θέλετε να πάρετε ρεπό από τις υποχρεώσεις, ίσως για να ολοκληρώσετε κάποια δημιουργικά σχέδιά σας. Μάλλον δεν θα είναι εφικτό. Το μυαλό σας θα είναι απασχολημένο με τις εκκρεμότητες στην δουλειά σας. Ίσως και κάποια οικογενειακή διαφωνία να σας έχει εκνευρίσει. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να κάνετε το οτιδήποτε.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η ευέλικτη και προσαρμοστική συμπεριφορά σας θα είναι το κλειδί. Οι άλλοι είναι επίμονοι αλλά εσείς έχετε την δυνατότητα να τους χαλαρώσετε και να δείτε την αστεία πλευρά της κάθε κατάστασης. Μπορείτε να τους κάνετε να διευρύνουν την οπτική τους. Αυτό είναι το κλειδί.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Θα αισθάνεστε νοσταλγία σήμερα. Ίσως σκέφτεστε φίλους ή συγγενείς που μένουν μακριά και θα θυμάστε καλές στιγμές που είχατε περάσει. Πάρτε τους τηλέφωνο. Αν δεν μπορέσετε να τους βρείτε, αναζητήστε φωτογραφίες ώστε να αισθανθείτε ότι συνδέεστε μαζί τους.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Η δημιουργικότητά σας ρέει, οπότε χρησιμοποιήστε την προς όφελός σας. Τώρα είναι η στιγμή να προσθέσετε λίγο χρώμα στο γραφείο σας. Αλλάξτε την διακόσμηση. Αν φέρετε την δημιουργικότητα στον χώρο σας θα σας βοηθήσει να την φέρετε και στην δουλειά σας.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα σήμερα. Μπορεί να υπάρχει μια καθυστέρηση σε χρήματα που περιμένετε. Μπορεί να υπάρχει ένα λάθος στις καταθέσεις σας. Το να βρείτε τι συμβαίνει θα είναι δύσκολο αλλά δεν είναι αδύνατο. Μιλήστε με αυτούς που είναι κοντά σας. Αυτοί μπορούν να σας καταλάβουν περισσότερο.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Κάποιος σας προκαλεί με πολύ επιθετικό τρόπο. Ισχυρίζεται πως οι ιδέες σας στηρίζονται περισσότερο στην φαντασία και όχι στην πραγματικότητα. Ίσως να έχει δίκιο αλλά δεν χρειάζεται να αλλάξετε την οπτική σας.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μπορεί να χρειαστείτε διασφάλιση σήμερα. Κάποια προβλήματα με τους φίλους ή τον/την σύντροφό σας μπορεί να σας έχουν κάνει να αισθάνεστε ανασφάλεια. Μάλλον βλέπετε την κατάσταση πιο σοβαρή απ’ όσο είναι. Μάλλον όλο αυτό προήλθε από μια παρεξήγηση. Βρείτε χρόνο να μιλήσετε σε αυτούς που νοιάζονται για εσάς. Αν πρέπει να απολογηθείτε, κάντε το και προχωρήστε.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα αισθανθείτε ότι βγαίνετε από το αδιέξοδο και αισθάνεστε πιο σταθεροί από ποτέ. Θα είστε ασφαλείς και θα μπορείτε άνετα να κάνετε τα επόμενα βήματα προς τα μπροστά. Μπορείτε να φθάσετε πιο πέρα από εκεί που πιστεύατε.

 

zwdia-zvdia-taro-00