Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Δευτέρα 20/4

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-24-5

Κριός

Γενικά ζωδια: Οι πνευματικές σπουδές μπορεί να είναι συναρπαστικές και περίπλοκες. Ίσως διαβάζετε ένα βιβλίο όπου ο συγγραφέας δεν είναι ξεκάθαρος αλλά έτσι μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που ψάχνετε. Μπορείτε να ζητήσετε από έναν φίλο ένα καλύτερο βιβλίο. Μπορείτε να πάτε σε μια βιβλιοθήκη η να κάνετε μια αναζήτηση online. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείτε να καταλάβετε κάτι που σας δημιουργεί περισσότερες απορίες τελικά.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Φαίνεται πως το μυαλό σας πηγαίνει προς μια μεριά και το σώμα σας προς άλλη. Έχετε αντιφατικά συναισθήματα για ένα θέμα και έτσι προσπαθείτε να βρείτε μια λύση. Δεν πειράζει. Δεν είναι τώρα η ώρα να δείτε ποια πλευρά είναι σωστή και ποια λάθος.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Η διαίσθηση σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μια κατεύθυνση όπως ακριβώς και η λογική και η πρακτικότητα σας. Αυτό μπορεί να σας βάλει σε δίλημμα για το αν πρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά σας η την πρακτικότητα σας. Μην πάρετε απόφαση σήμερα. Ζητήστε από τους φίλους να σας πουν την γνώμη τους αλλά πάρτε την απόφαση σας σε μερικές ημέρες. Η αβεβαιότητα θα εξαφανιστεί σε λίγο.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Είναι σημαντικό να έχετε καλή διάθεση γιατί αυτό θα σας προετοιμάσει να αντιμετωπίσετε καλύτερα την επιθετική συμπεριφορά των άλλων. Μην αφήνετε την παράλογη και απρόβλεπτη συμπεριφορά των άλλων να σας βγάλει εκτός ισορροπίας.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Κάποια οικογένεια προβλήματα ενός φίλου η του/της συντρόφου σας μπορεί να έχουν δημιουργήσει δυσφορία και ενόχληση. Μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα επικοινωνίας ειδικά αν απαιτείται σταθερότητα. Δείτε τα γεγονότα και σκεφθείτε τις θετικές πλευρές. Ενώ το κάνετε αυτό μπορεί να βρείτε λύση σε ένα δικό σας πρόβλημα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Να θυμάστε την ιστορία σας. Πριν αγκαλιάσετε καινούργιες τακτικές και οπτικές να θυμάστε πως ξεκινήσατε και από που. Το παρελθόν θα σας βοηθήσει τώρα αλλά και στο μέλλον.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί κάποιος να σας έχει δώσει μια δουλειά να κάνετε και να έφυγε χωρίς να σας δώσει οδηγίες η περισσότερες πληροφορίες. Είναι λογικό να αισθάνεστε εκνευρισμό και σύγχυση. Μην εκνευρίζεστε με τον εαυτό σας. Δεν φταίτε εσείς που δεν σας δόθηκαν οι σωστές οδηγίες. Είναι καλύτερο να περιμένετε από το να το κάνετε λάθος και να πρέπει να το κάνετε ξανά.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριερα zwdia: Αν δεν είστε πρόθυμοι να πάρετε ρίσκα δεν πειράζει. Κρατήστε ότι έχετε αντί  να διακινδυνεύετε να τα χάσετε όλα. Η επικίνδυνη αυτή συμπεριφορά μπορεί να μην βγει σε καλό. Μην εμπλακείτε σε τέτοια παιχνίδια.

 

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Αν μείνετε μέσα θα είναι η καλύτερη επιλογή σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε κάποιους μυϊκούς πόνους των οποίων την αιτία δεν μπορείτε να προσδιορίσετε. Μπορεί να είναι αποτέλεσμα παθητικότητας και όχι κάποιου προβλήματος. Βγείτε για μια βόλτα η για τρέξιμο. Αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα και να ξεχάσετε τους πόνους.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριερα ζωδια: Οι πράξεις σας έρχονται σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις σας. Σταματήστε και αναλογιστείτε τι κάνετε. Μπορείτε να το κάνετε από συνήθεια η γιατί κάποιος σας ανάγκασε. Πάρτε τον χρόνο σας και σκεφθείτε. Οι μεγάλες αλλαγές είναι στο χέρι σας.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Ένα μέλος της οικογένειά σας μπορεί να είναι απών χωρίς λόγο. Αυτό μπορεί να σας ανησυχήσει όλους αλλά όχι χωρίς λόγο. Καλύτερα να μείνετε ψύχραιμοι και να επικοινωνήσετε με φίλους και συναδέλφους. Πιθανότητα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μάλλον ασχολήθηκε με κάτι και ξέχασε να σας ενημερώσει. Κάντε υπομονή.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Αισθάνεστε συντηρητικοί αλλά δεν πειράζει. Η προσεκτική συμπεριφορά θα σας βοηθήσει. Καλύτερα να είστε αμυντικοί σήμερα. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα κάνει κάποιος μια απρόσμενη κίνηση και θα προσπαθήσει να σας αιφνιδιάσει.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Ένας φίλος ή αδελφός μπορεί να μην αισθάνεται πολύ επικοινωνιακός. Φαίνεται πως δεν έχει την κλασσική φιλική συμπεριφορά του αλλά δεν σας λέει το γιατί. Αφήστε του/της χώρο. Μπορεί να έχει μάθει κάποια νέα που τον/την έχουν αναστατώσει και δεν μπορεί να σταματήσει να σκέπτεται. Αύριο θα είναι πάλι ο εαυτός του/της. Κάντε υπομονή.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Φοβάστε να πείτε την γνώμη σας γιατί ενστικτωδώς ξέρετε ότι οι υπόλοιποι θα διαφωνήσουν. Δεν είναι αυτός λόγος για να μην μιλήσετε. Είναι σημαντικό να μιλήσετε για αυτά που πιστεύετε και να ακούσετε και την γνώμη των άλλων.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μπορεί να δουλεύετε σε ένα σχέδιο που χρειάζεται πρωτοτυπία. Μπορεί σήμερα όμως να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα. Ίσως δεν μπορείτε να βρείτε έναν καλό τρόπο για να συνεχίσετε. Καλύτερα να το αφήσετε στην άκρη και να κάνετε κάτι άλλο για λίγο. Χαλαρώστε και η έμπνευση θα σας έρθει πάλι φυσικά.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα ωραίο γεύμα. Το φαγητό θα σας χαλαρώσει και θα βοηθήσει τον εκνευρισμό να εξαφανιστεί. Αφήστε την δίαιτα στην άκρη και φάτε ότι θέλετε.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Η διαίσθησή σας είναι πολύ καλή εκτός από τις στιγμές που αφορά την οικογένειά σας. Όσο και να προσπαθείτε δεν μπορείτε να καταλάβετε τι λένε και τι θέλουν να κάνουν. Αυτό σας εκνευρίζει. Μπορείτε να ζητήσετε εξηγήσεις αλλά τελικά θα κάνουν ότι θέλουν. Μερικές φορές πρέπει να μάθουμε μέσα από τις εμπειρίες μας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Μπορεί να μην αισθάνεστε πολύ καλά και οι άλλοι θα αναρωτηθούν τι συμβαίνει. Μην προσποιείστε ότι όλα είναι καλά ενώ προφανώς δεν είναι. Να είστε ειλικρινείς ώστε οι άλλοι να σας βοηθήσουν και να σας υποστηρίξουν.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Μπορεί να έχετε κάποια τηλεπαθητικά μηνύματα από έναν φίλο αλλά ίσως σας μπερδέψουν. Αυτό μπορεί να σας προβληματίσει ειδικά αν το άτομο είναι συνήθως λογικό και πρακτικό.. Όλοι έχουμε άσχημες μέρες. Δείτε αν υπάρχει κάτι στην συμπεριφορά του/της που να είναι περίεργο. Αν δεν υπάρχει απλά δώστε του/της χώρο.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη τακτική τώρα. Μην προσπαθήσετε να κρύψετε κάτι. Αν το κάνετε θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον που θα είναι πολύ δύσκολο να επιλύσετε.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Μπορεί να είστε εκνευρισμένοι με κάποιο οικονομικό θέμα. Προσπαθήστε να είστε λογικοί. Οι ανησυχία σας είναι μεγαλύτερη από το πρόβλημα. Να είστε αντικειμενικοί και δείτε τον προϋπολογισμό σας. Δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε εύκολα. Αφήστε το πίσω σας και βγείτε με φίλους.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Έχετε πολύ καλή σωματική ενέργεια ώστε να αντιμετωπίσετε ότι πρόβλημα προκύψει. Μπορείτε να δουλέψετε μέχρι αργά. Μπορείτε να το χειριστείτε εύκολα και να μην αντιμετωπίσετε ιδιαίτερες δυσκολίες.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Κάποια νέα για ένα μεγάλο γεγονός μπορεί να σας εκνευρίσουν ή να σας ταράξουν. Ανησυχείτε για το πως αυτό θα σας επηρεάσει. Η απάντηση είναι εύκολη και απλή. Η αλήθεια θα φανεί σε μερικές ημέρες. Κάντε υπομονή.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την ποιότητα της δουλειά σας συνέχεια. Η δουλειά που κάνετε δεν θα περάσει απαρατήρητη και ιδιαιτέρως σήμερα. Φροντίστε να είναι άψογη όπως και η συμπεριφορά σας.

 

zwdia-zvdia-taro-00