Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Παρασκευή 22/5

erwtas-vres-agapi-zwdia

Κριός

Γενικά ζωδια: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε συνδυασμό με τον Ήλιο που κινεί τις καθημερινές σας επικοινωνίες και τον Κρόνο ίσως έχετε περισσότερα θέματα που να δημιουργούνται από την επικοινωνία από κάθε άλλη πλευρά. Προσέξτε σήμερα πολύ προσεκτικά τις λέξεις σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Χρησιμοποιήστε το σαββατοκύριακο για να σκεφθείτε και να προβλέψετε τι θα κάνουν αυτοί που σας εναντιώνονται. Θα έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε το τι πρόκειται να κάνουν πριν το κάνουν. Ασχοληθείτε με αυτή την ικανότητα.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σήμερα, και μέχρι την επόμενη Δευτέρα, για την ακρίβεια, καθώς μπορεί να υπάρξει κίνδυνος να ξεκινήσετε να δίνετε άδειες υποσχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ξεκινήσετε να υπόσχεστε πράγματα που δεν πρόκειται να υλοποιήσετε. Ίσως το ξέρετε εκ των προτέρων, μπορεί και όχι αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Η επαγγελματική σας ευθύνη είναι έντονη σήμερα. Ασχοληθείτε με σχέδια που πρέπει να ολοκληρωθούν ή κάντε προβλέψεις για τις επόμενες τάσεις της αγοράς. Θα είστε πολύ σωστοί και απόλυτα επιτυχημένοι.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Ακόμα και αν είστε γεμάτοι αποφασιστικότητα για κάποιο σημαντικά σχέδια, μην περιμένετε να ασχοληθούν όλοι με αυτό που έχετε επιτύχει. Μπορεί να δείτε ότι οι άλλοι αντιστέκονται στις ιδέες σας και εσείς πρέπει να περιμένετε τις αντιρρήσεις τους και να τις αποκρούσετε. Έτσι μόνο θα σταματήσει το θέμα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Θα έχετε ένα σημαντικό μάθημα σήμερα και αν δεν είστε προσεκτικοί θα το μάθετε με τον δύσκολο τρόπο και την πιο ανάρμοστη στιγμή. Το μάθημα είναι να περιμένετε, να σκέπτεστε και να ακούτε πριν μιλήσετε.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η ενέργειά σας μπορεί να φαίνεται ότι εξαντλείται σήμερα ειδικά αν προσπαθείτε να βάλετε πολλά πράγματα μέσα στο ημερήσιο πρόγραμμά σας. Ασχοληθείτε με την κάθε δουλειά ξεχωριστά και προσπαθήστε να μην ασχολείστε με το τι κάνουν οι άλλοι. Τώρα ίσως είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε να αθλείστε ή να αλλάξετε την διατροφή σας.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η συγκέντρωσή θα είναι έντονη και θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Θα δείτε ότι μπορείτε να επικεντρωθείτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε συγκεκριμένα σχέδια. Αν συνεχίσετε να ασχολείστε με αυτό που κάνετε τώρα θα κάνετε μεγάλη πρόοδο.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές γύρω σας. Μερικές από αυτές μπορεί να προκύψουν καθώς εσείς επικεντρώνεστε ξανά στους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Κάποια άτομα που είναι μαζί σας από το παρελθόν μπορεί να μην καταλαβαίνουν τις νέες κατευθύνσεις που ψάχνετε και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σε κάποιες φιλίες.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι οι άλλοι σας κρύβουν πράγματα. Είναι πολύ συναισθηματικοί. Ο τρόπος για να καταλάβετε τι συμβαίνει είναι να δείξετε κατανόηση και όχι να επιβληθείτε ώστε με τον φόβο να μάθετε τα πάντα.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Mε την όψη της Αφροδίτης με τον Δία στο πλευρό σας θα έχετε πολύ υποστήριξη. Μπορεί να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι. Κάτι πρέπει να αλλάξει, είτε στο εσωτερικό σας, είτε κάποιες προσωπικές συζητήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να κινηθείτε προς τον δρόμο που θέλετε.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Η επικοινωνία θα είναι έντονη και θα τους αφορά όλους. Μπορεί να μην είναι όμως η ατμόσφαιρα που δημιουργεί χαλάρωση και διασκέδαση στην δουλειά σας. Θα βοηθήσει αν τελικά ολοκληρώσετε κάποια πράγματα.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Όσο και αν σας παροτρύνουν οι πλανήτες για αλλαγές, νέες εμπειρίες και διαφορετική οπτική καλό θα ήταν μην μπείτε σε κάποιες καταστάσεις χωρίς να έχετε ελέγξει όλες τις λεπτομέρειες προηγουμένως.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Μην προσπαθήσετε να ξεγελάσετε κάποιον. Οι άλλοι εύκολα θα μπορέσουν να δουν τα κόλπα σας. Μια ανοιχτή και ειλικρινής προσέγγιση είναι το καλύτερο. Μην φοβάστε να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας συναισθήματα αντί για τις σκέψεις σας μόνο.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μπορεί να υπάρχει κάποιος διχασμός σήμερα γύρω σας. Η όψη του Ερμή με την Αφροδίτη και τον Δία δείχνει πως θα είστε οι αποδέκτες μεγαλύτερου σεβασμού και αναγνώρισης. Εσείς όμως θα επικεντρωθείτε σε κάποια εμπόδια ή φραγμούς, ειδικά όσον αφορά τα οικονομικά.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορείτε να δουλέψετε αρκετά καλά με την δομή που υπάρχει τώρα στην δουλειά σας. Όλα δείχνουν μια πολύ παραγωγική ημέρα για εσάς. Ότι δεν λειτουργούσε που καλά για εσάς την προηγούμενη εβδομάδα τώρα είναι πολύ ομαλό και χρειάζεται λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια συναρπαστική ευκαιρία. Η σύνδεση με κάποιον από το παρελθόν σας μπορεί να είναι εξαιρετική αλλά ίσως προκύψουν κάποιες ευθύνες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βλέπετε πιο πέρα από την πρώτη εντύπωση/εμφάνιση. Αν μπορέσετε να περιορίσετε την κριτική σας θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η συναισθηματική φόρτιση των άλλων θα σας καταβάλει. Τα προσωπικά σας θέματα θα εμφανιστούν στην δουλειά σας και θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε στην δουλειά σας. Κάντε ότι μπορείτε να κρατήσετε αυτά τα θέματα ξεχωριστά από την δουλειά σας.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Δεν είστε πολύ σίγουροι για το πως πρέπει να αναλάβετε τις υπερβολικές ευθύνες που κάποιος σας δίνει. Καλό είναι να συνεχίσετε να είστε επιφυλακτικοί. Οι αμφιβολίες σας θα κλιμακωθούν μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αλλά πέρα από αυτό κάτι συνεχίζει να σας τραβά προς αυτές τις ευκαιρίες.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Μην είστε πολύ επικριτικοί για τον εαυτό σας ή για τους άλλους. Η κριτική σας δεν είναι πολύ ευπρόσδεκτη τώρα. Πρέπει να δείχνετε κατανόηση στις ανάγκες των άλλων συμπεριλαμβανομένων και των δικών σας. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα και χαλαρώστε.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Κάτι υπέροχο θα ξεκινήσει για εσάς αλλά αν απαιτείται μια απόφαση ίσως αισθανθείτε ότι πρέπει να αφήσετε κάτι που επίσης σας αρέσει πολύ. Μπορεί να είναι δύσκολο. Αν η έμφυτη δημιουργικότητά και η προσωπικότητά σας έλκονται ίσως σκεφθείτε να θυσιάσετε κάτι για να μπορέσετε να τις «αγκαλιάσετε».

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Θα κάνετε μεγάλη πρόοδο στην δουλειά σας όταν αντιλαμβάνεστε το πώς λειτουργούν όλα σας σύνολο. Παρατηρήστε και αντιληφθείτε την συνεργατική φύση των πάντων γύρω σας. Αυτό θα σας βοηθήσει στην προσωπική σας δουλειά.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μια ευκαιρία να μεταμορφώσετε την καθημερινότητά σας μπορεί να σας εξιτάρει. Και αυτό μπορεί να είναι μια ευκαιρία να κάνετε τα πράγματα καλύτερα για όλους όσοι είναι κοντά σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε και φροντίστε να μην είστε παρορμητικοί.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι γύρω σας θα απευθύνονται σε εσάς για συμβουλές και βοήθεια. Είστε οι μόνοι που έχετε όλες τις απαντήσεις. Όλοι κάνουν ουρές για να σας μιλήσουν και να ακούσουν την γνώμη σας. Καλό είναι να βρείτε χρόνο για όλους. Μπορεί να σας κουράσει αλλά σας ικανοποιεί πολύ ψυχολογικά.

 

zodia-zvdia-75