Ημερήσιες Προβλέψεις zodia simera Δευτέρα 23/2

imerisies-provlepseis-deytera-19-5-2014

Κριός

Γενικά ζωδια: Η οικονομική και επαγγελματική επιτυχία επιτέλους έρχονται μετά από μήνες ή και χρόνια προσπάθειας. Η ψυχολογική υποστήριξη που δέχεστε από αυτούς που δούλευαν μαζί σας είναι συγκινητική και θα διαρκέσει για πολύ και αν σας αρέσει αυτό που κάνετε μάλλον θα το κάνετε για καιρό. Αν σας αρέσει η δουλειά σας τότε συνεχίστε να την κάνετε.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Ηρεμήστε. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε γιατί αλλιώς αυτός ο ρυθμός θα σας εξαντλήσει μέχρι το τέλος του μήνα. Να θυμάστε ότι για να είστε παραγωγικοί δεν χρειάζεται να δουλεύετε πάντα τρελά. Χαλαρώστε.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Ένα περίπλοκο δημιουργικό σχέδιο ίσως χρειάζεται περισσότερη έρευνα σήμερα και θα χρειαστεί να περάσετε χρόνο ψάχνοντας. Είναι όμως κάτι που σας αρέσει οπότε δεν θα σας ενοχλήσει. Η έμπνευση που έχετε τώρα θα κρατήσει για κάποιο διάστημα. Ίσως μπορέσετε να δείτε αυτό το σχέδιο και επιχειρηματικά και να του δώσετε περισσότερη βάση.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Αν ψάχνετε για καινούργια δουλειά σήμερα είναι η ημέρα για να την βρείτε. Αν ακολουθήσετε το ένστικτό σας θα βρείτε την τέλεια ευκαιρία που θα σας δίνει και τον μισθό που επιθυμείτε. Η καλή, προσεκτική και ειλικρινής πλευρά του εαυτού σας είναι ακριβώς αυτό που θέλουν οι εργοδότες.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Η οικονομική ανάπτυξή σας συνεχίζεται. Έχετε ένα έντονο όνειρο. Ίσως αφορά τον/την σύντροφό σας και η σχέση σας φτάνει στο σημείο που πρέπει να αλλάξει ή να διαφοροποιηθεί. Ο συμβολισμός θα πρέπει να είναι σχετικά καθαρός. Είναι αυτά που πρέπει να κάνετε και πως να τα εφαρμόσετε σε αυτή την κατάσταση.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Να είστε πιο προσεκτικοί με τα χρήματά σας. Μερικές φορές ξοδεύετε παραπάνω απ’ όσα πρέπει. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα για κάτι σημαντικό, για κάτι που θα σας βοηθήσει. Απευθυνθείτε σε κάποιον σύμβουλο για μια επένδυση.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Ο ρομαντισμός είναι πολύ έντονος σήμερα και μια πρόταση γάμου φαίνεται στον ορίζοντα. Ίσως εσείς και ο/η σύντροφός σας τελευταία φτάσατε σε άλλα επίπεδα επικοινωνίας και αυτό έχει βοηθήσει την σχέση σας. Μην αισθανθείτε περίεργα αν απλά περάσετε την ημέρα κάνοντας ρομαντικές βόλτες. Είναι υπέροχο και είναι κομμάτι του έρωτα που θα μπορούσε να διαρκέσει για κάποιο διάστημα. Εκμεταλλευτείτε το.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Εμπιστευτείτε τους άλλους. Μερικές φορές αναλαμβάνετε πολλές δουλειές στην εργασία σας γιατί δεν εμπιστεύεστε τους άλλους, δεν νομίζετε ότι θα τα καταφέρουν. Να έχετε πίστη και να ξέρετε πως οι άλλοι θα σας υποστηρίξουν όταν θα στραφείτε εκεί για βοήθεια.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Σήμερα θα περάσετε την ημέρα σας κυρίως βοηθώντας τους άλλους, ίσως ψυχολογικά ή απλά ακούγοντας τα προβλήματά τους. Μην νομίζετε ότι η προσπάθειά σας δεν εκτιμάται. Ίσως δεν αισθάνονται καλά να το εκφράσουν αλλά η προσπάθειά σας δεν περνά απαρατήρητη. Δείτε το σαν επένδυση. Οι φίλοι σας θα είναι εκεί όταν θα τους χρειαστείτε.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Όταν προκύπτουν εντάσεις στο γραφείο σας η πρώτη σας αντίδραση είναι να κατηγορήσετε κάποιον άλλο. Δείτε πρώτα τις κινήσεις σας και τον εαυτό σας πριν κατηγορήσετε κάποιον. Είναι καλύτερα να είστε μεγαλόψυχοι και να παραδεχθείτε τα λάθη σας.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Ρομαντισμός και δημιουργικότητα είναι οι λέξεις της σημερινής ημέρας. Ο ρομαντισμός ενισχύεται από μια ωραία σχέση που σας ικανοποιεί και φαίνεται πως θα κρατήσει καιρό. Αυτή η σχέση και τα συναισθήματα που σας δημιουργεί είναι η έμπνευση που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε. Μην εξαντλήσετε όμως τον εαυτό σας και να ξέρετε πότε πρέπει να σταματάτε.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Σας απασχολούν τα οικονομικά θέματα και πρέπει να δείτε προσεκτικά. Θα είστε πολύ αποδοτικοί με αριθμούς και δηλώσεις καταθέσεων. Να δώσετε περισσότερη προσοχή σε θέματα προϋπολογισμού.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Αν κάποιος σας έχει ζητήσει να μείνει στο σπίτι σας για κάποιο διάστημα, ίσως είναι για περισσότερο απ’ όσο νομίζετε. Δεν είναι όμως απαραιτήτως κακό γιατί αυτό το άτομο είναι καλό, υποστηρικτικό και μπορεί να μοιραστεί τις υποχρεώσεις του σπιτιού μαζί σας. Θα γίνετε και πολύ καλοί φίλοι.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Έχετε ένα μυστικό, που αφορά την δουλειά σας, και είστε διστακτικοί στο να το αποκαλύψετε. Αυτή η πληροφορία είναι βασική στην επιτυχία της δουλειά σας αλλά φοβάστε τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει. Καλό είναι να πείτε ότι γνωρίζετε.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ένα ερωτικό γράμμα ή ένα ποίημα αφιερωμένο σε εσάς μπορεί να σας φτιάξει την ημέρα. Θα έχετε όλη την ημέρα μια έντονη αίσθηση ότι σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Να το θυμάστε αυτό όταν τα πράγματα θα γίνουν λίγο δύσκολα στην δουλειά σας. Αυτά τα συναισθήματα θα είναι εκεί για καιρό, να είστε προετοιμασμένοι.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να θυμάστε ότι οι παραδοσιακοί τρόποι επίλυσης ενός θέματος είναι οι καλύτεροι συνήθως ώστε να μπορέσετε να βρείτε την λύση που ζητάτε. Αυτοί οι τρόποι έχουν γίνει παράδοση επειδή ακριβώς λειτουργούν. Ακολουθήστε αυτόν τον δρόμο ώστε να επιτύχετε αυτό που επιθυμείτε.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Μια ερωτική σχέση που υπάρχει εδώ και καιρό στην ζωή σας μπορεί να ενδυναμωθεί σήμερα από έντονα ερωτικά συναισθήματα και ορμές με αποτέλεσμα να μην σας αφήνει να σκεφθείτε τίποτε άλλο. Μάλλον θα περάσετε την ημέρα σκεπτόμενοι πότε θα βρεθείτε μόνοι με τον/την σύντροφό σας. Το πάθος είναι εξαιρετικά έντονο.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Θα χάσετε μια σημαντική λεπτομέρεια αν δεν είστε προσεκτικοί. Ίσως χρειαστεί να μειώσετε ταχύτητα αλλά αυτό δεν είναι κακό. Αργά και σταθερά, έτσι θα μπορέσετε να λειτουργήσετε επιτυχημένα σήμερα.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Οι δημιουργικές δραστηριότητες είναι στο προσκήνιο σήμερα. Ότι και να κάνετε σήμερα θα είναι κομμάτι του εαυτού σας. Όλα παίρνουν καινούργιο νόημα για εσάς σήμερα. Αυτή η κατάσταση θα κρατήσει για καιρό. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια σήμερα και το ταλέντο σας θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Είστε σε σταθερό έδαφος και αισθάνεστε ότι μπορείτε να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα. Οι γύρω σας θα σας υποστηρίξουν. Θα μπορέσετε να τα καταφέρετε όλα μόνοι σας, οπότε μην ανησυχείτε.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Η αγάπη παίρνει μια παραμυθένια αύρα σήμερα και εσείς με τον/την σύντροφό σας χαίρεστε που απλά περνάτε χρόνο μαζί μιλώντας ή διασκεδάζοντας. Τα συναισθήματα που έχετε ό ένας για τον άλλο είναι ορατά σε όλους. Το ωραίο είναι ότι αυτά τα συναισθήματα πρόκειται να διαρκέσουν. Να περιμένετε πολλές τέτοιες ημέρες.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Κάντε ότι δουλειά χρειάζεται με το χέρι, μην στηρίζεστε σε ηλεκτρονικές συσκευές. Μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο να βρείτε τι πρέπει να κάνετε με το μηχάνημα παρά να κάνετε την δουλειά μόνοι σας.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: ίσως να αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα διαλογισμού. Χρειάζεστε ηρεμία καθώς και την υποστήριξη των άλλων στην ομάδα. Θα αισθανθείτε υποστήριξη και αγάπη. Αν καταλήξετε σε συμπεράσματα καλό είναι να τα σημειώσετε.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ενέργεια της σημερινής ημέρας θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε την πολύπλοκη φύση σας. Θα μπορέσετε να ταξινομήσετε τις ιδέες σας και να αρχίσετε να την υλοποίησή τους. Θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά.

 

zodia-astra-tarot