Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Πέμπτη 23/4

imerisies-provlepseis-pempti-8-5

Κριός

Γενικά ζωδια: Ένας γάμος χρειάζεται προσπάθεια για να αντέξει. Κανείς δεν είπε ότι θα ήταν εύκολο. Οι ταινίες προωθούν ένα μοντέλο γάμου όπου θα κάνει την ζωή σας να μοιάζει βαρετή. Πρέπει να καταλάβετε πως η ζωή σας μπορεί να είναι καλή και ενδιαφέρουσα και πως τελικά η πραγματικότητα είναι καλύτερη από τις ταινίες. Σήμερα είναι καλή ημέρα για να σχεδιάσετε το μέλλον σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Θυμηθείτε γιατί δουλεύετε, για την οικογένειά σας, το σπίτι σας και την ασφάλειά σας. Όποιοι και να είναι οι λόγοι, προσπαθήστε να χαρείτε την ζωή σας αντί να ταλαιπωρείτε το μυαλό σας με άγχος και ανησυχίες.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Σήμερα είναι καλή ημέρα να κάνετε την κίνησή σας. Αν υπάρχει κάτι στην προσωπική-ερωτική σας ζωή για το οποίο νομίζετε ότι πρέπει να δράσετε τότε σήμερα πρέπει να το κάνετε. Είναι τώρα ή ποτέ. Κινηθείτε με πρακτικό τρόπο. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας απόψε, ένα μασάζ είναι ιδανικό.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Ακόμα και αν δεν είστε στην δουλειά σήμερα θα είναι δύσκολο για εσάς αν απομακρύνετε το μυαλό σας από επαγγελματικά θέματα. Σήμερα θα έχετε πολύ καλές ιδέες σε σχέση με τα επαγγελματικά σας οπότε μην κλειδώσετε το μυαλό σας μακριά από την δουλειά.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Επικεντρωθείτε σε κάποιον άλλον σήμερα και όχι στον εαυτό σας. Μην προσπαθήσετε και πάλι να στρέψετε την προσοχή σε εσάς. Τραβήξτε την προσοχή του προσώπου αυτού γιατί πραγματικά θέλετε να ακούσετε τι έχει να σας πει και τι έχει ανάγκη να μοιραστεί μαζί σας.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Κάντε ότι αγαπάτε και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που αγαπάτε μαζί με φίλους. Μπορεί να λειτουργήσει ως ερέθισμα για νέες ιδέες ή στόχους για την δουλεία σας. Θα μάθετε πολλά.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο να σηκωθείτε από το κρεβάτι σήμερα αλλά όταν τα καταφέρετε θα αξίζει τον κόπο. Θα δείτε ότι όσο πιο ειλικρινείς είστε τόσο καλύτερη η ανταμοιβή σας. Πρέπει να μπορούν να σας εμπιστευθούν. Να είστε δυνατοί και υπερήφανοι και οι ανταμοιβή θα έρθει. Οι πράξεις σας πρέπει να περιέχουν και φροντίδα.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το μυαλό είναι ξεκάθαρο και πρόκειται να έχετε κάποιες εξαιρετικές ιδέες και εμπνεύσεις σχετικά με την καριέρα σας. Είστε σε σημείο εκκίνησης τώρα. Τώρα είναι καλή στιγμή να διώξετε την σύγχυση που υπάρχει γύρω σας και να επικεντρωθείτε στους αληθινούς σας στόχους.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Μην προσπαθήσετε να ταιριάξετε κάπου που είναι έξω από εσάς. Μπορεί να έχετε περάσει μια μεγάλη αλλαγή τελευταία. Οι άλλοι μπορεί ακόμα να βλέπουν τον παλιό σας εαυτό. Μην τους αφήσετε. Δώστε τους να καταλάβετε πως σας ενοχλεί να μην σας συμπεριφέρονται όπως σας αξίζει.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να κουτσομπολέψετε έναν ή περισσότερους από τους συνεργάτες σας. Ίσως συναντήσετε κάποιον από την δουλειά ή μπορεί να σας τηλεφωνήσει. Προσπαθήστε να αντισταθείτε. Να είστε ψύχραιμοι. Ότι και να πείτε τώρα θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σας αργότερα.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Μπορεί να υπάρχουν κρυφά μηνύματα στις λέξεις των άλλων σήμερα. Μπορεί να προσπαθούν να σας στείλουν κρυφά σήματα ώστε να σας εκνευρίσουν. Αντιμετωπίστε τους. Μπορεί να έχουν σκοπό να σας προκαλέσουν. Μην αφήσετε αυτές τις ενέργειες να περάσουν απαρατήρητες.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Δώστε στο μυαλό σας ένα διάλειμμα, σας αξίζει. Ακόμα και αν πάτε στην δουλειά σήμερα, κάντε πολλά διαλείμματα και μην εμπλακείτε καθόλου συναισθηματικά. Απομακρυνθείτε συναισθηματικά ώστε να προστατευθείτε.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Μη παίζετε πλέον παιχνίδια. Αν βάζετε τον εαυτό σας στην θέση του θύματος τότε αφήνετε στους άλλους την δυνατότητα να σας ελέγχουν και να σας εκμεταλλεύονται. Για να μπορέσετε να το σταματήσετε αυτό πρέπει να αντιληφθείτε πως παίζετε πολύ σημαντικό ρόλο στην δική σας «απεξάρτηση». Έχετε το κουράγιο και την δύναμη να αλλάξετε.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Κάτι για το οποίο ανυπομονείτε την επόμενη εβδομάδα, μπορεί να σας βάλει εμπόδια τις επόμενες ημέρες. Προσπαθήστε να το βγάλετε από το μυαλό σας μιλώντας με φίλους και συγγενείς που έχετε καιρό να δείτε. Αν πρέπει να δουλέψετε, απολαύστε την παρέα των υπολοίπων γύρω σας.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι υπέροχη ημέρα για εσάς. Θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό. Μαγειρέψτε ένα άψογο δείπνο και μοιραστείτε το με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Δώστε μια ευκαιρία στο μυαλό σας να λειτουργήσει. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε την θηλυκή και την αρσενική πλευρά μέσα σας. Είστε σαν μαγνήτης για τον έρωτα.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην επιβαρύνετε τους γύρω σας με ατελείωτες ιστορίες, άγχος και κουτσομπολιά από την δουλειά σας. Αν έχετε ρεπό χαρείτε την ημέρα και μην την χαλάτε ούτε για τον εαυτό σας ούτε για τους άλλους. Αν είστε στην δουλειά φροντίστε να μην υποκύψετε στο άγχος.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Σκαλίστε τον κήπο σήμερα. Αν δεν έχετε κήπο, φτιάξτε. Είναι σημαντικό σήμερα να έρθετε σε επαφή με την γη και να ασχοληθείτε με την φύση. Έτσι θα μπορέσετε να ελέγξετε και τα όνειρά σας. Αγοράστε σπόρους και λίπασμα και ξεκινήστε. Σήμερα είναι εξαιρετική ευκαιρία να δημιουργήσετε το σωστό περιβάλλον για τους σπόρους.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Ακόμα και αν σήμερα είναι ημέρα ξεκούρασης από την δουλειά το μυαλό σας δεν θα ξεκουραστεί καθόλου. Είναι γεμάτο με ιδέες. Δείτε μια ταινία με κάποιον. Ξεφύγετε για λίγο από την πραγματικότητα. Δεν είστε σε κατάσταση να συγκεντρωθείτε ή να σκεφθείτε καθαρά.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Σήμερα είναι υπέροχη ευκαιρία για ρομαντισμό. Να αγαπάτε τα άτομα που είναι γύρω σας αλλά μην τα πνίγετε. Όσο χαλαρώνετε τόσο περισσότερο θα αποκτάτε τον έλεγχο των καταστάσεων. Κόψτε τους δεσμούς του παρελθόντος για να μπορέσετε να προχωρήσετε. Ίσως να μην αντιλαμβάνεστε πόσο πίσω σας κρατά μια κατάσταση.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Είτε είστε στην δουλειά, είτε όχι, φαίνεται ότι δεν μπορείτε να βγάλετε την δουλειά από το μυαλό σας. Το άγχος που σας προκαλεί η δουλειά μπορεί να έχει γίνει πλέον επιθυμία για μια μεγάλη αλλαγή. Δεν πειράζει. Είστε σε σημείο καμπής.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Η ενεργητική και η διαισθητική πλευρά σας γίνονται ένα. Θα υπάρχει ισορροπία σε αυτές τις πλευρές. Σήμερα είναι η ημέρα της ισορροπίας ανάμεσα στο δούναι και το λαβείν. Φροντίστε να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και τα άτομα που αγαπάτε.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Είτε είστε στην δουλειά είτε όχι αισθάνεστε στην ανησυχία των συναδέλφων σας. Μην ανησυχείτε. Φροντίστε να είστε ο εαυτός σας. Αν αρχίσετε να ανησυχείτε τώρα το μόνο που θα καταφέρετε είναι να γίνουν τα πράγματα χειρότερα.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς. Η αισθησιακή πλευρά σας θα εκτιμηθεί. Είτε την κυνηγάτε, είτε όχι, η καλή τύχη και ο έρωτας θα βρεθούν στον δρόμο σας. Η δημιουργικότητά σας επίσης είναι στην κορυφή. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια και χρησιμοποιήστε την δημιουργικά.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι φωνές κατακλύζουν το μυαλό σας. Αυτές οι φωνές σας ενθαρρύνουν και σας οδηγούν να αγγίξετε πλήρως τις ικανότητές σας. Τώρα πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας περισσότερο. Εφαρμόστε το καθώς ξεκινά η εβδομάδα.

 

zodia-zvdia-75