Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Σάββατο 24/1

imerisies-provlepseis-pempti-8-5

Κριός

ζωδια γενικά: Δεν ντρέπεστε να πείτε την γνώμη σας και η σημερινή ημέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ενέργεια της ημέρας σας κάνει να θέλετε να ακούτε περισσότερο από το να συμμετέχετε. Γελάτε με τις λανθασμένες πληροφορίες και απόψεις που κυκλοφορούν αλλά αφού κανείς δεν σας ρώτησε δεν έχετε όρεξη να μοιραστείτε με κανέναν τις απόψεις σας. Αύριο βέβαια είναι μια άλλη ημέρα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Έχετε μεγάλη ενέργεια και όρεξη για να ολοκληρώσετε την δουλειά σας αλλά να θυμάστε πως αυτό ισχύει μόνο αν δουλεύετε μόνοι. Τα ανεξάρτητα έργα είναι αυτά που θα αναδείξουν το ταλέντο σας. Μπορείτε να δουλεύετε μέχρι το χάραμα μόνο με λίγη ξεκούραση.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Σήμερα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά. Αυτό δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό, είναι απλά γεγονός. Ξοδέψτε μόνο τον απαραίτητο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να είστε πλέον σίγουροι ότι όλα είναι στην σωστή σειρά. Να θυμάστε ότι ποτέ δεν είναι αργά να αρχίσετε να μαζεύετε αποδείξεις και να οργανωθείτε. Μπορεί να το δείτε σαν πρόκληση και να φτιάξετε ολόκληρο προϋπολογισμό.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Επίμονα άτομα θα βρεθούν σήμερα στον δρόμο σας. Κάντε ότι μπορείτε για να τους αποφύγετε. Το σκεπτικό σας διαφέρει πολύ από το δικό τους και η επικοινωνία με τέτοιου είδους ανθρώπους συνήθως περιπλέκει τα πράγματα και δεν τα ξεκαθαρίζει.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Σήμερα είναι ημέρα επικοινωνίας και ταξιδιών. Μπορεί να καθίσετε δίπλα σε κάποιο συναρπαστικό άτομο στο τρένο, στο λεωφορείο ή στο αεροπλάνο. Πιθανότατα θα έχετε πολλά κοινά και ο χρόνος θα περάσει πολύ γρήγορα καθώς θα μαθαίνετε ο ένας τον άλλο. Μάλλον στο τέλος θα ανταλλάξετε τηλέφωνα αφού η χημεία, όταν παρουσιάζεται, είναι αδιαμφισβήτητη. Βέβαια αυτό που παραμένει σαν ερώτημα είναι αν θα κάνετε κάτι ή θα παραμείνετε αδρανείς;

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Η ενέργειά σας σήμερα θα έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Όταν έχετε ενέργεια θα αισθάνεστε ότι μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο και όταν τελειώσει δεν θα θέλετε να σηκωθείτε από την καρέκλα. Εκμεταλλευτείτε την ύπαρξη της ενέργειας και απλά χαλαρώστε όταν αισθανθείτε κουρασμένοι.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Σήμερα θα ρίξετε μια ματιά στο σπίτι σας και θα δείτε τι χρειάζεται βελτίωση. Ένας φίλος ή συγγενής που πρόκειται να έρθει, σας κάνει να θέλετε να τα βάλετε όλα στην θέση τους. Ένα απλό βάψιμο, κουρτίνες και χαλιά θα κάνουν μεγάλη διαφορά. Βέβαια αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι τέτοιο απλά βάλτε παντού λουλούδια και αρωματικά.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να αισθανθείτε έξω από τα νερά σας σήμερα. Ίσως σας δοθεί μια εργασία χωρίς λεπτομέρειες που θα φανεί δύσκολη και απίθανη. Μην ανησυχείτε όμως, να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να καταφέρετε.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Η οικογένεια και το σπίτι απασχολούν το μυαλό σας. Μπορεί να υπάρχει μια κοινωνική εκδήλωση που πρέπει να παρευρεθείτε από υποχρέωση αλλά ίσως περάσετε καλά. Μερικές φορές η δουλειά και η καθημερινότητα σας κάνουν να ξεχνάτε ότι υπάρχει και ζωή και διασκέδαση εκτός από υποχρεώσεις. Μερικές φορές είναι καλό απλά να τα ξεχνάτε όλα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Δεν φοβάστε να υποστηρίξετε τον εαυτό σας αλλά προσέξτε μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας καβγάς. Θα έχετε πρόβλημα με τον διευθυντή σας αν το παρατραβήξετε με έναν συνάδελφο ή κάποιον προϊστάμενο. Μπορεί να έχετε νεύρα αλλά φροντίστε να τα ελέγξετε.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Υπάρχει ένας περίεργος συνδυασμός οικονομικών θεμάτων και κοινωνικής ζωής. Ίσως συναντηθείτε με κάποιο δικηγόρο και χρειαστεί να πάτε για φαγητό. Ίσως συναντήσετε έναν γνωστό και πιείτε έναν καφέ. Δώστε μεγάλη προσοχή σας νομικά έγγραφα σήμερα ειδικά αν χρειαστεί να υπογράψετε συμβόλαια ή συμβάσεις.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Θα έχετε μια περίεργη αίσθηση απέναντι στους υπολοίπους σήμερα. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για αυτό. Αντιμετωπίστε το ως γεγονός που προέρχεται από την ενέργεια της σημερινής ημέρα. Αύριο θα είναι όλα καλύτερα.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Ακόμα και αν είστε ικανοποιημένοι με την δουλειά σας, είστε έτοιμοι για μια αλλαγή στην ζωή σας. Μάλλον ήρθε η ώρα να ενταχθείτε σε ένα group, ίσως μια λέσχη βιβλίου. Αν είστε πιο δραστήριοι σωματικά δοκιμάστε μια ομάδα τένις. Υπάρχουν πολλές επιλογές. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνετε μερικούς καινούργιους φίλους.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Τα γεγονότα και οι άνθρωποι σήμερα θα τρέχουν γύρω σας αλλά δεν θα έχετε πρόβλημα να ακολουθήσετε. Θα χρησιμοποιήσετε όλη την ενέργεια της ημέρας. Νέες ιδέες θα ακουστούν σήμερα και κάθε είδους ομαδική δουλειά θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Θεωρείστε λογικά άτομα αλλά σήμερα δεν μπορείτε να αγνοήσετε την έντονη διαίσθησή σας. Αντί να προσπαθείτε να την αποφύγετε απλά θα πρέπει να ακούσετε τα μηνύματα που σας προσφέρει. Δώστε μια ευκαιρία στην δυνατότητα που έχετε να συναισθάνεστε κάποια πράγματα. Δεν είναι κακό να ανακαλύπτετε καινούργιες πτυχές του εαυτού σας.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σπρώξτε τον εαυτό σας στα άκρα. Έχετε συνηθίσει να ζείτε στην ασφάλεια αλλά αν δεν πιέσετε τον εαυτό σας δεν πρόκειται να δείτε τις ευκαιρίες που υπάρχουν γύρω σας. Ήρθε η ώρα να τις εκμεταλλευτείτε.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι σήμερα και πως η μέρα είναι λίγο βαρετή. Ίσως όμως να εμφανιστεί μια ευκαιρία που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Μπορεί να πάτε ένα ταξίδι, σε ένα εξωτικό μέρος, που περιμένατε ή να παρακολουθήσετε μια διάλεξη που θα σας δώσει πληροφορίες για νέες δυνατότητες. Το γεγονός ότι η ζωή είναι μικρή δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η τολμηρή και αναζωογονητική προσωπικότητά σας θα σας βάλει σε θέση ισχύος σήμερα. Αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει και θα καταφέρετε να κερδίσετε τον εργοδότη σας ή τον μελλοντικό εργοδότη σας. Η έντονη ενέργειά σας είναι προφανής και βγαίνει αβίαστα στην επιφάνεια.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Θεωρείτε τον εαυτό σας ως λογικό άτομο. Αν δεν είστε επιστήμονες  ή ερευνητές τότε πιθανόν να πρέπει να το σκεφτείτε. Βλέπετε την ζωή αντικειμενικά και σπάνια αφήνετε κάτι να θολώσει τη σκέψη σας. Πιθανόν όμως σήμερα να σας προλάβουν τα γεγονότα. Η διαίσθησή θα είναι τόσο έντονη που σχεδόν θα μπορείτε να διαβάζετε τις σκέψεις των υπολοίπων. Θα σας φανεί αστείο αλλά δώστε μια ευκαιρία σε ότι σας φαίνεται παράλογο.

Ερωτικά zodia:διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Μην βιαστείτε να κρίνετε τη δουλειά κάποιων σήμερα. Μπορεί να σας φαίνεται λάθος απλά γιατί δεν την καταλαβαίνετε. Δώστε χρόνο και κάντε ερωτήσεις πριν βγάλετε συμπεράσματα. Είναι πιθανόν να μάθετε κάποια νέα πράγματα.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Σήμερα είναι η τυχερή σας ημέρα και να περιμένετε πολλές εκπλήξεις. Οι εκπλήξεις μπορεί να είναι οικονομικές ή ίσως κάποιος προτείνει κάτι ιδιαιτέρως ενδιαφέρον ή προκλητικό. Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που μπορεί να εμφανιστούν σήμερα καθώς όλα δείχνουν πως τελικά θα αποδειχθούν αρκετά προσοδοφόρες.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως κατηγορηματικοί σήμερα και πιθανότατα θα μετρήσει υπέρ σας. Μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας και υποστηρίξτε το δίκαιο. Η πρωτοτυπία σας θα λάμψει και η θέλησή σας θα σας ανταμείψει.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Το πάθος είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό σας αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνετε πριν μπορέσετε να συγκεντρωθείτε στην ερωτική σας ζωή. Θα προτιμούσατε να αφήσετε την δουλειά για άλλη μέρα αλλά δυστυχώς όλα πρέπει να γίνουν. Σκεφτείτε ότι θα ολοκληρώσετε την δουλειά και μετά θα είστε ελεύθεροι να ασχοληθείτε με πράγματα που αγαπάτε αλλά και να χαλαρώσετε.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην διστάσετε να πάρετε γρήγορες αποφάσεις σήμερα. Αν ξοδέψετε πολύ ώρα για μια απόφαση, θα έχετε χάσει πολύτιμο χρόνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλού. Οι ιδέες σας σήμερα θα είναι εξαιρετικές και δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας.

 

 

zwdia-3-zodia