Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Σάββατο 28/2

imerisies-provlepseis-deytera-5-5

Κριός

Γενικά ζωδια: Σήμερα η ικανότητά σας να επιμένετε στις αποφάσεις σας και να μην αφήνετε τους άλλους να σας χειραγωγούν ενδυναμώνεται. Αυτό θα ισχύει ακόμα περισσότερο αν τελικά έχετε καταλήξει σε μια λύση αναφορικά με ένα πρόβλημα. Οι άλλοι μπορεί να προσπαθούν συχνά να αλλάξουν τις αποφάσεις σας αλλά σήμερα δεν θα τα καταφέρουν. Οι πλανήτες εργάζονται υπέρ σας και θα νιώσετε μια καινούργια δύναμη. Ακολουθήστε την καρδιά σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η ατμόσφαιρα στο γραφείο σας είναι διαφορετική από χθες. Οι άνθρωποι είναι πιο συναισθηματικοί και σοβαροί. Να το λάβετε υπόψη σας για όλες τις επαφές σας μαζί τους. Να είστε ευγενικοί αλλιώς μπορεί να πληγώσετε τα συναισθήματα κάποιου.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε σήμερα. Σχεδόν όλοι προτιμούν τις ήσυχες δραστηριότητες όπως είναι τα βιβλία ή η τέχνη από την σωματική άσκηση μερικές φορές. Αλλά αν δεν είστε δραστήριοι μπορεί να επηρεαστεί η υγεία σας. Η άσκηση, ο ήλιος και ο καθαρός αέρας είναι ζωτικά για την υγεία σας. Σήμερα μην αντισταθείτε στην ορμή. Σηκωθείτε και ενεργοποιηθείτε. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το διασκεδάσετε.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia:  Στηριχθείτε στην διαίσθησή σας αντί να περιμένετε τη λογική σας να σας δώσει απαντήσεις. Ίσως χθες να υπήρχαν στο μυαλό σας αντικρουόμενες ιδέες αλλά σήμερα η απάντηση είναι καθαρή. Βασιστείτε στο ένστικτό σας και αποφασίστε.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Σήμερα θα έχετε πολύ ενέργεια ώστε να αναμειχθείτε με πολλές δραστηριότητες. Ολοκληρώστε όποια δουλειά έχετε αφήσει στην μέση. Καθαρίστε, οργανώστε ή βγείτε έξω για μια βόλτα στην λιακάδα. Ότι και αν αποφασίσετε προσπαθήστε να σας κρατά δραστήριους. Θα χρειαστεί να διοχετεύσετε κάπου όλη αυτή την δραστηριότητα. Δεν θα είναι αρκετή μια χαλαρωτική δραστηριότητα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Δουλέψτε από το σπίτι σήμερα αν μπορείτε. Αν δεν είναι εφικτό βάλτε μερικές φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων στο γραφείο σας. Θα ανακαλύψετε ότι η ασφάλεια που σας παρέχει το προσωπικό σας περιβάλλον σας κάνει ιδιαιτέρως παραγωγικούς.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι η τέλεια ημέρα να εκφράσετε την φυσική σας δημιουργικότητα. Οι τέχνες είναι πολύ σημαντικές για εσάς. Τίποτα δεν σας φέρνει τόση απόλαυση αυτές τις ημέρες. Σκεφθείτε να κάνετε κάτι, ίσως να ζωγραφίσετε ή να κατασκευάσετε κάτι. Η ανάμιξή σας με δημιουργικές δραστηριότητες είναι το καλύτερο για εσάς.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Επιδείξτε την θετική σας διάθεση. Δείξτε ότι έχετε εμπιστοσύνη στην δουλειά σας και πως ξέρετε πως πρέπει να γίνει ότι χρειάζεται. Κάνοντας το αυτό θα κερδίσετε τους εργοδότες σας. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβετε την δύναμη που έχετε.

 

Λέων

Γενικά ζωδια:  Αν αισθάνεστε κουρασμένοι ίσως χρειάζεται να ξαπλώσετε, να κλείσετε τα μάτια σας και να ακούσετε ήρεμη μουσική. Εργάζεστε σκληρά και θα σας κάνει καλό να χαλαρώσετε για λίγο. Κάντε το σήμερα, ακόμα και μερικά λεπτά θα κάνουν την διαφορά. Θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο ώστε να σχεδιάσετε το επόμενο βήμα σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια:  Να θυμάστε ότι οι ηγέτες μένουν στην κορυφή με το να είναι ευαίσθητοι και να καταλαβαίνουν τους ανθρώπους που έχουν γύρω τους. Ο σκοπός σας ως ηγέτης είναι να εξυπηρετείτε και όχι να κάνετε πράγματα για το προσωπικό σας κέρδος. Να είστε ευγενικοί και ευαίσθητοι. Αυτό είναι το κλειδί για την σημερινή ημέρα.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Σήμερα μπορεί να έχετε δυνατά συναισθήματα. Αυτό δεν είναι καινούργιο καθώς έχετε την τάση να αισθάνεστε τα πράγματα βαθιά αλλά έχετε μια δυσκολία στο να βρείτε τρόπο να τα εκφράσετε.  Αν και είστε δημιουργικοί το να βρείτε τον τρόπο να εξωτερικεύσετε την δημιουργικότητά σας δεν είναι εύκολο. Επισκεφθείτε ένα βιβλιοπωλείο και αναζητήστε ιδέες μέσα από βιβλία που σας εκφράζουν. Ίσως βρείτε καινούργιες ιδέες.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia:  Χρησιμοποιήστε κάποιο χρόνο ώστε να μπορέσετε να καθαρίσετε και να οργανώσετε το γραφείο σας. Το ένστικτο της καθαριότητας έχει βγει στην επιφάνεια. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια. Αν έχετε μια σταθερή βάση εργασίας, όπως την θέλετε θα σας βοηθήσει τρομερά.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia:  Σήμερα σκεφθείτε πως η καλλιτεχνική έκφραση μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Δεν είναι μόνο η ζωγραφική, η μουσική ή η υποκριτική. Ο τρόπος που οργανώνετε το γραφείο σας ή το σπίτι είναι καλλιτεχνική έκφραση. Όπως και το πώς ντύνεστε ή το πώς χτενίζεστε. Κάθε πράγμα εκφράζει εσάς και το στυλ σας. Έχετε την καλλιτεχνική φύση μέσα σας.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia:  Δείτε πιο προσεκτικά μια συζήτηση που έχετε με κάποιον σήμερα. Υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα που πρέπει να αντιληφθείτε. Μην βλέπετε τα πράγματα μόνο επιφανειακά. Αν το κάνετε θα χάσετε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του puzzle.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia:  Η σημερινή ημέρα σας προσφέρει μεγάλη σωματική δύναμη και ενέργεια. Εξαιτίας αυτού θα θελήσετε να κάνετε κάτι που θα είναι πρόκληση για το σώμα σας. Σήμερα είναι η σωστή ημέρα. Κάντε εργασίες στον κήπο, φτιάξτε τις ντουλάπες η αλλάξτε τα συρτάρια. Σκεφθείτε να δωρίσετε ότι δεν χρησιμοποιείτε πια.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα:  Το ένστικτό σας είναι σωστό, οπότε μην φοβάστε να πείτε με λέξεις αυτό που ξέρετε ότι είναι σωστό. Είστε στον σωστό δρόμο για την ανταμοιβή. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση. Αν ψάχνετε δουλειά είναι η σωστή στιγμή για συνεντεύξεις.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Είναι η σωστή στιγμή για να ασχοληθείτε με πολλά. Οι δραστηριότητες που χρειάζονται την προσοχή σας ή την δημιουργικότητά σας θα υποστηριχθούν. Η σωματική δύναμη και η ενέργειά σας θα σας ενθαρρύνουν να κάνετε κάτι δραστήριο. Αν αισθανόσασταν κούραση οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν. Σκεφθείτε να ασχοληθείτε και με κατασκευές.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια:  Μια σημαντική συζήτηση με κάποιον μπορεί να μην είναι πολύ ξεκάθαρη σήμερα. Ότι λέτε φαίνεται να παρερμηνεύεται. Μην κάνετε επίσημες συμφωνίες χωρίς να έχετε κάτι γραπτό γιατί διαφορετικά φαίνεται πως θα μπείτε σε μπελάδες.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia:  Η δραστήρια πλευρά σας μπορεί να εμφανιστεί σήμερα. Όσο αγαπάτε να σκέφτεστε καινούργιες ιδέες τόσο αγαπάτε και τις σωματικές δραστηριότητες. Όταν έχετε να κάνετε κάτι όπως είναι το καθάρισμα του σπιτιού είστε πολύ αποτελεσματικοί και γρήγοροι. Σήμερα μπορείτε να κάνετε πολλά. Θα το χαρείτε πολύ και μετά θα αισθανθείτε ικανοποιημένοι.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: αισθάνεστε ότι όλοι είναι εναντίον σας. Η πρώτη σας αντίδραση είναι να γίνετε επικριτικοί με όποιον διαφωνεί μαζί σας. Να θυμάστε ότι αυτό θα κάνει τα πράγματα μάλλον χειρότερα. Οι άνθρωποι δεν τα πάνε καλά με την κριτική.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia:  Αν τελευταία αισθάνεστε άρρωστοι και κουρασμένοι μάλλον αυτό θα αλλάξει προς το καλύτερο. Συχνά γίνεστε κυκλοθυμικοί και αυτό είναι κουραστικό. Η συναισθηματική σας κατάσταση επηρεάζει το σώμα σας. Σιγουρευτείτε ότι μπορείτε να φροντίσετε τα συναισθήματά σας όπως και το σώμα σας. Αν υπάρχουν θέματα που πρέπει να ξεκαθαριστούν φροντίστε τα.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Εξηγήστε τα κίνητρά σας πριν από τις ενέργειές σας. Αν δράσετε βιαστικά και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση τότε οι άλλοι μπορεί να παρερμηνεύσουν τις κινήσεις σας και να προκληθεί ένταση στην δουλειά σας. Να είστε ανοιχτοί και ξεκάθαροι.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia:  Μάλλον θα είστε πολύ απασχολημένοι σήμερα και αυτό θα σας ταιριάζει μια χαρά. Αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σας καθώς έχετε δουλειά να προλάβετε. Το να είστε δραστήριοι και να ολοκληρώνετε τις εργασίες είναι φυσικό για εσάς. Για την ακρίβεια αν πρέπει να κάτσετε για κάποιο διάστημα αισθάνεστε νευρικοί. Αν αισθάνεστε πως πνίγεστε κάντε κάτι δραστήριο.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα είναι εξαιρετική ημέρα να προχωρήσετε με ένα σχέδιο που είναι αρκετό καιρό στο μυαλό σας. Μην περιμένετε, ξεκινήστε. Η ενέργεια είναι ιδανική ώστε να κάνετε τα πρώτα βήματα άσχετα με το πόσο μικρά σας φαίνονται.

 

zodia-astra-tarot