Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Σάββατο 28/3

imerisies-provlepseis-zodia-tetarti-4-6

Κριός

Γενικά ζωδια: Το μυαλό σας είναι συγκεντρωμένο σήμερα. Μάλλον αισθάνεστε μεγάλη σωματική ενέργεια. Κάποια ξαφνικά οράματα μπορεί να σας προσφέρουν ικανοποιητική αναγνώριση καθώς και τον σεβασμό κάποιου προσώπου σημαντικού για εσάς. Η διαίσθησή σας είναι ισχυρή και σας βοηθά ειδικά σε θέματα δουλειάς ή υγείας. Εκμεταλλευτείτε το.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Μην φοβάστε να αφήσετε την ευαίσθητη πλευρά σας να φανεί ακόμα και στην δουλειά σας. Είναι καλό να δείχνετε στους άλλους πως είστε άνθρωπος και πως έχετε συναισθήματα. Δεν γίνεται να είστε μαχητές συνέχεια. Χαλαρώστε και ηρεμήστε.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Να περιμένετε να περάσετε μόνοι σας το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Κάποιες πληροφορίες που έχουν προέλθει από ένα video ή από ένα βιβλίο και σχετίζονται με την ιστορία, την φιλοσοφία ή την θρησκεία ίσως σας παροτρύνουν να ψάξετε περισσότερο το θέμα και έτσι κάνετε πλεονέκτημα το γεγονός ότι είστε μόνοι. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι, ή να συνεχίσετε τις σπουδές σας. Ίσως εμπνευστείτε να γράψετε ή να εκφράσετε με κάποιον άλλο τρόπο τα συναισθήματά σας. Κάντε το.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Η μνήμη σας είναι οξυμένη και θα μπορέσετε εύκολα να διατηρήσετε όποιες πληροφορίες μάθετε σήμερα. Αν χρειάζεται να διαβάσετε για κάποιο διαγώνισμα ή για κάποια παρουσίαση στην δουλειά σας τώρα είναι η σωστή στιγμή να το κάνετε. Καμία λεπτομέρεια δεν θα σας ξεφύγει.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Κάποια περίεργα όνειρα μπορεί να ερεθίσουν την φαντασία σας και να σας βάλουν σε περιπέτειες εξερεύνησης. Μπορεί να γίνετε για λίγο ντετέκτιβ. Αυτό που ψάχνετε είναι μέσα σας. Μην εκπλαγείτε αν τελικά μάθετε καινούργια πράγματα για εσάς που μέχρι πριν δεν γνωρίζατε.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Το μυαλό και τα συναισθήματά σας θα λειτουργούν παράλληλα. Ο κίνδυνος είναι πως κάτι συμβεί και σας ταράξει εκτός δουλειάς μπορεί εύκολα να αποσπαστεί η προσοχή σας και να χάσετε την λογική σας σκέψη.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Το διάβασμα μπορεί να πάρει τον μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας σήμερα. Βιβλία για την ψυχολογία ή παρόμοιες επιστήμες μπορεί να φαίνονται ενδιαφέρονται ειδικά καθώς η διαίσθησή σας είναι πιο έντονη από συνήθως. Ίσως δεν θέλετε να μιλήσετε για ότι ετοιμάζετε αλλά δεν πειράζει. Θα χρειαστεί να το κατανοήσετε πρώτα και μετά να το μοιραστείτε.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το μυαλό σας είναι προσγειωμένο και σας βοηθά να δείτε πραγματικά τα γεγονότα αντί να τα αντιλαμβάνεστε απλά. Να θυμάστε ότι συνήθως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην αντίληψη και την κατανόηση. Σήμερα όμως δεν θα υπάρχει οπότε εκμεταλλευτείτε το.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Το μυαλό σας θα είναι στα οικονομικά σας σήμερα και ίσως ψάχνετε καινούργιους τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Συνάδελφοι ή φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν στρέφοντάς σας προς την σωστή κατεύθυνση. Εμπιστευθείτε την διαίσθησή σας. Δείτε τι επιλογές έχετε, σκεφθείτε το μερικές ημέρες και εξετάστε τες ξανά.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Τα σκληρά λόγια κάποιου θα σας δείξουν τον λάθος δρόμο σήμερα. Μάλλον δεν είναι ο σκοπός αυτού του ατόμου να είναι σκληρός/η. Απλά λέει την αλήθεια. Μην αφήσετε την υπερευαισθησία σας πάνω στο θέμα να σας τυφλώσει και να μην μπορείτε να κατανοήσετε τα δεδομένα καθαρά.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Η αυξημένη επικοινωνία με έναν κοντινό φίλο ή με έναν εραστή, περισσότερο σε πνευματικό παρά λεκτικό επίπεδο, μπορεί να σας φέρει ακόμα πιο κοντά και να δυναμώσει την σχέση σας. Ο χρόνος που θα περάσετε μαζί θα σας συνδέσει ακόμα περισσότερο. Κάποιες ιδέες σας μπορεί να σας βοηθήσουν να εκφραστείτε καλύτερα. Σημειώστε ότι θέλετε που μπορεί να σας βοηθήσει αργότερα. Δουλέψτε με την καρδιά σας.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia:  Είστε σε πλεονεκτική θέση. Έχετε καλή αντίληψη της δουλειά σας και ταυτόχρονα είστε ευαίσθητοι απέναντι σας συναισθήματα των άλλων. Η επικοινωνία με τους γύρω πάει εξαιρετικά καλά εξαιτίας αυτών των παραγόντων.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Σήμερα μπορεί να αναζητήσετε την μοναξιά, ίσως για διαλογισμό ή για να αναλογιστείτε την κατάστασή σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να αποφασίσετε που να πάτε. Αυτό μπορεί να αφορά τον πνευματικό σας δρόμο ή την προσωπική σας έκφραση. Κάποια συναισθήματα από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν αλλά αυτή είναι μια θετική εξέλιξη. Μην το πολεμάτε.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia:  Κάποιοι δεν δέχονται αστεία, ειδικά σήμερα. Να κοιτάτε τους γύρω σας στα μάτια. Δεν θα κερδίσετε τον σεβασμό αυτών που προσπαθείτε να κοροϊδέψετε. Κρατήστε την επικοινωνία σας ξεκάθαρη και περιεκτική αυτές τις ημέρες.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μπορεί να περάσετε πολύ ώρα συζητώντας με φίλους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Οι σκέψεις σας μπορεί να οδηγήσουν σε ιδέες. Αυτή η διαδικασία μπορεί να σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Μπορεί να έχετε καλά νέα από ένα τηλεφώνημα ή email που αφορούν ένα στόχο που προσπαθείτε να επιτύχετε. Θα έχετε επικοινωνία με πολλούς ανθρώπους.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα εκνευριστείτε με κάποιον που έχει μια άκαμπτη άποψη για ένα συγκεκριμένο θέμα. Αυτό το άτομο εκνευρίζεται μαζί σας για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Η κατανόηση και η συμπόνια θα βοηθήσουν να απομακρυνθεί η ένταση περισσότερο απ’ ότι η επιθετικότητα.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Η γραφειοκρατία που ίσως αφορά τα οικονομικά, τα προσωπικά ή τους μισθούς των υπαλλήλων σας μπορεί να απαιτεί την προσοχή σας σήμερα. Αυτό δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό. Για την ακρίβεια ίσως είναι θετικό. Μπορεί να σημαίνει ότι προσεκτικός σχεδιασμός ή προϋπολογισμός χρειάζεται ώστε να εκμεταλλευτείτε πλήρως την κατάσταση.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η αισιοδοξία σας είναι χρήσιμη σε μερικές περιπτώσεις αλλά σήμερα θα σας κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Απαιτούνται γερά δεδομένα και αποδείξεις. Ουτοπικές ιδέες θα οδηγήσουν εσάς και τους γύρω σας σε λανθασμένη κατεύθυνση.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Σήμερα μπορεί να θέλετε να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας μόνοι σκεπτόμενοι διάφορες ιδέες. Πνευματικές φιλοσοφίες από αρχαίους πολιτισμούς ή ξένες χώρες μπορεί να είναι πιο δελεαστικές απ’ ότι συνήθως. Η έρευνα ή η μελέτη τους μπορεί να φτάσει σε εμμονή αλλά δεν πειράζει. Ότι μάθετε σήμερα μάλλον θα συνεισφέρει πολύ στην προσωπική σας ανάπτυξη και ίσως την έκφραση της προσωπικότητάς σας.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Οι ιδέες σας είναι καλές αλλά χρειάζονται μετατροπή. Φαίνεται πως λαμβάνετε υπόψη σας μόνο μια προοπτική. Τώρα ήρθε η ώρα να δείτε και την άλλη πλευρά του νομίσματος και να προσαρμόσετε την θέση σας αναλόγως. Είναι καλύτερο να αλλάξετε πορεία τώρα.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Σήμερα το μυαλό σας μπορεί να είναι στραμμένο σε βαθιά θέματα. Ίσως αποφασίσετε να εξερευνήσετε τις επιστήμες, την ψυχολογία ή κάποια παρόμοια. Ίσως ανακαλύψετε κάποια καινούργια δεδομένα που θα σας απασχολήσουν για ώρες. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι θα περάσετε ώρες μόνοι σας κάνοντας έρευνα. Ίσως αποφασίσετε να κρατήσετε σημειώσεις από αυτά που μάθατε σε συνδυασμό με τις ιδέες σας.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia:  Θα αισθάνεστε εκτός συγχρονισμού με τον κόσμο γύρω σας αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να αλλάξετε την οπτική σας ή τον τρόπο δράσης σας. Να είστε ανεκτικοί με την άποψη των άλλων αλλά δεν χρειάζεται να αλλάξετε την δική σας. Θα έρθει η σωστή ώρα για εσάς.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Μια ξαφνική έκρηξη της διαίσθησής σας μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε περισσότερο τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις επιθυμίες των άλλων. Η επικοινωνία σας θα είναι ανοιχτή και ξεκάθαρη. Θα έρθετε πιο κοντά με κάποια άτομα και κυρίως τον/την σύντροφό σας. Μην περιμένετε να είναι όλα θετικά όμως. Οι γύρω σας έχουν προβλήματα. Δείξτε τους ότι καταλαβαίνετε.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η καλή τύχη συνεχίζει να σας ακολουθεί. Οι επαφές που κάνετε τώρα θα σας φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Να θυμάστε να σημειώνετε τηλέφωνα όσων συναντάτε. Φροντίστε να μην τα χάσετε γιατί έτσι μπορεί να χάσετε μεγάλες επαγγελματικές ευκαιρίες στο μέλλον.

 

zodia-astra-tarot