Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Κυριακή 29/3

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

Κριός

Γενικά ζωδια: Φαίνεται πως  το μυαλό σας και η καρδιά σας λειτουργούν εναντίον σας. Έχετε την αίσθηση πως έχουν συμμαχήσει και το μυαλό σας είναι σε μια σύγχυση από την οποία δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Δείτε πέρα από τη σύγχυση. Συνδεθείτε με την ευαίσθητη πλευρά σας, χαλαρώστε και αφήστε κάποιον άλλο να σκεφθεί.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια:Η έκρηξη ενέργειας που περιμένατε επιτέλους ήρθε αλλά μάλλον θα την αντιληφθείτε αργά σήμερα. Χαλαρώστε το πρωί αλλά το απόγευμα δράστε. Θα αισθανθείτε ξαναγεννημένοι και θα μπορέσετε να αναλάβετε καινούργιες προκλήσεις με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Η διάθεσή σας αλλάζει συνεχώς και φαίνεται πως σήμερα είναι θετική γι’ αυτό χαρείτε την ευχάριστη, ευαίσθητη ημέρα. Θα δείτε ότι μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με ένα πιο πνευματικό τρόπο. Από την άλλη πλευρά θα αντιληφθείτε πως μπορείτε να βάλετε και συναίσθημα στην λογική σας. Πρέπει να καταλάβετε ότι μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Οι ιδέες θα σας έρχονται εύκολα στο μυαλό σας σήμερα. Το τηλέφωνο θα χτυπά ασταμάτητα και θα λάβετε πολλά e-mail. Δεν είναι ημέρα σήμερα να μην πάτε για δουλειά. Είστε πολύτιμοι. Οι υπόλοιποι θα προσπαθούν να σας βρουν.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Μπορεί να είναι δύσκολο να συνδεθείτε με τους άλλους σήμερα. Το μυαλό σας φαίνεται πως είναι αλλού. Θα πρέπει να εκτιμήσετε την κυκλική κίνηση στην ζωή σας. Αναζητήστε πράγματα που είναι λίγο περίεργα. Ακόμα και το πιο απλό, όπως ένα κέρμα, μπορεί να σας βοηθήσει να σκεφθείτε με διαφορετικό τρόπο την ζωή σας.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Προσέξτε τι λέτε όταν μιλάτε με άλλους. Οι υπόλοιποι μπορεί να έχουν μια πιο συντηρητική άποψη. Μην τους τρομάξετε με άγριες και τρελές ιδέες. Μην αποκαλύψετε πολλά αμέσως. Να είστε συνεχώς προσεκτικοί.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Τα πράγματα μπορεί να κλιμακώνονται δραματικά για εσάς. Μπορεί να φαίνεται ότι όλα είναι εναντίον σας. Σημειώστε ότι τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή να βρείτε ισορροπία και να αποκτήσετε άλλη οπτική για κάποια θέματα στην ζωή σας. Αν προσπαθείτε να βρείτε τι σας κρύβει η καρδιά και το μυαλό σας ψάξτε στην αντίθετη πλευρά.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην προσπαθείτε να κρύψετε την αλήθεια. Η τάση σας είναι να αλλάζετε λίγο τα δεδομένα ώστε να προστατέψετε τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους. Μην το κάνετε. Αν το κάνετε θα προκαλέσει περισσότερη ζημιά μακροπρόθεσμα. Η ειλικρίνεια είναι το βασικότερο.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Αφήστε την δημιουργική σας ενέργεια να ρέει. Να θυμάστε ότι ίσως δεν έχετε την πειθαρχεία να ολοκληρώσετε ότι ξεκινήσετε σήμερα αλλά σίγουρα δεν θα σας λείπει η δημιουργική ενέργεια. Ανακατέψτε το μυαλό και τα συναισθήματά σας και αφήστε τα να δημιουργήσουν. Φέρτε την ομορφιά στον κόσμο επιτρέποντας στον εαυτό σας να λάμψει.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις κουβέντες σας αλλιώς θα πιαστείτε στον δικό σας ιστό. Θα μπείτε σε πειρασμό να διαχειριστείτε μια συγκεκριμένη κατάσταση με κάποιον τρόπο. Αντισταθείτε στον πειρασμό αλλιώς θα φανείτε ανόητοι.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς. Φαίνεται πως επιτέλους έχετε σε έλεγχο τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Θα είστε πολύ ευαίσθητοι και οι άλλοι θα έλκονται από αυτό. Μπορείτε να δείτε τα συναισθήματά σας λογικά και δεν θα είστε στο έλεός τους.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Αναζητείστε την συμβουλή των ειδικών σχετικά με μια συσκευή για την οποία δεν γνωρίζετε τίποτα. Αναζητήσεις και έρευνα στο εγχειρίδιο οδηγιών ουσιαστικά θα είναι χαμένος χρόνος. Στραφείτε στους άλλους για την υποστήριξη που ψάχνετε. Η απάντηση είναι ευκολότερη απ’ όσο νομίζετε.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες σήμερα. Ότι και να κάνετε δεν θα επιτύχετε ακριβώς τον στόχο. Ίσως η αναποφασιστικότητά σας το κάνει δύσκολο και δεν είστε αποδοτικοί. Ο εύκολος χαρακτήρας σας αφήνει περιθώρια στους άλλους να σας μεταχειρίζονται και να σας εκμεταλλεύονται. Πάρτε τον έλεγχο της κατάστασης.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Θα σας πάρει λίγο χρόνο να προσαρμοστείτε. Το πρωινό θα είναι χαμένος χρόνος. Θα προτιμούσατε να είχατε μείνει στο κρεβάτι. Η ημέρα σας ουσιαστικά θα ξεκινήσει το απόγευμα. Χαλαρώστε μέχρι τότε.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Χαρείτε την καλλιτεχνική, ρομαντική πλευρά σήμερα. Το μυαλό και η καρδιά σας επιτέλους συμβαδίζουν και είναι ευκολότερο να πείτε το πως αισθάνεστε. Βγείτε έξω και συναντήστε ευχάριστους ανθρώπους απόψε.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος σας συμπεριφέρεται άσχημα σήμερα. Τα λόγια του/της είναι πιο σκληρά απ’ όσο χρειάζεται. Μάλλον προσπαθεί να σας χειραγωγήσει με κάποιον τρόπο. Μην γίνετε θύμα της κατάστασης. Να μείνετε προσγειωμένοι αλλά και σταθεροί στην άποψή σας.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Σήμερα ίσως είναι μια από εκείνες τις ημέρες που θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας χωρίς λόγο. Μην σας απασχολούν οι λεπτομέρειες. Ακολουθήστε την καρδιά σας σε ένα ταξίδι φαντασίας. Η απάντηση που ψάχνετε είναι κοντά. Μπορεί να σας φαίνεται κοντά και μακριά ταυτόχρονα. Αυτό είναι απόλυτα κατανοητό. Πάρτε τον έλεγχο της μοίρας σας και δουλέψτε προς τους στόχους σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Θα συναντηθείτε με έναν πολύ σημαντικό συνεργάτη. Αυτή είναι η υποστήριξη που περιμένατε. Είναι κάποιου είδους ευεργέτης. Μαζί θα μπορέσετε να καταφέρετε ότι δεν θα καταφέρνατε ποτέ μόνοι σας.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Είναι μια φανταστική ημέρα. Η ζωή σας φαίνεται να μπαίνει στην θέση της. Είστε σε μια περίοδο που ξεκινάτε καινούργιους κύκλους στην ερωτική και στην πνευματική σας ζωή. Πρέπει να σκεφθείτε πως θέλετε να σας θυμούνται στο μέλλον. Η καρδιά και το μυαλό σας δουλεύουν αρμονικά γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το και κάντε σχέδια.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Μην λειτουργείτε όπως νομίζετε ότι πρέπει μόνο για να ευχαριστήσετε τους άλλους. Να είστε ο εαυτός σας. Η συντηρητική και πρακτική προσέγγισή σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Οι άνθρωποι σας ανοίγονται με διάφορους τρόπους.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Είναι μια από αυτές τις ημέρες που δεν ξέρετε τι να παραγγείλετε. Έχετε σύγχυση σήμερα. Προσπαθείτε να βρείτε τι θα κάνετε ενώ έχει ήδη φτάσει η σειρά σας. Τα συναισθήματά σας είναι μπλεγμένα με το μυαλό σας και δεν μπορείτε να σκεφθείτε καθαρά. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δείτε μια ταινία.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia:  Η απάντηση είναι μπροστά σας. Μάλλον δεν περιμένατε η λύση να είναι τόσο απλή και έτσι το απορρίψατε αμέσως. Δεν χρειάζεται πολυπλοκότητα ώστε να ανακαλύψετε την απλή αλήθεια.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Επισκεφθείτε ένα μουσείο. Το μυαλό και η καρδιά σας λειτουργούν αντίθετα και ίσως βρεθείτε σε σύγχυση. Φροντίστε να πάρετε μαζί σας έναν καλό φίλο ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δειπνήστε και απολαύστε ένα γλυκό. Γευθείτε τις απλές απολαύσεις που σας προσφέρει η ζωή.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα πρέπει να ξεκαθαρίσετε το μυαλό σας και να μείνετε προσγειωμένοι. Είναι ευχάριστο να αποδράτε από την πραγματικότητα για λίγο αλλά τώρα θα αρχίσετε να πληρώνετε το τίμημα. Ασχοληθείτε με την δουλειά σας και αφήστε τον κόσμο της φαντασίας.

 

zodia-astra-tarot