Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Δευτέρα 30/3

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Κριός

Γενικά ζωδια: Κάποιες πρόσφατες διαμάχες μπορεί να σας προκαλέσουν θυμό. Είναι μια μεγάλη δύναμη και μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να εμπλακείτε σε καβγά. Μην το κάνετε. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενάργεια που έχει συσσωρευτεί για να εντείνετε τον ρομαντισμό σας. Χαλαρώστε και μοιραστείτε νύχτες πάθους με ένα πρόσωπο που αγαπάτε.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Θα είναι δύσκολο να πείτε όχι σε κάποιον ή σε κάτι. Υπάρχει μια έντονη ενέργεια στην ημέρα που σας κρατά δυνατούς, θετικούς και ασταμάτητους. Είναι καλή στιγμή να ασχοληθείτε με καινούργια σχέδια και να δείξετε τις εξαιρετικές ηγετικές σας ικανότητες.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Ίσως να μην έχετε και την καλύτερη τύχη σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και μπορεί να αισθάνεστε ότι πρέπει να αναλάβετε δράση. Να είστε προσεκτικοί και μην δράσετε μόνο και μόνο για δημιουργήσετε κίνηση. Ίσως η καλύτερη τακτική είναι να χαλαρώσετε και να περιμένετε την τέλεια αγάπη να έρθει. Οι μπαταρίες σας θα είναι φορτισμένες όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Καμία από τις επιλογές που έχετε σήμερα δεν φαίνεται ιδιαιτέρως καλή. Οι υπόλοιποι μπορεί να είναι ενθουσιασμένοι για τις καινούργιες και καινοτόμες ιδέες αλλά εσείς δεν είστε εντυπωσιασμένοι. Δεν πειράζει. Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε πάντα με τους άλλους.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Η αγάπη και ο ρομαντισμός είναι γύρω σας οπότε μπορείτε να αφεθείτε. Αντί να είστε παθητικοί, ευγενικοί και ήρεμοι μπορεί να έχετε την ανάγκη να γίνετε παθιασμένοι, έντονοι και επιθετικοί. Μπορείτε να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Περάστε καλά καθώς εντάσσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει σε έναν φανταστικό κόσμο αγάπης και επιθυμίας.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Η θέλησή σας είναι ισχυρότερη από ποτέ. Τις περισσότερες φορές είστε ικανοποιημένοι ακολουθώντας το ρεύμα και ότι πουν ή κάνουν οι άλλοι. Αλλά όχι σήμερα. Τώρα ήρθε η ώρα να αντισταθείτε.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Αν δεν πήρατε την αγάπη που επιθυμούσατε τελευταία είναι γιατί δεν την ζητήσατε. Αν είστε με κάποιο άτομο και δεν αισθάνεστε ολοκληρωμένοι ίσως να πρέπει να κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση και να μιλήσετε για τις ανάγκες σας ώστε να είστε ευτυχισμένοι. Αν είστε μόνοι θα χρειαστεί να γίνετε πιο επιθετικοί ώστε να βρείτε αυτό που σας αξίζει.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η χαρά στο εργασιακό σας περιβάλλον είναι προαπαιτούμενο στο μυαλό σας. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να είστε σε ένα περιβάλλον όπου αισθάνεστε ευτυχισμένοι. Αλλάξτε δουλειά αν είναι απαραίτητο.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Μπορείτε να κάνετε ότι χρειάζεται ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας ειδικά στην κρεβατοκάμαρα. Για να μπορέσετε να διατηρήσετε την ειρήνη και να διατηρήσετε ένα επίπεδο χαράς αγνοήσατε τις ανάγκες σας για χάρη της απόλαυσης κάποιου άλλου. Οι συμβιβασμοί αυτοί δεν είναι καλοί και ίσως να μην αντιληφθείτε τι πραγματικά θέλετε. Τώρα είναι η ώρα να είστε πιο επιθετικοί στο κυνήγι της αγάπης.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια:  Είστε σε ένα θετικό μονοπάτι. Αν το δούμε μακροπρόθεσμά είστε σε ευνοϊκή θέση. Αγκαλιάστε την ενέργεια και μην αφήνετε μικρές ενοχλήσεις και μάχες να σας πάρουν την επιτυχία.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Τίποτα δεν υπάρχει που να μην μπορείτε να διαχειριστείτε αλλά γιατί επιμένετε να εμπλέκεστε σε καταστάσεις; Ίσως προσπαθείτε να αποδείξετε σε κάποιον ότι μπορείτε να τα καταφέρετε όλα. Κάντε πράγματα για εσάς καθώς δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν ειδικά σε προσωπικά θέματα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Να έχετε αυτοπεποίθηση σε αυτά που λέτε και σε αυτά που κάνετε. Όσο περισσότερη αυτοπεποίθηση έχετε τόσο θα σας πιστεύουν οι γύρω σας. Είστε στον σωστό δρόμο αλλά δεν υπάρχει χρόνος να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: Η σωματική σας ενέργεια είναι πολύ καλή. Η επιθυμία σας για αγάπη και πάθος είναι έντονη. Συνδυάστε αυτά τα δύο για μια νύχτα πάθους και έρωτα. Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στην δύναμή σας. Το κλειδί είναι να είστε σίγουροι πως δεν θα χαραμίσετε την ενέργειά σας σε κάποιον που δεν την αξίζει. Επιλέξτε κάποιο άτομο που εκτιμά το πόσο υπέροχοι είστε.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Δείξτε στους άλλους ότι δεν μπορούν να σας κάνουν ότι θέλουν. Σταθείτε στο ύψος σας και δείξτε την δύναμη και την θέλησή σας. Θα έχετε υπέροχες ιδέες και αφήστε τες να ακουστούν αντί να τις ψιθυρίζετε και να μην τις ακούει κανείς.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Τα προσωπικά σας θέματα μπορεί να μην είναι πολύ καλά. Ίσως κάποιος να είναι πολύ επιθετικός. Ίσως να είσαστε πολύ πιεστικοί για αυτό που θέλετε. Η ένταση συσσωρεύεται και δημιουργεί δυσαρμονία. Ίσως πρέπει να ξαναδείτε τα δεδομένα αυτής της σχέσης. Κάποιες δύσκολες στιγμές δείχνουν πως ο μήνας του μέλιτος πέρασε. Αν είστε ελεύθεροι, είναι το καλύτερο για τώρα.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε μια κατάσταση όπου όταν εμπλέκονται πολλοί τελικά δεν γίνεται τίποτα. Όλοι θέλουν να έχουν τον έλεγχο και όλοι θέλουν να πουν την γνώμη τους. Αυτό οδηγεί στην καταστροφή. Να είστε υπομονετικοί και προσπαθήστε να συμβιβαστείτε.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Έχετε ένα πολύ έντονο πάθος τώρα σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις και σίγουρα είστε περιζήτητοι. Ακολουθήστε κάποιο άτομο που μοιράζεται μαζί σας την ανάγκη για περιπέτεια, αυθορμητισμό και για το παράξενο. Χρειάζεστε κάποιο άτομο που να μπορεί να συμβαδίσει με την έντονη δύναμή σας. Αν ο/η σύντροφός σας δεν είναι τέτοιο άτομο πρέπει να κοιτάξετε αλλού.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Προσπαθήστε να ανεβάσετε τους άλλους αντί να τους κοιτάτε από ψηλά. Μην είστε επικριτικοί. Αν κάποιος δεν είναι σίγουρος για το πως πρέπει να συνεχίσει τότε συμβουλέψτε τον/την. Αυτές οι καλές πράξεις θα ανταμειφθούν αργότερα.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Αν τα πράγματα σε μια σχέση δεν είναι καλά, μην κατηγορήσετε τον εαυτό σας. Μια σχέση σημαίνει ότι και τα δύο άτομο προσπαθούν εξίσου. Αν δεν συμβαίνει αυτό τότε πρέπει να το συζητήσετε. Αν και μπορεί να υπάρχει πάθος αυτό που σας κρατά μαζί είναι η ειλικρίνεια, η ευαισθησία και η κατανόηση.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Δείτε τις θετικές πλευρές. Δείτε γιατί μια ιδέα θα επιτύχει και όχι γιατί θα αποτύχει. Ο νικητής σήμερα θα είναι αυτός που θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί καλύτερα μια δύσκολη και δυσλειτουργική κατάσταση όχι αυτός που θα δει μόνο την αρνητική πλευρά.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη σήμερα. Ίσως είναι το μόνο στο μυαλό σας σήμερα. Κάθε άτομο που συναντάτε μπορεί να σας δημιουργεί συναισθήματα, παρά το γεγονός ότι είστε σε σχέση. Αν είστε ελεύθεροι τώρα είναι η σωστή στιγμή να δράσετε. Η επιθυμία σας για αγάπη είναι δυνατή οπότε πρέπει να κάνετε κάτι.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Θα έχετε δυσκολία με τα άτομα που έχουν εξουσία. Μπορεί να έχουν μια δύσκολη και υποτιμητική συμπεριφορά. Μην το ανεχθείτε. Να είστε ευγενικοί και σωστοί επαγγελματίες αλλά δείξτε πως πρέπει να σας σέβονται.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Βάλτε περισσότερο πάθος και ένταση στην προσωπική σας ζωή. Γίνετε πιο περιπετειώδεις. Όσο πιο τολμηροί είστε τόσο μεγαλύτερη ανταπόκριση θα έχετε. Αν και σας αρέσει να οργανώνετε και να σχεδιάζετε ίσως χρειάζεται το αντίθετο η προσωπική σας ζωή. Να έχετε αυτοπεποίθηση και να είστε αυθόρμητοι στα θέματα που αφορούν την αγάπη.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα: Η διαμάχη που υπάρχει στο εργασιακό σας περιβάλλον δεν έχει να κάνει με εσάς γι’ αυτό μην εμπλακείτε. Αυτή η μάχη δεν είναι δική σας. Μην ανακατευτείτε και προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί.

 

zodia-astra-tarot