Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Σάββατο 30/5

imerisies-provlepseis-tetarti-16-4-14

Κριός

Γενικά ζωδια: Είναι υπέροχη ημέρα για να υποστηρίξετε το προσωπικό σας. Είστε στην κορυφή και πρέπει να το απολαύσετε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους γύρω σας. Είστε στο προσκήνιο της δράσης και δεν χάνετε τίποτα. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας στεναχωρήσει ή να χαλάσει την καλή σας διάθεση.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η πίεση συσσωρεύεται και πλέον δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας. Φαίνεται πως πλησιάζει η ημέρα όπου μια μεγάλη διαμάχη θα αλλάξει την δυναμική στο γραφείο σας. Να είστε σίγουροι πως αυτή η αλλαγή θα είναι για καλό. Να είστε προετοιμασμένοι για ότι έρθει.

 

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ένταση ίσως γιατί κάποιο κοντινό σας άτομο αδιαφορεί για το πώς αισθάνεστε. Αισθάνεστε πως αυτό το άτομο ασχολείται περισσότερο με τις δικές του/της ανησυχίες παρά για τις δικές σας. Εσείς με την ευαίσθητη φύση σας τους φροντίζετε όλους. Τους υποστηρίζετε και τους σκέπτεστε. Μάλλον ήρθε η ώρα να σκεφθείτε ξανά τις προτεραιότητές σας. Πρώτα να νοιάζεστε για τον εαυτό σας και μετά για τους άλλους.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να αναλύσετε την επιφάνεια πολλών θεμάτων δεν θα είναι αρκετό. Οι γύρω σας χρειάζονται αναλυτική αναφορά. Χρειάζονται μια καλή διερεύνηση της κατάστασης. Κάθε αναφορά που δίνετε, είτε προφορική, είτε γραπτή πρέπει να παρουσιάζεται στο έπακρο.

 

Δίδυμοι

Γενικά zwdia:  Φροντίστε την εμφάνισή σας και κάντε εντύπωση σήμερα. Δείξτε το παράστημά σας. Η δουλειά σας σήμερα είναι να εμψυχώσετε τους γύρω σας με την εμφάνισή σας. Η ευτυχία είναι δίπλα σας και πρέπει να διασκεδάσετε και να την απολαύσετε.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η δουλειά που κάνετε θα αποδώσει πολύ. Θα βρείτε το κομμάτι που σας έλειπε και συνεχώς ψάχνατε. Τώρα μπαίνουν όλα στην θέση τους ακριβώς όπως πρέπει. Είστε στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να πρέπει να κάνετε μια συγκέντρωση στο σπίτι σας. Στην αρχή αυτό μπορεί να σας προκαλέσει πανικό γιατί ίσως σκέπτεστε ότι το σπίτι σας δεν είναι πολύ καθαρό. Μην ανησυχείτε. Μάλλον είναι άψογο. Μόνο εσείς θα προσέξετε την σκόνη οπότε μην σας νοιάζει ιδιαιτέρως.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αντίθεση που συναντάτε είναι πιο έντονη απ΄ όσο νομίζετε. Οι συνηθισμένες τακτικές σας για να κερδίσετε κάποιον ή να πείσετε ότι έχετε δίκιο δεν θα λειτουργήσουν τόσο καλά όπως συνήθως. Οι άλλοι υπερασπίζονται την άποψή τους και δεν πρόκειται να υποχωρήσουν εύκολα.

 

Λέων

Γενικά ζωδια:  Έχετε αυτοπεποίθηση. Οι γύρω σας προσέχουν την καλή και ήρεμη φύση σας. Θα έχετε στραμμένη την προσοχή επάνω σας και παντελώς άγνωστοι μπορεί να έρθουν και να σας πουν πόσο ελκυστικοί είστε. Να έχετε αυτοπεποίθηση αλλά να είστε ταπεινοί και θα εμπνεύσετε τους άλλους με την ήρεμη παρουσία σας. Εκμεταλλευθείτε αυτή την υπέροχη ημέρα με το να απολαμβάνετε το πόσο υπέροχοι είστε.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Ένα σημαντικό άτομο στην δουλειά σας θα σας βοηθήσει με τέτοιο τρόπο που ποτέ δεν περιμένατε. Η αφοσίωση αυτού του προσώπου είναι περισσότερα απ’ όσο νομίζατε. Να ξέρετε ότι μπορείτε να εμπιστευθείτε σημαντικούς ανθρώπους να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε ότι μπορεί να υπάρχει.

 

Παρθένος

Γενικά zwdia:  Μπορεί να συναντάτε εμπόδια που σχετίζονται με τους στόχους σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν λαμβάνετε την υποστήριξη και την συνεργασία που σας αξίζει. Ίσως αισθανθείτε πως οι γύρω σας είναι συναισθηματικά απόμακροι και βλέπουν πολύ στενά κάποια θέματα. Κάποιοι που περιμένατε να είναι στο πλευρό σας μπορεί να στραφούν εναντίον σας και να σας κάνουν να αισθανθείτε προδομένοι. Μην το παίρνετε προσωπικά.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να φέρετε την ισορροπία σε κάθε κατάσταση μπορεί να είναι ευκολότερο να το πείτε παρά να το κάνετε. Ίσως ανακαλύψετε ότι ο καλύτερος τρόπος να δημιουργήσετε αρμονία στην δουλειά σας είναι να φτάσετε στα άκρα. Μόνο με το να κατανοήσετε και τις 2 πλευρές θα επιφέρετε την ισορροπία.

 

Ζυγός

Γενικά zwdia:  Είναι υπέροχη ημέρα για εσάς. Κάποιες απρόσμενες συναντήσεις είναι πιθανές χάρη στην ανάλαφρη αύρα σας. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να τα φέρετε όλα εκεί που θέλετε. Η χαρούμενη προσωπικότητά σας ελκύει την χαρά και την καλή τύχη που σας αξίζει. Οι γύρω σας είναι πολύ τυχερή που έχουν την παρουσία σας κοντά τους μια μέρα σας αυτή.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα μάτια θα υπνωτίζουν περισσότερο από συνήθως. Όσοι έρχονται σε επαφή με το βλέμμα σας θα υποκύπτουν σε βαθμό που θα μπορείτε να ελέγχετε το μυαλό τους. Οι δυνάμεις σας πάνω στους άλλους είναι μεγαλύτερες απ’ όσο νομίζετε. Χρησιμοποιήστε τες σωστά.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia:  Μπορεί να αναρωτιέστε γιατί όλη η προσοχή δεν είναι συγκεντρωμένη επάνω σας. Μπορεί να αισθάνεστε προδομένοι και εκνευρισμένοι. Όσο περισσότερο ενοχλείστε τόσο περισσότερο θα απομακρύνετε τους άλλους αντί να τους τραβάτε κοντά σας. Αντί να εκνευρίζεστε που δεν τραβάτε την προσοχή καλύτερα να φτιάξετε την διάθεσή σας. Θα δείτε ότι όλη η ημέρα σας αλλάζει προς το καλύτερο.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Προσπαθήστε να μην επιτρέπετε στους άλλους να σας κάνουν ότι θέλουν γιατί εξαιτίας της ενέργειας της ημέρας πραγματικά θα σας κάνουν ότι θέλουν. Αν τους δώσετε το περιθώριο θα σας εκμεταλλευθούν. Να είστε προετοιμασμένοι να μείνετε σταθεροί όταν έρθει η ώρα.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια:  Είναι μια σημαντική στιγμή για εσάς. Μπορεί να αισθάνεστε πως πολλά σημαντικά θέματα απαιτούν την προσοχή σας. Μπορεί να ξεσπάσετε σε άτομα που δεν το αξίζουν. Οι πράξεις σας μπορεί να κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την διαχείριση κάποιων θεμάτων. Σήμερα το κλειδί είναι να φέρετε την ισορροπία στην ζωή σας. Με το να ελέγχετε και να σταθεροποιείτε τα συναισθήματά σας μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα δύσκολα θέματα που προκύπτουν.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Είστε σε θέση να δείτε πέρα από την επιφάνεια σε πολλές καταστάσεις ώστε να δείτε ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα. Η ικανότητά σας αυτή θα είναι πολύ έντονη και πολύ χρήσιμη μια τέτοια περίοδο. Μην φοβάστε να εξετάσετε την κατάσταση περισσότερο απ’ ότι συνήθως.

 

Αιγόκερως

Γενικά zwdia:  Μπείτε στο επίκεντρο όπου ανήκετε αντί να αφήνετε κάποιον άλλον να λαμβάνει την επιβράβευση για κάτι που κάνατε εσείς. Μην είστε ντροπαλοί. Μπορεί συνήθως να απομακρύνεστε από άτομα από συμπεριφέρονται έτσι γιατί σας φαίνονται εγωκεντρικά και ρηχά. Είστε πιο ευαίσθητοι. Να είστε υπερήφανοι για το ποιοι είστε.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην εμπλακείτε σε έναν διαγωνισμό για το ποιος ξέρει περισσότερα σήμερα. Αυτό που μπορεί να ξεκινήσει ως φιλική πλάκα μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι άσχημο πολύ γρήγορα. Μην το ξεκινήσετε καθόλου. Δεν υπάρχει λόγος να εκνευριστείτε για το τίποτα.

 

Υδροχόος

Γενικά zwdia:  Μπορεί να είναι μια πολύ παραγωγική ημέρα για εσάς αν μάθετε να συμβιβάζεστε. Αν επιμείνετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο θα εμπλακείτε σε δύσκολες συναισθηματικές διαμάχες. Να θυμάστε ότι όλα μπορούν να αποφευχθούν αν ενώσετε τα χέρια με τους συνεργάτες σας και δουλέψτε μαζί προς έναν κοινό στόχο. Υπάρχει πολύ ενέργεια και δεν πρέπει να την ξοδεύετε σε ασήμαντα πράγματα.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείτε με σχέδια τα οποία δεν έχουν ολοκληρωθεί. Θα πρέπει να κρατήσετε μια θετική προσέγγιση και υπάρχει έντονη ενέργεια που σας κατευθύνει να τα ολοκληρώσετε. Το πιθανότερο είναι να τα καταφέρετε.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia:  Μάλλον θα αναζητάτε την προσοχή σήμερα. Θα βλέπετε τους άλλους που είναι στο επίκεντρο και θα προσαρμόζετε την συμπεριφορά και την εμφάνισή σας ώστε να τους μοιάζετε περισσότερο. Προσέξτε να μην αποκτήσετε εμμονή με την προσοχή. Το κλειδί είναι να είστε ο εαυτός σας και να είστε χαρούμενοι ανεξάρτητα με το ποιος παρακολουθεί.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το χαλαρό συναίσθημα των τελευταίων ημερών γίνεται ξινό και ξαφνικά αισθάνεστε σας να είστε στα πρόθυρα μιας έκρηξης ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Να είστε προσεκτικοί καθώς οι γύρω σας παίρνουν πιο βαριά τις καταστάσεις απ’ ότι συνήθως.

 

zodia-zvdia-75