ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο 07-09/08 Β

astrologia-30-7-2-8

ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο 07-09/08 Β

διαβαστε εδω το ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο  μερος Α

ΖΥΓΟΣ
Εάν νιώσετε ότι ο σύντροφος σας δεν υπήρξε και τόσο δίπλα σας όσο θα θέλατε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύρικου αυτού , προσπαθήστε να μην μεγαλοποιήσετε και άλλο το γεγονός. Επειδή τα περισσότερα ζώδια αυτό το ΣΚ βρίσκονται κάτω από αρνητική επιρροή στα ερωτικά τους, ας είστε λίγο συγκαταβατικοι έστω μόνο για το ΣΚ αυτό και δείξτε λίγη κατανόηση καθώς άθελα τους παθαίνουν διάφορα εσώτερα ψυχολογικά που έχουν αντίκτυπο πάνω στα δικά τους ερωτικά. Αφήστε το σύντροφο σας ελεύθερο να κάνει τα δικά του αυτό το Σκ, και εσείς επίσης επικεντρωθείτε αντιστοίχως στον δικό σας εαυτό. Διαβάστε το αγαπημένο σας βιβλίο, η χωθείτε στην κουζίνα και αρχίστε να μαγειρεύετε κάτι που έχετε αμελήσει εδώ και καιρό και έχετε μάλιστα επιθυμήσει τόσο εσείς όσο και ο σύντροφος ως γεγονός. Μην ανησυχείτε ότι και να είναι στο τέλος του Σκ θα δείτε ότι τελικά τα πάντα επανήλθαν στα φυσιολογικά τους όρια και δεσμά.

zodia-taro-45

Για όσους είναι δίχως σχέση το Σαββατοκύριακο σας βρίσκει δύσπιστους προς κάθε μορφή εξουσίας που θα εμφανισθεί στο δρόμο σας (αστυνομία , στρατός κλπ). Δεν είναι δα μυστικό ότι συνήθως δεν τα πάτε και τόσο καλά με τους εκπροσώπους του νόμου και τους ένστολους γενικότερα και πως δύνασθε ακόμα και να βγείτε εκτός ορίων. Για να αποφύγετε όμως την όποια ένταση ή τραγωδία σας προτείνω να συγκεντρωθείτε σε άλλα στοιχεία που μπορεί να έχει το άτομο που στέκεται απέναντι σας και να αφήσετε την οργή να εξαφανισθεί δίχως την δημιουργία προβλημάτων. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτό το διήμερο είναι να ψάξετε για τους παλιούς σας φίλους , να κανονίσετε μια έξοδο μαζί τους και να περάσετε όση περισσότερο το δυνατόν ώρα γίνεται μαζί τους. Πιστέψτε με μόνο καλό θα λάβετε από αυτό.

διαβαστε εδω το ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο  μερος Α

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το Σαββατοκύριακο αγαπημένοι μου Σκορπιοί πρέπει να αντιμετωπίσετε ότι φοβίες και ανησυχίες έχετε και να πάρετε τον πλήρη έλεγχο στα χέρια σας. Στα χαρτιά φανερώνεται ένα ιδιαίτερα ερωτικό διήμερο το οποίο θα περάσετε με τον σύντροφο σας, όμως δίχως να ξεκουραστείτε τότε όλο αυτό θα σας γυρίσει μπούμερανκ και επειδή θα υπερνικήσει η κούραση του σώματος , ο σύντροφος σας θα απογοητευτεί κατά μία έννοια από εσάς.

Για εσάς που είστε ακόμα ελεύθεροι, αυτό το Σαββατοκύριακο αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να δείξετε το αληθινό σας εγώ στο άτομο που σας ενδιαφέρει τόσο τρελά. Με αρχή το γεγονός αυτό, αρχίστε να καθαρίζετε τον εαυτό σας και κρατήστε μόνο τα χαρακτηριστικά εκείνα που επιλέξατε ότι τελικά είστε εσείς απόλυτα. Πράττοντας αυτό , θα μαγνητίσετε άτομα του ιδίου επιπέδου αυτό το διήμερο με αποτέλεσμα την έναρξη μίας νέας ερωτικής σχέσης με κάποιο άτομο που επιτέλους είναι για τα μέτρα σας και όχι κατώτερο σας.

zodia-zvdia-75

 

 

διαβαστε εδω το ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο  μερος Α

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πλανητική ευθυγράμμιση του Σαββατοκύριακου που αρχίζει στο πλανητικό σας γράφημα ευνοεί ιδιαίτερα τον τομέα της επικοινωνίας. Εάν λοιπόν στον τομέα των σχέσεων κρατήσετε ως τώρα το στόμα σας κλειστό ως προς τον σύντροφο σας τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσετε ανοιχτά και να πείτε όλα αυτά που σκέφτεστε , νιώθετε και σας πληγώνουν. Να θυμάστε ότι επειδή η δύναμη της ευπάθειας στον ουρανό είναι ιδιαιτέρως ανεπτυγμένη δεν θα πρέπει να φοβάστε για αρνητικές αντιδράσεις εκτός βεβαίως και ο χαρακτήρας του συντρόφου σας είναι βίαιος κάτι που μόνο εσείς δύνασθε να γνωρίζετε στην τελική. Εάν ο σύντροφος είναι φυσιολογικών ορίων να αναμένετε κατανόηση και πλήρη κατανόηση από πλευράς του
Για αυτούς που είναι μόνοι τους αυτή είναι μία περίοδος χαράς. Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί και να είναι η χρονική στιγμή που η αγάπη της ζωής σας θα εμφανισθεί μπροστά σας ή θα ανταποκριθεί επιτέλους στα χρόνια συναισθήματα σας. Μιας και για να σας βρει η αγάπη σας λοιπόν θα πρέπει να είστε στην κοινωνία και όχι εκτός αυτής, αυτό το διήμερο φροντίστε να βρίσκεστε σε συνεχή επαφή με τον έξω κόσμο. Αντε Τοξότες βγείτε δυναμικά στον κόσμο και αρπάξτε επιτέλους την αγάπη και ρουφήξτε όλη την ενέργεια που έρχεται να σας προσφέρει επιτέλους πια. Κάποιος από τον κοινωνικό σας κύκλο προσπαθεί να σας κάνει να τον προσέξετε – καλό θα ήταν να δώσετε προσοχή ακόμα και να σημειώνετε τα ονόματα όσους σας ζητάνε το διήμερο αυτό

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο ίσως βρεθείτε σε μία δυσάρεστη συνάντηση με κάποιον κοντινό φίλο σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και δείτε το ζήτημα όλο ως κάτι το περαστικό. Ο σύντροφος σας , που θα σας υποστηρίξει πλήρως θα ελαφρύνει κάπως το γεγονός και οι γκάφες του φίλου σας θα γίνουν πιο υποφερτές. Γενικότερα εσείς και ο σύντροφος σας θα συνδεθείτε σε ακόμα βαθύτερο επίπεδο το διήμερο αυτό έτσι αντί να αναλώνεστε σε καυγάδες και να χαλάτε τη ζαχαρένια σας , διοχετεύστε όλη σας την ενέργεια στην σταθεροποίηση και ενδυνάμωσης του δεσμού που έχετε αναπτύξει με τον σύντροφο σας.

Για όσους είναι ελεύθεροι η ευθυγράμμιση που εμφανίζεται στο ουράνιο γράφημα τους δείχνει ότι αυτό το σαββατοκύριακό είναι μια καλή περίοδος για να γνωρίσετε νέα άτομα και να προβείτε σε νέες ερωτικές γνωριμίες ακόμα και κατακτήσεις. Μήπως το τελευταίο διάστημα είχατε τη διαίσθηση ότι κάποια άτομα από το περιβάλλον σας , σας αποστράγγιζαν ενεργειακά; ε τώρα είναι η στιγμή να ελευθερωθείτε από αυτά και να χρησιμοποιήσετε τις νέες γνωριμίες σας ώστε να να τραβήξετε ένα νέο μονοπάτι στη ζωή σας όσο αφορά τα αισθηματικά σας.

zwdia-taro-astra
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εάν κρατήσατε κάτι κρυφό από τον σύντροφο σας αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχει η πιθανότητα να βγει στην επιφάνεια. Ίσως υπάρξει μία οξυθυμία από μεριάς σας , ώστε να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με τον σύντροφο σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην αρχίσετε καθόλου το παιχνίδι του ποιος ευθύνεται περισσότερο αλλά να λάβετε την ευθύνη των πράξεων σας και θα δείτε που η αντίδραση του συντρόφου σας τελικά θα σας αφήσει άφωνους. Εάν καταφέρετε να κάνετε τελικά μια ομάδα με τον σύντροφο σας και είστε εσείς εναντίον όλο να δείτε που τελικά κανείς και τίποτα δεν θα μπορέσει να σας ενοχλήσει η πειράξει ποτέ ξανά.

Για τους εργένηδες Υδροχόοους αυτό το διήμερο ίσως αποβεί κάπως μυστικιστικό καθώς προβλέπεται να τους ανοίξει έναν νέο ορίζοντα ενεργειών και γνώσεων που ως τώρα δεν ήξεραν καν ότι υπήρχε στον κόσμο αυτό. Νέα πρόσωπα, νέοι άνθρωποι , νέες εμπειρίες. Για αυτό πείτε ναι στην όποια πρόσκληση σας γίνει το ΣΚ αυτό και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο στο άγνωστο αυτό κόσμο. Μη κρατήσετε ούτε μία φρουρά προστασίας , και έτσι γυμνοί από κάθε ανασφάλεια ή προστασία αφεθείτε στις δυνάμεις και στα άτομα γύρω σας. Άλλωστε το ώριμο του είναι σας θα φανεί όταν θα μπορέσετε να δώσετε το σωστό κλειδί στο νέο άτομο που πρέπει να τελικά να αφήσετε, στο νέο άτομο που πρέπει να αρπάξετε μιας και δεν θα το βρείτε ποτέ ξανά, και σε εκείνο στο οποίο θα πρέπει να δώσετε ένα μέρος του εαυτό σας και να χρίσετε ως φίλο σας τώρα πια.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια
ΙΧΘΕΙΣ
Η πλανητική ευθυγράμμισή στο γράφημα σας επικεντρώνεται στην εκπλήρωση και την ικανοποίηση όπως αυτές οι δυο έννοιες αποκτούν την ιδιαίτερη σημασία τους στον τομέα της διαπροσωπικής σας σχέσης και των ορίων αυτής μοναχά.Το Σαββατοκύριακο αυτό θα βρει εσάς και τον σύντροφο σας να επανασυνδέεστε και να παθιάζεστε και πάλι ο ένας με τον άλλον πέρα από τα κάθε όρια, ακριβώς έτσι όπως ξεκινήσατε τη σχέση σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σιγουρευτείτε να κανονίσετε να περάσετε τη νύχτα του Σαββάτου μαζί, και μόνο αποκλειστικά οι δυο , ζώντας όλο το πάθος σας και βιώνοντας από την αρχή όλα αυτά τα συναισθήματα που σας έκαναν να αγαπήσετε ο ένας τον άλλον τόσο γρήγορα μα και βαθιά.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου , θα βρεθείτε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή. Μπορεί να είναι κάτι υπερβολικά σπάνιο το να υπάρχει κάποιος που να πατήσει τα κουμπιά σας όμως αυτό το ΣΚ το έχει η μοίρα σας αυτό ή αυτή η κάποια να βρεθεί τελικά ακριβώς εκεί. Η αγάπη λοιπόν βρίσκεται εκεί έξω και αναμένει να έρθετε και να την παραλάβετε οριστικά.

διαβαστε εδω το ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο  μερος Α

zwdia-zvdia-taro-00