Zwdia: αστρολογια εβδομάδας 8-14/12

Zwdia: αστρολογια εβδομάδας 8-14/12

 

Zwdia: η πίστη γίνεται πιο προσωπική αυτή την εβδομάδα, ενώ ο ερωτας γίνεται πιο προσεκτικός –και ύστερα αισιόδοξος.

 

Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τις ανατροπές πίσω από τα συμπαντικά γεγονότα αυτής της εβδομάδας.

 

zwdia 8/12: συνοδος ηλιου-ερμή, ανάδρομος διας

Την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, ο ηλιος στο ειλικρινές ζωδιο του τοξοτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον ερμή, ενώ ο διας, ο πλανήτης της πίστης, γυρίζει ανάδρομος. Με τον δια στο ζωδιο του λεοντα και ανάδρομο, ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια βουτιά προς τα μέσα και να σκεφτείτε πραγματικά τα προσωπικά σας πιστεύω.

zodia-taro-45

 

Zwdia 10/12: αφροδιτη στον αιγοκερω

Την Τετάρτη, ο πλανήτης αφροδιτη, περνά στο σοβαρό ζωδιο του αιγοκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου του 2015. Με την αφροδιτη στο ζωδιο του αιγοκερω, ίσως νιώσετε ανασφάλειες στα ερωτικά σας ζητήματα, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: αν αγαπάτε κάποιον, θα δεσμευτείτε να κάνετε τη σχέση να λειτουργήσει σε μακροχρόνιο επίπεδο. Η υπευθυνότητα σε αυτό το τομέα θα έρθει στο επίκεντρο.

 

zvdia-zwdia-tarw

 

Zwdia 12/12 και 14/12: τρίγωνο ερμή-δια, τρίγωνο ηλιου-δια, εξαγωνο αφροδιτης-ποσειδωνα

Την Παρασκευή, ο ερμής στο ζωδιο του τοξοτη, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον δια, και την Κυριακή θα έχουμε τρίγωνο του ηλιου με τον δια. Θα εκφράσουμε τις πιο περιπετειώδεις σκέψεις μας στον κόσμο, και κατά πολλούς τρόπους η χαρά μας θα είναι μεταδοτική. Ακόμα και τα ρομαντικά ζητήματα γίνονται ελπιδοφόρα, με την αφροδιτη να σχηματίζει ένα τέλειο εξάγωνο με τον ποσειδώνα. Θα νιώσουμε πνευματικά συνδεδεμένοι με τον άνθρωπο που αγαπάμε.

 

zwdia διαβάστε επισης

 

zwdia-3-zodia