zwdia: Ημερήσιο αστροσκοπιο Δευτέρα 17/11

astrologia-anadromoi-planites

zwdia: Ημερήσιο αστροσκοπιο 17/11

 

zwdia: είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε πως ο ερμής ενισχύει απίστευτα την έκφραση μας με τη βοήθεια του σύμπαντος. Ο γρήγορος αγγελιοφόρος των θεών, έρχεται σε επαφή σήμερα (150ο μοίρες) με τον απρόβλεπτο πλανήτη ουρανό και με τον γιγάντιο πλανήτη δια. Η πορεία της σεληνης στο ζωδιο της παρθενου, ξυπνά κάποια συναισθήματα αβεβαιότητας στην ψυχική ατμόσφαιρα, κερδίζοντας στερεά πρόσφυση σε όλους τους τομείς. Η υπομονή αποτελεί μία καρδινάλια και κοσμική αρετή κάτω από αυτές τις καταστάσεις.

 

Μόλις η σεληνη γλιστρήσει στο αέρινο ζωδιο του ζυγου, η ευνοϊκή θέση της σεληνης θα μας παράσχει μία μεγάλη ευκαιρία να βελτιώσουμε την ποιότητα των πρωταρχικών μας σχέσεων –ειδικά με την απίστευτη ενέργεια που μας δίνεται μέσα από την επαφή της σεληνης με την αφροδιτη. Προσέξτε ιδιαίτερα όμως καθώς θα υπάρξουν μερικές αναπάντεχες και ξαφνικές εκπλήξεις, ευγενική χορηγία του πλανήτη ουρανού.

 

Οι στρατηγικές που αφορούν τον σχεδιασμό επενδύσεων, δείχνουν πολλά υποσχόμενες –καθώς το σύμπαν βρίσκεται με το μέρος μας, ειδικά ο πλανήτης διας. Κάντε όσο μεγαλύτερη πρόοδο μπορείτε αυτό το απόγευμα, καθώς αργότερα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την περιοριστική σύνοδο ήλιου-κρόνου.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης:

 

zwdia