zwdia: αστροσκοπιο Πέμπτη 18/12

lewn-astronomy

zwdia: αστροσκοπιο Πέμπτη 18/12

 

zwdia: μία στο τόσο, το σύμπαν παύει να είναι γεμάτο με έντονες και προκλητικές ευθυγραμμίσεις, προσφέροντας μία ήρεμη ημέρα στην ανθρωπότητα. Συνεχίζει η χθεσινή υποστηρικτική ευθυγράμμιση ανάμεσα στη σεληνη και την αφροδιτη, έτσι οι ερωτικές δονήσεις συνεχίζουν και γίνονται περισσότερες.

 

Το μοναδικό δύσκολο σημείο της συγκεκριμένης ημέρας, είναι όταν η σεληνη στο ζωδιο του σκορπιου σχηματίσει τετράγωνο με τον αρη  στο ζωδιο του υδροχοου. Αν σέβεστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους φίλους και τους συνεργάτες σας –προσφέρετέ τους βοήθεια και όχι κατάρες –όλα θα είναι μια χαρά. Απομακρύνετε τα θυμωμένα συναισθήματα με το να στραφείτε στην συμπονετική φύση της ψυχής σας. Απολαύστε την φροντίδα της ιαματικής σελήνης.

 

Κάθε χρόνο γύρω από αυτή την ημερομηνία, ο ηλιος συνδέεται με τον τομέα που βρίσκεται στο τελος του ζωδιου του τοξοτη, στην καρδιά του σύμπαντος. Προσπαθήστε να αναζωογονήσετε τις αισθήσεις σας στο σημείο που ένα απίστευτο ερωτικό κύμα ενέργειας καταφθάνει, για να αλλάξει σημαντικά τη ζωή σας προς το καλύτερο.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης