zwdia: αστροσκοπιο Δευτέρα 19/1

erwtiki-astrologia-afroditi

zwdia: αστροσκοπιο Δευτέρα 19/1

 

zwdia: τη τελευταία ημέρα που ο ηλιος θα βρίσκεται στο ζωδιο του αιγοκερω, είναι καλύτερα να ασχοληθείτε με τα οφέλη και τις ζημίες που αφορούν τα επαγγελματικά σας κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων εβδομάδων. Έχετε φτάσει πιο κοντά στα όνειρά σας και στην επαγγελματική σας επιτυχία; Η μηνιαία σύνοδος της σεληνης με τον πλούτωνα στο ζωδιο του αιγοκερω, θα είναι ένας περιοριστικός παράγοντας και όχι ένα χέρι βοηθείας για μεγαλύτερα επιτεύγματα.

 

Ωστόσο, το να σηκώσετε τους αντίχειρές σας δεν είναι η απάντηση για σήμερα, ειδικά με την αφροδιτη στο ζωδιο του υδροχοου να σχηματίζει όψη με τον δια στο ζωδιο του λεοντα. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας ό, τι και αν συμβεί γύρω σας. Προσέξτε τους πειρασμούς που θα βρεθούν μπροστά σας. ο αρης θα συναντήσει τον ποσειδώνα στην έκτη μοίρα των ιχθυων για πρώτη φορά μετά τις 4 Φεβρουαρίου του 2013, στο ζωδιο του υδροχοου.

 

Στην εσωτερική αστρολογια, ο αρης θεωρείται ένας πλανήτης που κυβερνά τον ιδεαλισμό και την αφοσίωση παρέα με τον ποσειδώνα. Σε αυτό το σύστημα της αστρολογικής σοφίας, τα πλανητικά σώματα έχουν μεγάλη σχέση μεταξύ τους πάνω στην συνείδηση και την ίδια τη ζωή.

zodia-taro-45

 

 

Θα υπάρξει σύγχυση και χάος στην ανθρωπότητα όταν ο αρης και ο ποσειδώνας ενωθούν. Από την άλλη μεριά, η ώθηση των ανθρώπων πάνω στην θρησκεία, την φιλοσοφία και το πνεύμα, μπορεί να κάνει θαύματα.

 

Προετοιμαστείτε για την ανάδρομη πορεία του ερμή, που θα λάβει χώρα την Τετάρτη, και θα συνεχιστεί για τρεις εβδομάδες.

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia-3-zodia