zwdia: αστροσκοπιο Παρασκευή 19/12

astrologia-30-7-2-8

zwdia: αστροσκοπιο Παρασκευή 19/12

 

zwdia: η διορατικότητα αφθονεί από την αρχή της ημέρας, χάρη στην υπέροχη πορεία της σεληνης στο ζωδιο του σκορπιου. Θα είστε γεμάτοι όχι μόνο με ισχυρό ένστικτο, αλλά θα έχετε την ικανότητα να λύσετε δύσκολα προβλήματα και να σκεφτείτε στρατηγικά. Οι χειροτεχνίες όπως η υφαντική, τα κεντήματα και τα κεραμικά επανέρχονται.

 

Αργότερα, θα θελήσετε να ακολουθήσετε το ευθύ και στενό μονοπάτι της λογικής και της ορθής σκέψης, καθώς η σεληνη συνεχίζει για να δημιουργήσει την μηνιαία σύνοδό της με τον πλανήτη κρονο. Ωστόσο, η ένωση αυτή, ξεκινά μία δική της περίοδο. Αναβάλετε τις σημαντικές αποφάσεις όσο η σεληνη βρίσκεται στην τριακοστή μοίρα του συχνά παγωμένου και επικίνδυνου σκορπιου. Ο αρης θα σχηματίσει μία εποικοδομητική όψη με τον κρονο την ίδια στιγμή, αλλά ίσως η ενέργεια αυτή περάσει απαρατήρητη.

 

Ωστόσο, μόλις η σεληνη φτάσει στις πρώτες μοίρες του τοξοτη, τις επόμενες δύο μέρες θα σας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες να φτάσετε σε νέα ύψη και να ταρακουνήσετε τον κόσμο. Η θέση της αφροδίτης θα ενισχύσει την δύναμη της σεληνης. Ετοιμαστείτε για ένα σαββατοκύριακο κοσμικής υπερφόρτωσης, όπου έντεκα μεγάλες ηλιακές και πλανητικές ευθυγραμμίσεις θα ταρακουνήσουν για τα καλά τα οικογενειακά σας σχέδια.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw