zwdia: αστροσκοπιο Σάββατο 20/12

astrologia-anadromos-oyranos

zwdia: αστροσκοπιο Σάββατο 20/12

 

zwdia: υπάρχουν κάποια σαββατοκύριακα κατά τη διάρκεια των οποίων γινόμαστε εντελώς αμυντικοί απέναντι στους πλανήτες και δεν σηκώνουμε κεφάλι για 48 ώρες. Αυτό είναι ένα τέτοιου είδους σαββατοκύριακο. Κάτω από την ενθουσιώδη και με στόχους σεληνη στο ζωδιο του τοξοτη, ορίστε η λίστα με τις κυριότερες ευθυγραμμίσεις της αυριανής ημέρας: ο ερμής σχηματίζει έναν υποστηρικτικό δεσμό με τον ποσειδώνα, η αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον ουρανό, η σεληνη θα είναι παράλληλη με τον κρονο, η αφροδιτη θα ενωθεί με τον πλούτωνα στην 13η μοίρα του αιγοκερω, η σεληνη θα είναι παράλληλη με τον αρη και την ίδια στιγμή θα έχουμε μία εποικοδομητική όψη του άρη με τον ουρανό.

 

Είναι δύσκολο να  βάλουμε στο μυαλό μας όλες αυτές τις πλανητικές ευθυγραμμίσεις. Ακόμα και αν η επαφή του ερμή με τον ποσειδώνα, και του αρη με τον ουρανού, είναι θετικές, ψυχικές και ευνοϊκές, και πάλι θα χρειαστεί να βιώσουμε δύο άβολες επαφές της αφροδιτης με εξωτερικούς πλανήτες και την σεληνη που βοηθά τον αρη και τον κρονο να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Μία επιλογή είναι να δουλέψετε συγκεκριμένα και να εκμεταλλευτείτε τις δημιουργικές ευθυγραμμίσεις. Καθώς ο αρης και ο κρονος θα είναι παράλληλοι την ίδια στιγμή που ο αρης ενώνεται με τον αγριο ουρανό, θα χρειαστεί να διαχειριστείτε αυτά τα δύο φαινόμενα με ευγένεια.

 

Αν διαισθάνεστε πως μία μεγάλη αλλαγή πρόκειται να συμβεί, δεν κάνετε λάθος. Το μεθαύριο φέρνει τον ουρανό σε στάσιμη κατάσταση, ενώ ο ηλιος περνάει στο γήινο ζωδιο του αιγοκερω, λίγο πριν την νεα σεληνη. Καλό θα ήταν να περιμένετε το αναπάντεχο.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw