zwdia: αστροσκοπιο Κυριακή 21/12

zwdio-astrologia-aygoystoy-14

zwdia: αστροσκοπιο Κυριακή 22/12

 

zwdia: αν τα καταφέρατε να βγείτε χωρίς γρατζουνιά από την χθεσινή εξέλιξη του σύμπαντος, τότε ανταμείψτε κάπως τον εαυτό σας. Έχετε άλλες εικοσιτέσσερις ώρες για να κατακτήσετε, με το σύμπαν να μας παρέχει μία τεράστια δόση πλανητικής τρέλας.

 

Αρχικά, να θυμάστε πως πολλές από τις δύσκολες όψεις του Σαββάτου, είναι ακόμα στο ραντάρ της αστρολογίας και μας επηρεάζουν –απλά όχι τόσο πολύ όσο χθες. Η αφροδιτη μας δίνει απλόχερα την θετική της ενέργεια, ενώ η σεληνη στο ζωδιο του τοξοτη, σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με την αισιοδοξο πλανήτη δια, με αποτέλεσμα όλα να φαίνονται πως πηγαίνουν καλά. Ταυτόχρονα όμως η σεληνη αρχίζει να εκφράζει τις ανησυχίες της. Θα έχουμε την εντύπωση της ηρεμίας και της παραγωγικότητας. Ύστερα, λίγες ώρες μετά, ξεκινά η δοκιμασία της ανθρωπότητας καθώς ο ερμής ενώνεται με τον δια, ο ουρανός σταματά την ανάδρομη πορεία του στην 13η μοίρα του κριου, για να ξεκινήσει να κινείται ορθά σε έναν κύκλο που θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Ιουλίου του 2015, ο ηλιος φεύγει από το ζωδιο του τοξοτη για να περάσει στον γήινο αιγοκερω, και μην ξεχνάτε και την νεα σεληνη.

 

Η στάση του ουρανού –του πλανήτη των σοκ, των εκπλήξεων, της αναρχίας, της επανάστασης, του ενστίκτου, της τεχνολογίας, της σκέψης πέρα από τα συνηθισμένα, του νευρικού μας συστήματος, του άγχους, τον συνειδητών ανακαλύψεων ή των καταρρεύσεων –δεν είναι ακριβώς συμβατή με τον ηλιο και την σεληνη που περνούν στο ζωδιο του αιγοκερω. (το ζώδιο κλειδί του ζωδιακου κύκλου που κυβερνάται από τον κρονο). Έτσι, στο συγκεκριμένο σημείο του έτους –το ηλιοστάσιο, όπου ο ηλιος φαίνεται πως βρίσκεται ακίνητος – όλοι μας θα λάβουμε μία ασυνήθιστη ποσότητα αντίθετων δυνάμεων (οι δυνάμεις αυτές θα αντιπροσωπεύουν τον κρονο που ακολουθεί πάντα τους κανόνες, και τον ουρανό που είναι πάντα απρόβλεπτος).

zodia-taro-45

 

Βάλτε τα δυνατά σας για να κυνηγήσετε τα αντικείμενά σας με αυτοπεποίθηση και ηρεμία.

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw