zwdia: αστροσκοπιο Τρίτη 23/12

astrologia-evdomadas

zwdia: αστροσκοπιο Τρίτη 23/12

 

zwdia: είναι σοφό για κάποιον να παρακολουθεί τον κύκλο της σελήνης –ειδικά τώρα που η σεληνη διελαύνει μέσα από το ζωδιο του αιγοκερω. Θα θελήσετε να απολαύσετε όμορφες στιγμές  και την ηρεμία της μπανιέρας σας, καθώς ο ηλιος μας λούζει με το δυνατό του φως.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την χαλάρωση αυτή, καθώς ο κρονος αφήνει προσωρινά το έντονο ζωδιο του σκορπιου (στο οποίο βρισκόταν για 2 χρόνια και κάτι) για το ζωδιο του τοξοτη. Ο κρονος θα παραμείνει στο ζωδιο του τοξοτη μέχρι τις 14 Ιουνίου του 2015, όταν θα επιστρέψει στις τελευταίες μοίρες του σκορπιού. Η επιστροφή του κρονου στο ζωδιο του σκορπιου, συνεχίζεται μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2015, όπου επανέρχεται με τον τοξοτη για να παραμείνει μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2017. Όλα τα πράγματα σχετικά θα είναι καλύτερα στο ανέμελο ζωδιο του τοξοτη, σε σχέση με το έντονο ζωδιο του σκορπου –αλλά αυτό δεν θα ισχύει για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με αρκετούς πλανήτες στο ζωδιο του τοξοτη.

 

Η σημερινή ημέρα είναι επίσης αξιοπρόσεκτη, λόγο του ερμή στο ζωδιο του αιγοκερω. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά του για να υλοποιήσετε επενδυτικά σχέδια κλειδιά, μόλις η σεληνη περάσει με ασφάλεια στο ζωδιο του υδροχοου. Να προσέξετε ιδιαίτερα όσον αφορά τις πρωταρχικές σας σχέσεις. Η αφροδίτη ίσως σας δημιουργήσει ορισμένα προβλήματα.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw