Zwdia: αστροσκοπιο Δευτέρα 24/11

Zwdia: αστροσκοπιο Δευτέρα 24/11

 

Zwdia: όσα θέματα αφορούν την ασφάλεια, το σπίτι, την υγεία, τις επενδύσεις, τα αδέρφια και τις συγκεντρώσεις συγγενών, πρόκειται να σας απασχολήσουν έντονα, με την σεληνη στο ζωδιο του τοξοτη. Ωστόσο, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τα θέματα αυτά με ευαισθησία καθώς η σεληνη οδεύει στο πέρασμά της στο ζωδιο του αιγοκερω. Είναι πρακτικό να επικεντρωθείτε εκ νέου στην επαγγελματική σας άνοδο, καθώς θα δείτε τα πράγματα με άλλα μάτια. Η εκδικητικότητα δεν πρόκειται να σας οδηγήσει πουθενά.

 

Η όψη του ηλιου με τον πλούτωνα θα σας βοηθήσει να ευθυγραμμιστείτε με την πνευματική σας θέληση και θα αυξήσει την πνευματική σας συγκέντρωση. Ωστόσο, η επαφή αυτή του ήλιου με τον κυβερνήτη του κάτω κόσμου, θα φέρει στην επιφάνεια βαθιά συναισθήματα και φόβους, που πολλές φορές οδηγούν σε συναισθηματική κάθαρση και πνευματικούς μετασχηματισμούς.

 

Στοχεύστε την ηρεμία αργότερα, καθώς ο αρης στο ζωδιο του αιγοκερω σχηματίζει μία ισχυρή όψη με τον δια που βρίσκεται στο ζωδιο του λεοντα. Θα είναι εύκολο να βελτιώσετε την διάθεσή σας μετά από την επαφή του παραδοσιακού κόκκινου πλανήτη του πολέμου και του βασιλιά των θεών. Προσαρμόστε την σκέψη και την συμπεριφορά σας –προς την κατευθυνση της συμπόνιας και της ευγένειας –για να αποφύγετε περιττές μάχες εγωισμού. Να είστε βράχοι δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia