zwdia: αστροσκοπιο Τετάρτη 24/12

zwdio-astrologia-aygoystoy-14

zwdia: αστροσκοπιο Τετάρτη 24/12

 

zwdia: το σύμπαν κατευθύνεται σε μία σχετικά δύσκολη και έντονη περίοδο, η οποία θα κρατήσει πέντε ημέρες και κανείς δεν θα έχει ανοσία από αυτή. Αυτή τη στιγμή, οι πλανητικές προκλήσεις θα ξεκινήσουν από νωρίς,  ενώ η σεληνη στο ζωδιο του υδροχοου σας σπρώχνει προς τα ομαδικά πρότζεκτ, τα ομαδικά αθλήματα και τα κοινωνικά γεγονότα που έχετε κοντά στη καρδιά σας.

 

Ο δημιουργικός και καλλιτεχνικός παραλληλισμός του ηλιου με την αφροδιτη, φαίνεται πως θα προσφέρει μία θετική αύρα προς το απόγευμα, αλλά δεν θα αργήσει ο ερμής να σχηματίσει τετράγωνο με τον πλανήτη ουρανό, και να σχηματίσει σύνοδο με τον πλουτωνα. Ανάμεσα σε αυτές τις δύο δύσκολες όψεις, η σελήνη προσφέρει και εκείνη με τη σειρά της δυσκολίες, με την σύνοδό της με τον αρη. Φροντίστε η επικοινωνία να είναι ξεκάθαρη στις συζητήσεις σας και προσέξτε το άγχος.

 

Η δύναμη της αφροδιτη έχει την ικανότητα να αδρανοποιήσει κάποιες καταστάσεις της ημέρας. Προσπαθήστε να εμβαθύνετε την κατανόησή σας και φροντίστε ιδιαίτερα την διατροφή σας, έτσι ώστε να έχετε αντοχές και φυσιολογικό ανοσοποιητικό σύστημα.

zodia-taro-45

 

 

zwdia διαβάστε επίσης

ζωδια-1ο τρίμηνο 2015: χωρισμοί-επανασυνδεσεις

     zwdia: νεοι ερωτες για το 2015

zwdia και Χριστούγεννα: ερωτες, άγχη και φόβοι

 

zvdia-zwdia-tarw