zwdia: αστροσκοπιο Πέμπτη 29/1

astrologia-anadromoi-planites

zwdia: αστροσκοπιο Πέμπτη 29/1

 

zwdia: οι τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου δεν θα είναι και τόσο δύσκολες –σε σχέση με τα πρόσφατα δεδομένα της συμπεριφοράς του σύμπαντος. Ωστόσο, κάθε ένα από αυτά τα εικοσιτετράωρα, θα έχουν τουλάχιστον δύο δυσκολίες που θα επηρεάσουν τις αισθήσεις σας.

 

Την Πέμπτη θα χρειαστεί να είστε σε εγρήγορση και έτοιμοι για όλα καθώς η σεληνη στο ζωδιο των διδυμων σχηματίζει τετράγωνο με τον ποσειδώνα και τον αρη στο ζωδιο των ιχθυων. Και οι δύο αυτές όψεις έχουν την ικανότητα να αυξήσουν την εσωτερική σύγχυση και την πίεση όσον αφορά την κοινωνική συμπεριφορά. Κάποια τρίγωνα στα zwdia του αέρα –η σελήνη με τον ήλιο και τον ερμή –είναι σημαντικά και θα σας βοηθήσουν να κάνετε άλματα στους τομείς της εκπαίδευσης και της λογοτεχνίας.

 

Το μεγάλο ερώτημα είναι ο ήλιος στο ζωδιο του υδροχοου και πως θα τον εκμεταλλευτείτε. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να έχετε διάθεση για καυγά στις σημαντικές σας σχέσεις. Το καλύτερο θα σας ενθαρρύνει να σεβαστείτε τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας και να τους φροντίσετε μέσα από γενναιόδωρες πράξεις. Ακούγεται πιο εύκολο από όσο είναι. Βρείτε έναν τρόπο για να γίνετε ο βράχος των φίλων και της οικογένειάς σας.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw