zwdia: αστροσκοπιο Παρασκευή 28/11

astrologia-anadromos-oyranos

zwdia: αστροσκοπιο Παρασκευή 28/11

 

zwdia: Αν ψάχνετε μια μέρα του μήνα για να αποφύγετε κάποιες επαγγελματικες υποχρεώσεις,  τότε η Παρασκευή δεν είναι η μέρα σας. Η σεληνη στο ζωδιο του υδροχοου ενώνεται με τον δια στο ζωδιο του λεοντα και υποδηλώνει πως δεν θα είναι εύκολο να προσελκυσετε την τύχη σας – εκτός αν είστε από τη φύση σας τυχεροί και οι πλανήτες σας κάνουν συχνά δώρα.

 

Η σεληνη σχηματίζει τετράγωνο με τον πλανήτη κρονο και μαζί με τη γενική ατμόσφαιρα της ημέρας,  σηματοδοτειται πως θα υπάρξουν αρκετά εμπόδια για να ξεπεράσετε.  Γενικά όσο η σεληνη βρίσκεται στο ζωδιο του υδροχοου και σε δύσκολη όψη με τον κρονο τα πράγματα θα είναι δύσκολα.  Μειώστε την ταχύτητα σας και τακτοποιηστε παλιές εκκρεμότητες αντί να ξεκινήσετε νέες δυναμικές καταστάσεις.

 

Μόλις η σεληνη περάσει στο υδάτινο ζωδιο των ιχθύων, προσεγγιστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με ευγένεια για να γεφυρωσετε τυχόν αποστάσεις.  Προσέξτε ιδιαίτερα να μην πληγωσετε τους άλλους με τα λόγια σας. Αφήστε την εγωπαθεια πίσω σας. Είναι πολύ καλή μέρα για χορό και φροντίστε να έχετε κάποιο ημερολόγιο δίπλα στο κρεβάτι σας για να καταγράψετε την διορατικοτητα που προσφέρει η ένωση της σελήνης με τον ποσειδωνα.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia