zwdia: αστροσκοπιο Τετάρτη 17/12

zwdia-astrologia-katallhlh-sxesh

zwdia: αστροσκοπιο Τετάρτη 17/12

 

zwdia: την σημερινή ημέρα θα έχετε την θέληση να συγχρονιστείτε με νυχτερινές περιπλανήσεις και ισχυρές εικόνες ονείρων. Η σεληνη στο τέλος του ζωδιου του ζυγου, σχηματίζει όψη με τον ποσειδώνα.

 

Μόλις η σεληνη περάσει στο ζωδιο του έντονου και παθιασμένου σκορπιου, φορέστε την μεταμφίεσή σας. Η ανακάλυψη της ρίζας και της προέλευσης της ανθρώπινης συμπεριφοράς είναι μεγάλο κομμάτι της ουσίας του ζωδιου του σκορπιου. Τα ερευνητικά πρότζεκτ, οι βαθιές μελέτες και έρευνες, γίνονται περισσότερο ενδιαφέροντα όταν η σεληνη διελαύνει μέσα από το συγκεκριμένο ζωδιο μία φορά το μήνα. Σήμερα θα σας δώσει περισσότερα εφόδια στον τομέα της επικοινωνίας, της αλληλογραφίας και της λογοτεχνίας με το υποστηρικτικό της εξάγωνο με τον ερμή. Η πορεία του ερμή ενισχύει το ενδιαφέρον σας προς τα ψυχικά φαινόμενα όπως την πνευματική τηλεπάθεια, το déjà vu, την προηγούμενη ζωή καθώς και τις εξωσωματικές εμπειρίες.

 

Δοκιμάστε την ρυθμική ποίηση όσο η σεληνη σχηματίζει τρίγωνο με τον ποσειδώνα σε zwdia του νερού. Ο ερωτας ευνοείται σε εξωτικό σημείο την στιγμή που η Τετάρτη μετασχηματίζεται σε Πέμπτη, καθώς η σεληνη σχηματίζει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με την ερωτική αφροδιτη.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw