Zwdia: αστροσκοπιο Τετάρτη 19/11

Zwdia: αστροσκοπιο Τετάρτη 19/11

 

Zwdia: αν καταφέρατε να επιβιώσετε τις τελευταίες ημέρες –καθώς ο ποσειδώνας ολοκλήρωσε την ανάδρομη πορεία του στις 15 Νοεμβρίου –σχεδόν αλώβητοι, πείτε συγχαρητήρια στον εαυτό σας. Η χθεσινή ημέρα αποτέλεσε απειλή για την ψυχική υγεία ολων μας, καθώς ο πλανήτης αρης κρονος και πλούτωνας προσπάθησαν να μας δείξουν τη δύναμή τους.

 

Οι οψεις της Αφροδίτης θα φέρουν ερωτικές και δημιουργικές δονήσεις στο προσκήνιο, ανάλογα με την διάθεση και την συμπεριφορά του κάθε ατόμου. Για να μας βοηθήσει να εκμεταλλευτούμε την επαφή ης αφροδιτης με τον πλούτωνα, δημιουργείται ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με την σεληνη στο ζωδιο του ζυγου και τον δια στο ζωδιο του λεοντα. Η αισιοδοξία θα μας ωφελήσει αρκετά κάτω από την φροντίδα της σεληνης και του βασιλιά των θεών. Τακτοποιήστε οποιαδήποτε περίεργη εργασία έχετε να κάνετε αυτή τη περίοδο, αλλά προσέξτε τις υπερβολές. Ο ποσειδώνας σήμερα σας δίνει απίστευτη διορατικότητα όσον αφορά τις επενδύσεις. Ωστόσο, φροντίστε να γράψετε κάπου αυτά που θα σας αποκαλυφθούν, για μελλοντική χρήση.

 

Μόλις η σεληνη περάσει στο έντονο και ασταμάτητο ζωδιο του σκορπιου, η παθιασμένη σας φύση και τα ένστικτα θα βγουν στην επιφάνεια. Θα προσπαθήσετε να επιλύσετε ο κάθε μυστήριο που θα σας παρουσιαστεί και να ανακαλύψετε όλα τα οικογενειακά σας μυστικά.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia