Zwdia: αστροσκοπιο Τετάρτη 26/11

astrologia-30-7-2-8

Zwdia: αστροσκοπιο Τετάρτη 26/11

 

Zwdia: δεν υπάρχει ξεκούραση για τα 12 zwdia, καθώς έρχονται δύσκολες όψεις από τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έντονα συναισθήματα και εκρηκτικές καταστάσεις που θα προκληθούν από την ένωση της σεληνης με τον αρη στο ζωδιο του αιγοκερω. Η ερωτική αφροδιτη, σχηματίζει μία αρκετά υποστηρικτική συμμαχία με τον πλούτωνα, οδηγώντας σε τρίγωνο με τον ουρανό τα ζωδια της φωτιάς.

 

Ενώ δύο από τις τρεις ευθυγραμμίσεις της αφροδίτης μπορούν να ενισχύσουν τις κοινωνικές, καλλιτεχνικές και επαγγελματικές μας ευκαιρίες, θα μας δημιουργήσει πρόβλημα η άβολη θέση της σεληνης στο ζωδιο του αιγοκερω –μέχρι να περάσει στον υδροχοο –καθώς και η δύσκολη επαφή του ερμή με τον ραγδαίο και επαναστατικό ουρανό. Η πιο δύσκολη και έντονη όψη της ημέρας όμως, θα είναι το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο ήλιος με τον ποσειδώνα.

 

Δεν θα είναι εύκολο να διανύσουμε την σημερινή ημέρα, χωρίς λάθη και δυσκολία στην κρίση. Ωστόσο, γνωρίζοντας τα γενικά χαρακτηριστικά της πλανητικής ευθυγράμμισης, μπορούμε να βάλουμε τα δυνατά μας, έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα γίνεται την ενέργεια των πλανητών. Μέσα από την επαφή του ήλιου με τον ποσειδώνα (τετράγωνο) μία από τις εργασίες μας πρόκειται να αναζωογονήσει τον διαλογισμό και την συνείδησή μας.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia