zwdia: ημερησιο αστροσκοπιο Τρίτη 18/11

astrologia-anadromos-oyranos

zwdia: ημερησιο αστροσκοπιο Τρίτη 18/11

 

zwdia: οι χθεσινές ασυνήθιστες ευθυγραμμίσεις του ερμή, ένα μεγάλο κενό σελήνης και άλλες μεγάλες πλανητικές κινήσεις, τελείωσαν με ευχάριστο τόνο, χάρη στον πλανήτη δια που ενεργοποίησε το ψυχικό περιβάλλον της ανθρωπότητας. Ωστόσο, όπως συμβαίνει συχνά με την τυχαία φύση των ουράνιων σωμάτων, οι αρμονικές δονήσεις που περνούν στο ανθρώπινο μυαλό και στην ανθρώπινη καρδιά, ίσως χτυπήσουν σε τοίχο, αν δεν είστε σε απόλυτη ισορροπία με την ένωση του ηλιου και του κρονου στην 26η μοίρα του σκορπιου.

 

Ενώ ο κρονος προσπαθεί να υλοποιήσει και να αγκυροβολήσει τα ηλιακό φως και την αγάπη, ο ήλιος προσπαθεί να ρίξει αρκετό φως, έτσι ώστε να διατηρήσει την θετική πλευρά των χαρακτηριστικών του κρόνου –τα αρχέτυπα που έχουν να κάνουν με τη σωστή στιγμή, την δομή, την υπευθυνότητα, την εκτελεστική εξουσία, την επίτευξη της προσωπικής επιτυχίας του ατόμου. Βάλτε τα δυνατά σας για να αποφύγετε την αμφιβολία, την ανησυχία, τον φόβο και την χρόνια απραξία του κρονου, με το να παραδοθείτε στο χιουμορ του δια καθώς και στην αισιοδοξία του. Αυτά είναι τα κλειδιά για όλες τις σημερινές συζητήσεις και τα επαγγελματικά ραντεβού.

 

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως την γλιτώσατε, καθώς η αφροδιτη δημιουργεί μία γωνία 45ο με τον πλανήτη αρη, ενώ ο ηλιος δημιουργεί παρόμοια όψη με τον πλούτωνα. Και καθώς η αυριανή ημέρα θα εστιάσει στην αφροδιτη και τον πλουτωνα, θα βιώσετε κάποια αρκετά γεγονότα που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Για αυτό προσέξτε.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia