Zwdia: Αστροσκοπιο Τρίτη 25/11

astrologia-dias-kronos

Zwdia: Αστροσκοπιο Τρίτη 25/11

 

Zwdia: Τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου, το σύμπαν έχει κάποιους άσσους στο μανίκι του για να μας κάνει τη ζωή δύσκολη. Μετά την χθεσινή δύσκολη όψη του αρη με τον δια, που μας επηρεάζει ακόμα, ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε την έντονη ένωση της σεληνης με τον πλούτωνα στο ζωδιο του Αιγόκερω, την επαφή της σεληνης με τον Κρόνο, την ετήσια σύνοδο του ερμή με τον κρονο στην 27η μοίρα του σκορπιου, και την δύσκολη όψη του ερμή με τον Πλούτωνα. Όλες αυτές οι δύσκολες επαφές των πλανητών, θα μας οδηγήσουν σε ανησυχία, δυσκολία και στασιμότητα και όχι στην επίτευξη επαγγελματικών στόχων παρά το γεγονός πως η σεληνη βρίσκεται στο υπεύθυνο και αποφασιστικό ζωδιο του αιγοκερω.

 

Παρά το σοβαρό μήνυμα που μας στέλνει το σύμπαν μέσα από τις τέσσερις αυτές ευθυγραμμίσεις, μπορούμε και πάλι να τακτοποιήσουμε μερικές σημαντικές επαγγελματικές και προσωπικές καταστάσεις, αν το βάλουμε σκοπό. Εξάλλου έχουμε στη διάθεσή μας την θετική ενέργεια του δια, για να ανατρέψουμε την απαισιοδοξία που μπορεί να μας κυριεύσει.

 

Ετοιμαστείτε για μία αρκετά ασυνήθιστη ημέρα αύριο, χάρη στην ευθυγράμμιση της αφροδιτης, την ένωση της σεληνης με τον αρη, την αντιπαράθεση του ερμή με τον ουρανό και για κερασάκι στην τούρτα, το τετράγωνο του ήλιου με τον ποσειδώνα.

zodia-taro-45

 

zwdia διαβάστε επίσης

 

zwdia