Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 24-30/08

zwdia-seksoualikotita

Κριός

Αγνοήστε την αρχή και το τέλος αυτής της εβδομάδας: όλα τα όμορφα γεγονότα διαδραματίζονται στα μέσα της εβδομάδας λοιπόν. Συστηθείτε σε αυτήν την πολύ σέξι γυναίκα που το βλέμμα της όλο πηγαινοέρχεται πάνω σας -εκτός βέβαια και εάν το άτομο αυτό είναι το νέο σας αφεντικό , όπου σας προτείνω ανεπιφύλακτα να ξεχάσετε εντελώς το όλο φλερτ ζήτημα μαζί του/της. Δράστε με την υπευθυνότητα που σας διακατέχει ως το ώριμο πλάσμα που είστε και τακτοποιήστε όλα τα καθημερινά ζητήματα που οφείλετε να ορίσετε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Πάντα είμαστε χαρούμενοι αφού έχουμε πληρώσει τους λογαριασμούς μας, και μάλιστα αυτή τη φορά θα σας μείνουν και λίγα χρήματα για να αγοράσετε κάτι και για τον εαυτό σας. Σε περίπτωση που αυτή την εβδομάδα σας τηλεφωνήσει κάποιος καλός φίλο σας κλαίγοντας με αναφιλητά, αφήστε ότι και να κάνετε και τρέξτε προς βοήθεια.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ταύρος

zodia-taro-45

Ναι, έχετε δίκιο το αφεντικό σας έχει καταντήσει υπερβολικά ενοχλητικό και όντως εσείς έχετε δίκιο στην προκειμένη κατάσταση. Όμως το να γουρλώνετε τα μάτια και να παραπονιέστε ακατάπαυστα στους συναδέλφους σας τη Δευτέρα ή την Τρίτη, είναι πέρα για πέρα αντί επαγγελματικό. Είναι προτιμότερο να σβήσετε από το μυαλό σας το εργασιακό μέτωπο για μερικές ημέρες και να συγκεντρωθείτε σε κάτι περισσότερο διασκεδαστικό. Το βράδυ της Παρασκευής προδιαγράφεται ιδιαιτέρως διασκεδαστικό και αξέχαστο – κουνήστε στον ρυθμό το σώμα σας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και αρχίστε να μετράτε τα θύματα σας. Εάν το διήμερο του Σαββατοκύριακου που ακολουθεί , σας φανεί λίγο πιο ανιαρό, τότε μη χάνετε καιρό, βρείτε ότι τρελό συμβαίνει το Σαββατοκύριακο αυτό και αξιοποιήστε την εμπειρία. Μία βοήθεια εδώ : σίγουρα , αυτό που ψάχνετε δεν είναι ούτε να πάτε για ψώνια, ούτε να φάτε ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο ούτε να ξαπλώσετε στον καναπέ κοιτώντας τηλεόραση συνέχεια.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Δίδυμοι

Ξεκινήστε από Δευτέρα να ενεργοποιείτε ένα -ένα τα εγκεφαλικά σας κύτταρα. Μην ξεχνάτε πως όπως με τους κοιλιακούς που για να έχουν πάντα την μορφή που τους δώσαμε πρέπει να τους εξασκούμε σχεδόν καθημερινά, το ίδιο ισχύει και με τις λειτουργίες του εγκεφάλου μας. Εντυπωσιάστε στη δουλειά σας τους πάντες με τις εγκεφαλικές σας δυνάμεις ή υπενθυμίστε στην παρέα σας , πως τελικά είστε ένα άτομο που γνωρίζει σχεδόν τα πάντα. Αυτοί οι ίδιοι φίλοι σας να ξέρετε εκ των προτέρων ότι πρόκειται να σας αναστατώσουν προς το τέλος της εβδομάδας δημιουργώντας σας περιττά προβλήματα που θα βασίζονται σε ιστορίες του στυλ εκείνος μου είπε ότι αυτός είπε κλπ. Εσείς βέβαια θα τους εξηγήσετε αλλά αν εν τέλη αποδειχθεί ότι δεν γίνεστε κατανοητοί μη χαλάτε άλλο τη ζαχαρένια σας. Αφήστε την κατάσταση ως έχει και ασχοληθείτε με κάτι που να σας ενδιαφέρει εσάς προσωπικά περισσότερο φυσικά. Επειδή τέλος το Σαββατοκύριακο αυτό , ζητάει και λίγο έρωτα, για αφήστε χρόνο και χώρο για νέα γνωριμία….Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Καρκίνος

Δεν θα μπορούσατε να είχατε πιο νόστιμη εβδομάδα από αυτή ακόμα και εάν πχ δειπνούσατε στο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου. Όλοι κρέμονται από τα λόγια σας , ενώ το φλέρτ σας δεν μπορεί να τραβήξει λεπτό τα μάτια από πάνω σας. Ακόμη προετοιμαστείτε είτε για μία άνοδο θέσης στο εργασιακό τομέα σας ή για μια εντελώς νέα δουλειά – είτε για μια εντελώς ευχάριστη προώθηση και μια κάπως λίγο δυσκολότερη αλλά κοινωνικά αναγνωρίσιμη και συνάμα διασκεδαστική εργασία, που θα σας φέρει σε επαφή με γνωστά στο ευρύ κοινό άτομα. Αφιερώστε τέλος το Σαββατοκύριακο σας , στις δουλειές που αφορούν το σπίτι. Μπορεί να είναι βαρετά όντως το ξέρω , αλλά δυστυχώς δεν εμφανίζονται τα ξωτικά το βράδυ ως δια μαγείας για να κάνουν το δικό μας νοικοκυριό. Δεν το φαντάζεστε αυτή τη στιγμή αλλά δεχτείτε το λόγο μου όταν λέω ότι πραγματικά η αίσθηση του να σβήνει μία -μία τις υποχρεώσεις από την λίστα δουλειών είναι εξωπραγματική εμπειρία.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Λέων

Στην αρχή τούτης της εβδομάδας είστε μισό παιδί σε παιδότοπο και μισός ταύρος σε υαλοπωλείο. Η πιο ασφαλής διαδρομή για εσάς θα ήταν να κρατούσατε τα χέρια σας στις τσέπες σας και να μην ρωτούσατε κανέναν για τίποτα. Αλλά από πότε κάνετε ότι σας λένε οι άλλοι; Τουλάχιστον φροντίστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας ότι και να σας φέρει η ζωή μεσοβδόμαδα. Και το Σάββατο εάν παίξετε σωστά τις τολμηρές σας κάρτες , τότε η νύχτα θα σας βρει αγκαλιά με το πιο χαριτωμένο πλάσμα που έχετε συναντήσει ως τώρα. Και η Κυριακή θα ξημερώσει με εσάς τους δυο στο κρεββάτι σε ένα ειδυλλιακό τοπίο .Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Παρθένος

Ενδυναμώσετε την αυταρχική σας δύναμη και βάλτε τους φίλους σας να κάνουν τις όποιες εργασίες σας αφορούν στα μέσα της εβδομάδας. Με μία μόνο εξαίρεση: εάν το άτομο ενδιαφέροντος σας , σας δείξει ότι επιθυμεί εκείνος ή εκείνη να προβεί προς την υλοποίηση των όποιων υποχρεώσεων σας, μην πείτε με τίποτα ναι. Η αγάπη ακόμα και το απλό φλέρτ χρειάζονται αμεσότητα στην επαφή σας με τον άλλον, οπότε φροντίστε να τακτοποιήσετε εσείς τις δουλειές σας παρά να στείλετε το φλερτ σας ως αντιπρόσωπο σας να κάνει αυτό που πρέπει να υλοποιηθεί δίνοντας του έτσι την σκυτάλη της δύναμης και της ανταλλαγής πληροφοριών με τον όποιον ακόμα φίλο σας βοηθά στην διεκπεραίωση αυτού του ζητήματος. Θα δείξετε λάθος εικόνα του εαυτού σας αφού θα φανείτε ως όχι και τόσο δυναμικά άτομα , κάτι που δεν είναι καθόλου αλήθεια όμως. Φροντίστε το Σαββατοκύριακο να σταθείτε στο ύψος σας και να είστε υπεράνω των όποιων καταστάσεων εμφανισθούν και τότε είναι που θα λάμψε τε πραγματικά.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ζυγός

Ένα ζήτημα που ξεκίνησα απλά ως ένα αστείο θα πάρει άλλες διαστάσεις ενόχλησης τη Δευτέρα με Τρίτη. Εάν ένας πολύ καλός σας φίλος ξαφνικά μετατραπεί σε πλήρως γκρινιάρη , μη θεωρήσετε ότι το κάνει επειδή θέλει να σας ενοχλήσει. Ίσως η απότομη και ακραία αυτή μεταβολή στο χαρακτήρα είναι ο τρόπος που το Σύμπαν σας υποδείχνει ότι τελικά έχει δίκιο και πως ίσως θα πρέπει να ακούσετε τη συμβουλή που έχει να σας προσφέρει. Εάν η συμβουλή του δε συμπέσει με τα λόγια που ακούτε να λέει η εσωτερική φωνή μέσα σας, τότε προσπαθήστε να υλοποιήσετε αυτό που σας δίνετε ως πληροφορία την Πέμπτη με αργότερο την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο αυτής της εβδομάδας ξεκινάει με το να δίνει στη καθημερινότητα σας μια εντελώς νέα αρχή, στην οποία δεν αποκλείεται να περιλαμβάνεται και η εμφάνιση ενός εντελώς καινούριου ερωτικού προσώπου με το οποίο τελικά θα περάσετε τον υπόλοιπο του χρόνου μαζί. Κοιτάξτε στα μάτια το άτομο αυτό και αφεθείτε στην εκτίμηση που δείχνει προς το πρόσωπο σας. Ξενυχτήστε το μέχρι να μην έχετε άλλη φωνή για να συνεχίσετε τη κουβέντα σας, αλλά μη ξεχάσετε να βάλετε και το ξυπνητήρι για να πάτε την επομένη στην εργασία σας.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Σκορπιός

Αν είστε σίγουροι και γνωρίζετε απόλυτα τι θέλετε τότε απλώστε το χέρι και αρπάξτε το , όσο είναι ακόμα νωρίς δηλαδή στις αρχές τις εβδομάδες πριν η ευκαιρία σας εξαφανισθεί για πάντα. Όσο γρηγορότερα δράσετε τόσο το γρηγορότερο θα έχετε αποτέλεσμα, είτε αυτό είναι ζήτημα χρηματικών απολαβών είτε ερωτικό ζήτημα. Μην εκπλαγείτε όταν στα μέσα της εβδομάδας κάποιος φίλος ή συνάδελφος σας αποκαλύψει ένα μεγάλης σημασίας μυστικό. Μην το μοιραστείτε ακόμα με κανέναν. Καλύτερα να το κρατήσετε για τον εαυτό σας μιας και θα σας φανεί πολύ πιο χρήσιμο εάν το γνωστοποιήσετε στους γύρω σας την ημέρα της Παρασκευής- ή και αργότερα αυτής. Το Σαββατοκύριακο κάντε τα πάντα ώστε να είστε ήρεμοι. Εάν δείτε ότι τα νεύρα σας είναι έτοιμα να σπάσουν, τότε περάστε μία ξέφρενη βραδιά με πολύ δυνατή μουσική και γνωρίζοντας νέα άτομα.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Τοξότης

Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να φωνάξεις σε κάποιον ότι “πάψε επιτέλους δεν είσαι το αφεντικό μου πια”, αρκεί βέβαια να μην το πράξεις στο ίδιο σου το πραγματικό αφεντικό. Τη Δευτέρα το καλύτερο πλάνο που υπάρχει για να ακολουθήσετε είναι να είστε ευγενικοί και να χαμογελάτε στους πάντες ακόμα και εάν θέλετε στην πραγματικότητα να τους χτυπήσετε με τους φακέλους που κρατάτε στο κεφάλι- μην ανησυχείτε όλο και κάποιο τρόπο να το πράξετε αυτό θα βρείτε λίγο αργότερα. Περάστε το υπόλοιπο της εβδομάδας παρέα με όσους από τους φίλους σας , σας γεμίζουν με γλυκύτητα και αγάπη. Το Σαββατοκύριακο εάν κάποιος φίλος σας, προτείνει να σας κανονίσει ένα ραντεβού στα τυφλά με κάποιο νέο άτομο που είναι σίγουρος ότι θα σας αρέσει, μην αρνηθείτε. Πείτε επιτόπου ναι. Άλλωστε πότε τελικά σας έχουν απογοητεύσει οι φίλοι σας , σε ζητήματα τέτοια;Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Αιγόκερως

Εάν η εργασία έμοιαζε με παιχνίδι ε τότε δεν θα την ονομάζαμε δουλειά , αλλά παιδική χαρά. Μη ξεχνάτε ότι είναι οι τελευταίες εβδομάδες του μήνα , οπότε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας κάντε μου το χατήρι και προσπαθήστε να συγκρατηθείτε. Από την Πέμπτη η τύχη σας αλλάζει , καθώς ενώ θα βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι θα γνωρίσετε ένα όμορφο και συνάμα ενδιαφέρον νέο άτομο. Το να δοκιμάσετε την τύχη και να ζητήσετε το νούμερο του ή της, ε δεν έθεσε ποτέ κανέναν σε κίνδυνο θανάτου. Στο κάτω κάτω γιατί δεν εντυπωσιάζετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας και γίνετε τολμηροί- προσέξτε διότι αυτή η τόλμη έχει πολλές πιθανότητες να κάνει αυτή την γνωριμία μια πάρα πολύ καλή και εντυπωσιακή σχέση λίγο πιο μετά.Γιορτάστε το Σαββατοκύριακο με το να πάτε στο σινεμά να δείτε αυτή την πολυπόθητη νέα ταινία ή ξενυχτίστε το στο καινούριο νυχτερινό μαγαζί που μόλις έκανε εγκαίνια.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Υδροχόος

Οι συμβιβασμοί είναι ένα από εκείνα τα ζητήματα που όλοι θα προτιμούσαν να μην πράξουν ιδίως Δευτέρα και Τρίτη, δηλαδή τις πρώτες ημέρες τις εβδομάδες, αλλά που τελικά σας συμβουλεύουν να κάνετε. Ε λοιπόν εάν είναι να τρελαθείτε καλύτερα απλά να αρνηθείτε τον όποιον συμβιβασμό εξαρχής. Μερικές φορές το άτομο που ξεχωρίζει λόγω της διαφορετικότητας του από το πλήθος γίνεται και το άτομο που κερδίζει το πρώτο βραβείο. Αυτή την Πέμπτη λοιπόν ο κερδισμένος θα είστε εσείς. Χρησιμοποιήστε αυτή την εκτός ορίων και ίσως και λίγο απρεπή συμπεριφορά σας για να κερδίσετε το ενδιαφέρον του ατόμου που θα γνωρίσετε αυτή την εβδομάδα μέσω ενός έργου που αναλάβατε στο γραφείο σας. Σκεφτείτε αντίθετα από τον ρομαντικό τύπο που έχει συνηθίσει, με τα λουλούδια και τις ευγένειες και δράστε γεμάτοι τόλμη .Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ιχθείς

Μία ευθύνη την οποία πρέπει να αναλάβετε θα σας αναγκάσει να γίνετε απίστευτα ενεργοί στις αρχές της εβδομάδες και να δουλέψετε ασταμάτητα. Μην όμως ζητήσετε από τους φίλους σας να σας βοηθήσουν στην εργασία αυτή , εάν είναι να τους φέρεστε τελικά σαν τον λοχία τους. Στα μέσα της εβδομάδας εάν κατανοήσετε ότι ξεπεράσατε τα όρια με αυτή την εργασία πια, είναι η στιγμή να ξεχαστείτε και να αφεθείτε και πάλι στην ελευθερία δοκιμάζοντας εμπειρίες που σχετίζονται με την κίνηση του σώματος σας, όπως πχ, χορό της κοιλιάς ή χούλα χουπ ή έστω πηγαίνετε να παρακολουθήσετε το έργο που ανέβασε η τοπική ομάδα θεάτρου της περιοχή σας ή όποιο άλλο ενδιαφέρον event πραγματοποιείται εκείνες τις ημέρες. Εν συντομία, οτιδήποτε θα μπορέσει να απορροφήσει την βαρεμάρα που πότισε το είναι σας στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ένας παλιός έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα. Επειδή όμως… καλύτερα να αρνηθείτε της πρόσκλησης και να προχωρήσετε παρακάτω.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67