Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 13-19/7

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

Κριός

Η αγάπη αυτή την εβδομάδα θα φτάσει από την τελειότητα στο μαύρο χάλι. Την Τρίτη, μαζί με τον σύντροφό σας θα έχετε εντελώς διαφορετικές ιδέες για το τι σημαίνει σεξουαλική απόλαυση. Να θυμάστε πως κανείς από τους δύο δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό του άλλου, για αυτό μην περιμένετε να γνωρίζετε ούτε εσείς αλλά ούτε και αυτός ενστικτωδώς ποια κουμπιά δεν πρέπει να πατήσετε. Συζητήστε για αυτό ακόμα και αν είναι άβολο. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/7.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η ελπίδα για εσάς βγαίνει στην επιφάνεια όσον αφορά τις ρομαντικές πιθανότητες. Αν είστε ελεύθεροι εδώ και καιρό, ή αν οτιδήποτε έχετε κάνει έχει καταλήξει σε καταστροφή, το Σάββατο η τύχη σας πρόκειται να αλλάξει. Η αφροδιτη, ο κυβερνήτης σας περνά στον πέμπτο οίκο σας. Το πρόβλημα όμως είναι πως η αφροδιτη θα είναι σχετικά αργή, καθώς θα γυρίσει ανάδρομη την επόμενη εβδομάδα. Και πάλι, η αγάπη σας είναι εκεί έξω. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/7.

 

Δίδυμοι

Θα βιώσετε κάποια προβλήματα στον παράδεισο με τον αγαπημένο σας. Την Τρίτη, μία συζήτηση που θα έχει να κάνει με τη σχέση σας, πρόκειται να έχει άσχημη κατάληξη. Ένας από τους δύο ίσως νιώθει πως κουβαλάει περισσότερα βάρη από τον άλλον. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε την κατάσταση με ειλικρίνεια. Ευτυχώς, αν συνειδητοποιήσετε το τι συμβαίνει, θα καταφέρετε να το διορθώσετε μαζί. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/7.

 

Καρκίνος

Η αντίδραση του συντρόφου σας δεν θα είναι αυτή που περιμένετε σε ένα δώρο που δίνετε. Ίσως συμπεριφέρεται ρηχά, επειδή αυτό που προσφέρετε δεν είναι αρκετά ακριβό ή δεν είναι η σωστή μάρκα. Αυτό που θα σας απογοητεύσει περισσότερο είναι πως ίσως να μην προσπαθήσει καν να εκφράσει την απογοήτευσή του. Εναλλακτικά, ίσως δείξει έλλειψη εκτίμησης με κάποιον άλλον τρόπο. Ίσως ήρθε η ώρα να συζητήσετε. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/7.

 

Λέων

Προσπαθείτε πολύ σκληρά να κάνετε έναν από τους συγγενείς σας να δει πόσο πολύτιμος είναι ο έρωτας της ζωής σας, μόνο για να απογοητευτείτε. Κάποιος στην οικογένεια δεν κολλάει με τον σύντροφό σας, όσο και αν προσπαθείτε εσείς. Την Τρίτη, ο συγγενής αυτός θα πει κάποια λόγια για τον αγαπημένο σας, που μόνο ευγενικά εν θα είναι. Μην αφήσετε στην κατάσταση αυτή να καταστρέψει αυτό που έχετε. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/7.

 

Παρθένος

Μια απόφαση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, ή μία συζήτηση που θα κάνετε την Τρίτη δεν θα σας ικανοποιήσει. Ίσως θα συνειδητοποιήσετε πως όταν πρόκειται για το συγκεκριμένο θέμα, είστε πολύ μακριά από εκείνον και δεν υπάρχει συμβιβασμός. Εναλλακτικά, ίσως υπάρχει ανασφάλεια και δεν θέλετε να αναφέρετε ένα σημαντικό θέμα στον σύντροφό σας. Βάλτε τα δυνατά σας για να ξεπεράσετε τις αμφιβολίες. Ύστερα το Σάββατο, η αφροδιτη θα περάσει στο ζωδιο σας. Αν προσπαθείτε να απογειώσετε μία νέα σχέση θα χρειαστείτε υπομονή. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/7.

 

Ζυγός

Θα υπάρξει μία μεγάλη διαφωνία με τον σύντροφό σας για το κοινωνικό σας πρόγραμμα και τα πόσα χρήματα ξοδεύετε σε πάρτι και εξόδους. Είναι πιθανό να αισθάνεται πως είστε απίστευτα γενναιόδωροι με όλους τους άλλους στον κοινωνικό σας κύκλο και όχι με αυτόν. Μία ειλικρινής συζήτηση επιβάλλεται. Μετά το Σάββατο θα υπάρξουν κάποιες ανασφάλειες για την ερωτική σας ζωή. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/7.

 

Σκορπιός

Το ρομάντζο θα έρθει δεύτερο την Τρίτη, καθώς θα χρειαστεί να φροντίσετε κάποιες πληγές που θα δημιουργηθούν από τον εργοδότη σας. Είναι πιθανό να λάβετε κάποια αρνητικά σχόλια και να νιώσετε πως εν σας εκτιμούν. Όποιες και αν είναι οι λεπτομέρειες, σίγουρα δεν θα έχετε διάθεση για έρωτα. Ύστερα, το Σάββατο, η αφροδιτη θα περάσει στον εντέκατο οίκο σας, έτοιμη να γυρίσει ανάδρομη την επόμενη εβομάδα. Οι σκέψεις για έναν φίλο και την αναθεώρηση της χημείας  σας θα βγουν στην επιφάνεια. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/7.

 

Τοξότης

Μία καινούρια αρχή είναι πιθανή αυτή την εβδομάδα με τον σύντροφό σας όσον αφορά τα οικονομικά σας. Παρότι είστε αισιόδοξοι, την ίδια στιγμή θα δυσκολευτείτε να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο και να απολαύσετε κάποια αμοιβαία οφέλη. Το εμπόδιο θα είναι μία μεγάλη διαμάχη εξουσίας που θα λάβει χώρα την Τετάρτη και την Πέμπτη και θα έχει να κάνει με αποφάσεις των κοινών σας οικονομικών. Η ανάγκη για έλεγχο θα είναι έντονη και στους δύο, ενώ ο μόνος τρόπος να την ξεπεράσετε είναι να θυμηθείτε πως βρίσκεστε στην ίδια σελίδα. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/7.

 

Αιγόκερως

Να περιμένετε συναρπαστικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή χάρη στην νεα σεληνη της πέμπτης που θα συμβεί στον έβομο οίκο σας. Όμως υπάρχει και μία παγίδα. Δυστυχώς, την ίδια ημέρα ο αρης και ο ερμής θα σχηματίζουν αντίθεση με τον πλούτωνα που βρίσκεται στο ζωδιο σας. Αυτό υποδηλώνει πως πριν φτάσετε μία νέα φάση ευτυχίας με τον αγαπημένο σας, θα πρέπει να βγάλετε κάποια πράγματα από μέσα σας πρώτα. Οι τσακωμοί θα είναι άσχημοι, όμως μην χάσετε τον στόχο από τα μάτια σας. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/7.

 

Υδροχόος

Τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας ήταν σχεδόν τέλεια τελευταία, έτσι πιστέψατε πως τίποτα δεν μπορεί να σας ταρακουνήσει. Αυτή την εβδομάδα, όμως, όλα θα αλλάξουν. Η αφροδιτη αφήνει τον τομέα των σχέσεών σας το Σάββατο για να περάσει στον τομέα του χάρτη σας που έχει να κάνει με τα κοινά οικονομικά σας. Ενώ συνήθως είναι θετικός κύκλος, αυτή τη φορά, η αφροδιτη ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομη. Ίσως μάθετε πως τίποτα δεν είναι όπως νομίζατε όσον αφορά την αγάπη και το χρήμα. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/7.

 

Ιχθύες

Αν βγαίνετε με ένα καινούριο πρόσωπο, είναι πιθανό η ερωτική σας ζωή να γίνει αρκετά ενδιαφέρουσα –ή δύσκολη. Την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα συνειδητοποιήσετε πως ήρθε η ώρα να κόψετε επαφή με αυτό το άτομο. Ίσως δεν είστε συμβατοί όπως νομίζατε. Ίσως απαιτήσει κάτι που δεν σας αρέσει. Ακόμα και αν είστε σε σταθερή σχέση, μετά το Σάββατο θα χρειαστείτε κάποιου είδους αποτοξίνωση. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, θα προσπαθήσετε και οι δύο να το λύσετε. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/7.

 

zodia-zvdia-75