zwdia: ερωτοσκοπιο Τετάρτης 1/10

zwdio-zygos-afroditi

zwdia: ερωτοσκοπιο Τετάρτης 1/10

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

 

zwdia-κριος:

Όλον τον Οκτώβριο θα φλερτάρετε, θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους και το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα σταθεροποιήσετε την αισθηματική σας ζωή. Αν είσαστε σε σχέση, μπορεί να αποφασίσετε ένα γάμο ενώ αν είστε μόνοι, θα προκύψει μια σοβαρή σχέση.

 

ζωδια-ταυρος:

Ο μήνας της Αφροδίτης θα σας κάνει πιο σοβαρούς και υπεύθυνους, και θα αναζητήσετε ουσιαστικές σχέσεις. Τα γούστα και οι επιθυμίες σας αλλάζουν. Περιορίστε τις εντάσεις σας και μην αφήνετε τα προβλήματα να επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή. Διώξτε τα αρνητικά συναισθήματα, και σκεφτείτε πως κάθε τέλος φέρνει μια νέα αρχή.

 

zvdia-δίδυμοι:

Αποκορύφωμα συναισθηματικό θα έχετε από μέσα Οκτωβρίου ως τα τέλη του.  Ο Δίας και η Αφροδίτη από τις θέσεις τους, θα σας χαλαρώσουν και θα φέρουν στο δρόμο σας, νέους ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν να ζήσετε και πάλι από την αρχή, το φλερτ και την αγάπη!

zodia-taro-45

 

 

ζωδια-καρκινος:

Θα σας τύχουν αρκετές ερωτικές ευκαιρίες, αλλά θα υπάρξει από εκεί που δεν το περιμένετε, μία σημαντική ερωτική γνωριμία, με ένα πρόσωπο που θα μπορείτε και να δεσμευτείτε, να νιώσετε σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα!

 

 

zwdia-λεων:

Ο μήνας της Αφροδίτης θα σας ξυπνήσει ξεχασμένα συναισθήματα! Με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι βέβαιο ότι ο δέκατος είναι ένας μήνας, που θα αφήσει το στίγμα του στα ερωτικά σας, θα σας μεταμορφώσει και θα σας κάνει να αλλάξετε ριζικά στάση και απόψεις για τα αισθηματικά σας.

 

 

 

ζωδια-παρθενος:

Ιδίως για του δεσμευμένους του ζωδιου, όχι μόνο ηρεμία και γαλήνη θα υπάρχει στην σχέση σας, αλλά θα έχετε επικοινωνιακή ταύτιση και ίδια γούστα. Ο ανάδρομος, αν και κυβερνήτης σας, δεν θα σας δημιουργήσει μπλοκαρίσματα.