Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Παρασκευή 23/10

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-zodia-2-8-6

Κριός

zwdia: Θα υπάρξει έντονο πάθος σήμερα, καθώς ο ηλιος και η αφροδιτη ευθυγραμμίζονται στο ζωδιο του σκορπιου, σε μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του χάρτη σας. Αν ανυπομονείτε για ένταση, τότε θα την λάβετε. Όμως προσπαθήστε να αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας. Η βαθιά ρομαντική επαφή της σεληνης με τον ποσειδώνα δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα διαφορετικό απόγευμα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ίσως θυμώσετε αν ένα σημαντικό πρόσωπο επηρεάσει τα σχέδιά σας. Όμως, η συζήτηση με έναν στενό φίλο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το γιατί. Σήμερα, η επαφή της αφροδίτης με τον ηλιο στον σκορπιο, υποδηλώνει πως η επιθυμία για αρμονία θα οδηγήσει σε θετικές πράξεις, που θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: θα υπάρξουν κάποιες διασκεδαστικές δραστηριότητες για εσάς. Όμως, αν ψάχνετε για κάτι πιο ρομαντικό, η σημερινή ευθυγράμμιση, φέρνει επίσης την ευκαιρία να συνδεθείτε βαθύτερα με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. wdia σε σχέση: η ομαδική δουλειά θα σας βοηθήσει να κάνετε πρόοδο, ακόμα και αν ένα ακραίο πρόβλημα μπλοκάρει το μονοπάτι σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ο ήλιος και η αφροδιτη στον ρομαντικό σας τομέα, αποκαλύπτουν πως τα συναισθήματά σας για κάποιον ίσως αλλάξουν και γίνουν περισσότερο παθιασμένα. Να θυμάστε όμως πως αν τα εξωτερικεύσετε, ίσως να μην λάβετε την ανταπόκριση που ελπίζετε. Επίσης, η κατάσταση αυτή θα αλλάξει σε μία ή δύο μέρες, για αυτό μην βιαστείτε καθόλου. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

zwdia σε σχέση: κάποια ακραία συναισθήματα θα δημιουργήσουν δυσκολίες, έτσι ίσως αντιμετωπίσετε κάποιους διαπληκτισμούς με τον συντροφο σας. Ωστόσο, μία απολογία θα επαναφέρει την αρμονία. Ελεύθεροι: αν έχετε βάλει κάποιον στο μάτι, ρομαντικά, ήρθε η ώρα να δράσετε, καθώς σας ευνοεί η τυχερή επιρροή των πλανητών. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

ελεύθεροι: θα μπείτε στον πειρασμό να πάρετε ένα ρίσκο σήμερα, αλλά ίσως είναι καλύτερα να μιλήσετε πρώτα σε έναν φίλο. Ίσως ξέρει κάτι που εσείς δεν γνωρίζετε, το οποίο θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε. zwdia σε σχέση: προγραμματίστε ανέμελες κοινωνικές δραστηριότητες για να επεκτείνετε το δίκτυό σας, ή την επιθυμία σας για φιλίες. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: θα υπάρξει έντονη χημεία σε ρομαντικό επίπεδο, αλλά θα συμβεί σε ένα σημείο που δεν θα νιώθετε άνετα. Ίσως σας προσελκύσει κάποιος επιτυχημένος και χαρισματικός άνθρωπος. zwdia σε σχέση: αν η μέρα σας δεν πάει καλά, να κατηγορήσετε τα οικονομικά σας. Η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει την ανάγκη αναδιοργάνωσης. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται καθώς ο ηλιος και η αφροδιτη συνδέονται στο ζωδιο σας, ενισχύοντας τα μαγνητικά σας χαρακτηριστικά. Αν τα συναισθήματά σας για κάποιον ήταν στον πάγο τον τελευταίο καιρό, σήμερα θα ξαναζεσταθούν. Επίσης, ίσως εξωτερικεύσετε αυτά που νιώθετε, ακόμα και αν σας πονάει. Ίσως είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο στη ζωή σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Καθώς ο ηλιος ευθυγραμμίζεται με την αφροδιτη σημερα, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ενωθείτε με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Ένας φίλος ή κάποιος που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας ανοίξει το μυαλό σε μία νέα προοπτική, πράγμα που θα περιλαμβάνει μοναδικές ευκαιρίες για ταξίδια και περιπέτειες. Αργότερα, η σεληνη ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα, και μία συζήτηση θα φτάσει σε μεγάλο βάθος! Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Αν έχετε να πείτε κάτι δύσκολο, πείτε το με ευαισθησία και τακτ. Η σημερινή διέλευση της αφροδίτης υποδηλώνει πως ίσως αναβάλετε μία συγκεκριμένη συζήτηση, ειδικά αν περιλαμβάνει κάποιον που θέλετε να αποφύγετε για τώρα. Ακόμα και αν χρειαστεί να διαστρεβλώσετε την αλήθεια για να μην πληγώσετε τον άλλον, κάντε το. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: πρέπει να νιώσετε αρκετά ελεύθεροι για να κυνηγήσετε τη μοίρα σας, καθώς η εσωτερική σας φωνή θα σας μιλάει πιο δυνατά από ποτέ. Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά πριν κάνετε ένα μεγάλο βήμα σήμερα. zwdia σε σχέση: η πιθανότητα για καλές στιγμές, σας ανεβάζει τη διάθεση. Με αυτό στο μυαλό σας, μην διστάσετε σε τίποτα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Φαίνεται πως υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορεί ο ερωτας να μπει στη ζωή σας. Ο πρώτος είναι στα ξαφνικά, να πέσετε πάνω σε κάποιον και να γίνει το «κλικ». Ο δεύτερος, είναι να συζητήσετε με κάποιον που σας ενδιαφέρει και θέλετε να μάθετε περισσότερα. Ωστόσο, θα χρειαστεί να προβείτε σε πράξεις για να υπάρξει συνέχεια. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

 

zwdia