zwdia: ερωτικό Σαββατόβραδο – 20 Δεκεμβρίου

erwtika-mystika-zwdiwn

zwdia: ερωτικό Σαββατόβραδο – 20 Δεκεμβρίου

 

zwdia-Κριός: Που θα πρωτοπάτε απόψε που όλος ο κόσμος σας έχει καλέσει σε events, και θέλουν την παρουσία σας?! Το συντροφικό σας ταίρι σας διεκδικεί κατά αποκλειστικότητα. Η κρυφή σας σχέση θέλει παραπάνω χρόνο από εσάς. Ρυθμίστε τον χρόνο σας.

 

 

ζωδια- Ταύρος: Όλοι μα όλοι οι Ταύροι, αυτήν την περίοδο είναι σε περίεργη συναισθηματική φάση, καθώς η μετακίνηση του Κρόνου τους αναγκάζει να σκεφτούν, αν πραγματικά αξίζει η σχέση που έχουν στην ζωή τους ή θα επιθυμούσαν κάτι άλλο…ακόμα και την ησυχία τους. Ωστόσο οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για σοβαρές κουβέντες.

 

 

zvdia-Δίδυμοι: Ζείτε τον απόλυτο παραλογισμό μέσα στην σχέση σας. Οι περισσότεροι Δίδυμοι αν συνεχίζουν και αντιμετωπίζουν την αδιαφορία και έλλειψη πρωτοβουλία μέσα τον δεσμό τους, το σίγουρο είναι ότι θα απομακρυνθούν οριστικά. Τυχόν σημερινές συζητήσεις να φέρουν ένταση.

zodia-taro-45

 

 

ζωδια-Καρκίνος: Είστε οι τυχεροί τον ημερών, καθώς το αστρολογικό σκηνικό θα κάνει το ταίρι σας, να εκφράσει πλούσια συναισθήματα και προτάσεις για κοινό μέλλον. Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά το σίγουρο είναι ότι το 2015 είναι το έτος που θα αλλάξουν πολλά στην ζωή σας.

 

 

zwdia-Λέων: Οι βραδινές ώρες θα είναι γεμάτες από κόσμο που θέλει να σας γνωρίσει περισσότερο. Για τους ελεύθερους, ίσως μέσα από εκεί να δημιουργηθεί και ένα ξεχωριστό ειδύλλιο. Τα νοικοκυρεμένα παιδιά, θα τύχουν διασκέδασης με τον άνθρωπο τους.

 

 

ζωδια-Παρθένος: Από τις απογευματινές ώρες και μετά η θέση της Αφροδίτης και του Δία, σας δίνουν φως και γοητεία προκειμένου να βρείτε επιτέλους, το σθένος και να επικοινωνήστε-πλησιάσετε το άτομο που εδώ και αρκετό καιρό σας ενδιαφέρει. Οι μέρες που έρχονται βοηθάνε, προς αυτή την κατεύθυνση.

 

 

zvdia-Ζυγός: Πολλές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις -πληροφορίες θα ανακύψουν σήμερα για το άτομο με το οποίο συντηρείτε δεσμό. Οι αρνητικές όψεις του πληροφοριοδότη Ερμή, ίσως σας φανερώσουν λάθη-ψέματα που θα πρέπει αν ψάξετε εις βάθος.

 

 

ζωδια-Σκορπιός: Κανείς δεν σας σταματά. Η τύχη και οι πλανήτες είναι με το μέρος σας…με αποτέλεσμα απόψε να έχετε όλα τα μάτια στραμμένα επάνω σας. Καταστάσεις του παρελθόντος αλλά και νέες γνωριμίες θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Οι ‘διπλοί’ Σκορπιοί, θα τύχουν ερωτικής διάθεσης από το ταίρι τους.

 

 

zwdia-Τοξότης: Ιδίως οι Τοξότες που έχουν γενέθλια, θα βοηθηθούν από την όψη Ποσειδώνα-Ήλιου, προκειμένου να μπορέσουν να πάνε ένα βήμα πιο μπροστά την ταλαιπωρημένη τους συναισθηματική σχέση. Αναμένεται θερμό βράδυ.

 

 

ζωδια-Αιγόκερως: Όλα σας ενοχλούν και σας πειράζουν σήμερα… Δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός που σας έχει αποδοθεί από τα λοιπά ζωδια….’Ο Βαρετός’. Αν αποφασίσετε να μείνετε πάλι σήμερα μέσα τουλάχιστον καλέστε και το ταίρι σας, ”όσοι έχετε ακόμα”, για να περάσετε μια πιο αγαπησιάρικη βραδιά.

 

 

zvdia-Υδροχόος: Έχετε κουραστεί πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό με τις επιπόλαιες επανασυνδέσεις του παρελθόντος… με άτομα που στο τότε δεν υπήρξαν και πολύ φερέγγυα. Στο παρόν σας θα ήταν καλό και πριν λήξει το έτος να απομακρύνεται ανθρώπους και καταστάσεις που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν.

 

 

ζωδια-Ιχθύς: Τρελαμένα ψαράκια με έναν Ποσειδώνα να σας δίνει απίστευτη ενέργεια και ενθουσιασμό…σήμερα θα κατακτήστε τα πλήθη. Οι περισσότεροι ζείτε νέο έρωτα ή ανανέωση- επανασύνδεση με το ταίρι σας … με αποτέλεσμα να είστε στην καλύτερη ψυχολογική σας φάση.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να αποφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._

 

zwdia διαβάστε επίσης

ζωδια-1ο τρίμηνο 2015: χωρισμοί-επανασυνδεσεις

     zwdia: νεοι ερωτες για το 2015

zwdia και Χριστούγεννα: ερωτες, άγχη και φόβοι