zwdia: ερωτικό Σαββατόβραδο 29 Νοεμβρίου

erwtikes-provlepseis-17-4-14n

zwdia: ερωτικό Σαββατόβραδο 29 Νοεμβρίου

 

zwdia-Κριός: Φορέστε τα καλά σας, βάλτε το καλύτερο χαμόγελο σας και βγείτε σε βραδινές ώρες….σας υπογράφουμε ότι θα κατακτήσετε τον κόσμο. Η διαπλανητική θέση του Δία, θα σας φέρει μπροστά στον άνθρωπο που σας ταιριάζει.

 

 

zvdia-Ταύρος: Δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα απολύτως σήμερα, αφήστε τα όλα στον άνθρωπο σας που έχει ερωτικές διαθέσεις για το βράδυ! Εδώ και καιρό έχετε αφήσει το ‘μεταξύ σας’, και τώρα έχει έρθει η ώρα να το ξαναζεστάνετε! Καλά να περάσετε!

 

 

ζωδια-Δίδυμοι: Μια εκπληκτική ημέρα, όλο το 24ωρο, που φίλοι – γνωστοί- συνεργάτες, ζητούν την ώρα σας και την ενέργεια σας! Κάντε το πρόγραμμα σας για να χωρέσουν όλοι….έτσι και αλλιώς δεν φημίζεστε ότι κακοκαρδίζετε κόσμο!

zodia-taro-45

 

 

zwdia-Καρκίνος: Δεν είστε στα πολύ καλά σας αυτήν την περίοδο, καθώς ο μεγαλύτερος όγκος των εκπροσώπων σας, βιώνει άσχημες συναισθηματικές καταστάσεις. Ωστόσο σήμερα, καλό θα ήταν να μιλήστε έξω από τα δόντια και να κυνηγήσετε αυτό που ποθείτε.

 

 

zvdia-Λέων: Εδώ και καιρό έχετε εκφράσει τα παράπονα σας για την βαλτωμένη κατάσταση στον δεσμό σας….ίσως σήμερα με την ώθηση του Κρόνου, που δε χαρίζεται σε κανέναν, να σας κάνει να πάρετε οριστικές αποφάσεις ζωής.

 

 

ζωδια-Παρθένος: Από το πρωί θα χτυπάνε τα τηλέφωνα με προσκλήσεις για τις βραδινές ώρες. Βεβαίως και θα υπάρχει και προσωπική πρόσκληση από το άτομο που είστε δεσμευμένοι…προσπαθήστε να του καλύψετε όλους!

 

 

zwdia-Ζυγός:  Σήμερα θα κάνετε πολλά μάτια να γυρίσουν επάνω σας. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τις θέσεις τους, σας δίνουν μια παραπάνω γοητεία με αποτέλεσμα να έλξετε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Αν έχετε εκκρεμότητες με το παρελθόν… θα σας ξαφνιάσουν με την παρουσία τους.

 

 

zvdia-Σκορπιός: Η συντριπτική πλειοψηφία του υδάτινου ζωδιου, έχει παράλληλες και κρυφές σχέσεις! Αυτό το ξέρουμε όλοι όμως! Σήμερα αποφύγετε  ωστόσο να τάξετε ή να  πείτε υπερβολές, σε άτομο που έχει δείξει το έμπρακτο ενδιαφέρον του  στο πρόσωπο σας.

 

 

ζωδια-Τοξότης: Ανοίχτε τα μάτια σας, καρμικός έρωτας έχει ευθυγραμμιστεί με την άδεια σας ζωή και σας έρχεται. Το ζητάτε εδώ και καιρό, ιδίως οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Τα δεσμευμένα Τοξοτάκια θα περάσουν υπέροχες με το ταίρι τους!

 

 

zwdia-Αιγόκερως: Αν αφήσετε το τηλεκοντρόλ και το play station από τα χέρια σας, και αν καταφέρετε να σηκωθείτε από τον καναπέ, να είστε σίγουροι, ότι πιθανόν να γνωρίσετε κάτι ενδιαφέρον που θα έχει την βάση να εξελιχθεί σε κάτι βαθύ και συναισθηματικό.

 

 

zvdia-Υδροχόος: Η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα με είδηση που θα πάρετε από άτομο, που επιθυμεί να σας γνωρίσει καλύτερα. Δεν έχετε κανένα λόγο να το αρνηθείτε καθώς οι περισσότεροι από εσάς, είσαστε συνειδητά μονάχοι! Ίσως  και να βγείτε κερδισμένοι! Τα διπλά αερικά, θα έχουν όμορφη νύχτα πλάι στο ταίρι τους!

 

 

ζωδια-Ιχθύς: Όλη η προηγούμενη εβδομάδα σας ταλαιπώρησε αρκετά, με διάφορα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Σήμερα Σαββάτο, και περισσότερο προς το βράδυ θα δείτε την διάθεση σας να αλλάζει και να έλκετε πολλά νέα πρόσωπα!

 

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μια εκπληκτική μέρα που όλοι όσοι ανήκετε στα υδάτινα ζωδια (Σκορπιός-Ιχθύς-Καρκίνος), θα δείτε τις συναισθηματικές προσδοκίες να εκπληρώνονται!

 

zwdia διαβάστε επίσης