zwdia: ερωτικο σαββατοκυριακο10-12/10

erwtikes-provlepseis-18-4-14n

zwdia: ερωτικο σαββατοκυριακο10-12/10

 

zwdia: χαρείτε τις αισθησιακές απολαύσεις τώρα που μπορείτε: η σεληνη θα βρίσκεται στο ζωδιο του ταυρου την Παρασκευή, επιτρέποντας σε εσάς και τον συντροφο σας να απολαύσετε την κάθε σταγόνα αισθησιασμού που παράγεται μέσα στα σεντόνια σας.

 

Ο αναδρομος ερμής περνά επίσης στο ζωδιο του ζυγου την ίδια ημέρα, έτσι θα μπορέσετε να ανοίξετε συζητήσεις με τον συντροφο σας, για θέματα που χρειάζονται επανεκτίμηση. Συμφωνήστε να αφήσετε τις συζητήσεις για το Σάββατο, όμως, όταν η σεληνη θα περάσει στο ζωδιο των διδυμων –την Παρασκευή δεν θα θέλετε να ασχοληθείτε με βαριές συζητήσεις, θα έχετε άλλα πράγματα στο μυαλό σας!

 

Υπάρχει η ένδειξη πως θα θελήσετε να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε το συντηρητικό μέσα στη σχέση σας, χάρη στην υπέροχη αντίθεση της αφροδιτης με τον ουρανό. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία αυτή για να πειραματιστείτε περισσότερο μέσα στη σχέση.

zodia-taro-45

 

zwdia

 

Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν και πολύ καλά, όμως, ίσως αποφασίσετε πως δεν αξίζει να παλεύετε ενάντια στην ορμή του χωρισμού. Χωρισμός ή απελευθέρωση; Εσείς αποφασίζετε.

 

Το ζωδιο που θα ευνοηθεί περισσότερο στον ερωτα αυτό το σαββατοκύριακο, είναι το ζωδιο των διδυμων. Ευνοημένα είναι επίσης το ζωδιο του κριου, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο του υδροχοου. Τα ζωδια που ευνοούνται λιγότερο στα ερωτικά είναι το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο της παρθενου, το ζωδιο του σκορπιου, το ζωδιο του αιγοκερω και το ζωδιο των ιχθυων, για αυτό προσοχη!

 

zwdia